online site builder

گرین کارت از طریق کار

گرین کارت آمریکا با اشتغال در آمریکا

یکی از راه های کسب فرصت برای کار و زندگی در ایالات متحده با درخواست گرین کارت، رفتن به ایالات متحده برای کار با یکی از راه های مختلف استخدام است


درخواست کارت سبز به عنوان یک کارگر مهاجر و یا پرسنل کاری مهاجر


تقاضی گرین کارت شغلی درجه یک
دارا بودن مهارت های فوق العاده در زمینه هنر، علم، آموزش، کسب و کار و ورزش
پروفسور یا دانشمند برجسته
مدیر بین المللی دارای مهارت های برجسته


متقاضی گرین کارت شغلی درجه دو
عضویت در یک حرفه و تخصص که نیاز به مدرک ویژه ای دارد
دارا بودن مهارت ویژه در زمینه هنر، علم، ورزش یا کسب و کار


متقاضی گرین کارت شغلی درجه سه
پرسنل ماهر در یک حرفه با دارا بودن حداقل دو سال سابقه کار یا کارآموزی
متخصص در حرفه ای که مدرک آن معادل مدرک لیسانس دانشگاه های آمریکا باشد
پرسنل غیر ماهر که سابقه کار یا کارآموزی کمتر از دو سال داشته باشد


درخواست گرین کارت آمریکا به عنوان یک دکتر متخصص
این پزشک است که برای کار در ایالات متحده به کار می رود و در طول یک دوره معین (معمولا ۵ سال) و دیگر شرایط و الزامات دیگر را برآورده می کند و به طور کامل در یک منطقه بالینی کار می کند
به عبارتی پزشکی که بتواند تمام وقت در محل کلینیک تعیین شده برای مدت معین کار کند. همچنین او باید دارای شرایط دیگری نیز باشد


کسانی که در مدت زمان مشخصی در ایالات متحده آمریکا کار می کنند و شرایط لازم را دارند، میتوانند برای کارت سبز ایالات متحده و یا همان گرین کارت آمریکا درخواست کنند

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد گرین کارت کاری، لطفا با متخصصین و مشاورین ما ارتباط برقرار کنید

info@MarkazeViza.com


نکات ضروری درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما یک روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را یک ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای ۱۴ سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت سه روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا