free bootstrap templates

گرین کارت از طریق ویزای نامزدی

K

گرین کارت از طریق ویزای نامزدی

ویزای غیر مهاجرنامزدی کا-1 امریکا نوعی از ویزا است که باید توسط شهروند ایالات متحده برای شهروندان غیر آمریکایی گرفته شود. ویزای کا-1 ، به نامزد شهروند غیر آمریکایی اجازه می دهد به ایالات متحده رفته و ظرف 90 روز پس از ورود با نامزدش که حامی مالی اوست ازدواج کند



صاحب ویزای کا-1 پس از ازدواج با نامزد باید به وزارت امنیت داخلی و شهروندی و مهاجرت ایالات متحده خدماتمراجعه کرده و برای تبدیل وضعیت خود به اقامت دائم درخواست دهد. ویزای نامزد آمریکا تنها برای مهاجرت به آمریکا با این ویزا و ازدواج در مدت کوتاهی پس از ورود او به ایالات متحده اجازه می دهد و نامزد برای اقامت دائم باید بعضی از شروط ویزای مهاجرتی را رعایت کند



با توجه به قانون مهاجرت ایالات متحده، شهروند ایالات متحده باید فرم آی-129 را دریافت و کامل کند

پس از تصویب ، متقاضی می تواند برای یک ویزای آمریکایی کا-1 درخواست کند



زوج نامزد باید حداقل 2 سال قبل از تکمیل فرم آی-129 با هم ارتباط داشته باشند. هر دو شهروند ایالات متحده و صاحب ویزای کا-1 بایستی از لحاظ قانونی مجاز به ازدواج در زمان تقاضا باشند. ازدواج باید تحت قوانین ایالات متحده آمریکا باشد



پس از اخذ ویزای کا-1 ، می توانید در ایالات متحده برای 90 روز اقامت کنید تا مراسم ازدواج را با نامزد خود داشته باشید. پس از ازدواج، باید برای دریافت مجوز اقامت دائم درخواست دهید



قبل از دریافت ویزای نامزد کا-1 آمریکا توسط یک دکتر مورد اعتماد معاینه می شود. برای معاینه از طرف سفارت یا کنسولگری ایالات متحده دستورالعمل معاینه پزشکی داده می شود



متقاضیان ویزای کا-1 باید واکسیناسیون های لازم را تحت قانون مهاجرت ایالات متحده انجام داده باشند

این واکسن ها برای صدور ویزای *کا* لازم نیست، ولی اگر برای اقامت دائم پس از ازدواج درخواست بدهید، لازم است. بنابراین، متقاضیان بهتر است شرایط واکسن در طول معاینه پزشکی را برآورده سازند



ایالات متحده باید مدرکی مبنی بر اینکه متقاضی واجد شرایط دریافت کمک مالی است یا حمایت از شهروند ایالات متحده است، باید ارائه دهد



صاحب ویزای کا-1 می تواند در 90 روز از اقامت خود در ایالات متحده قبل از اینکه ازدواج کند، کار کند. پس از ازدواج، درخواست مجوز کار دهد

متقاضی یک ویزای نامزدی آمریکایی کا-1 زیر 21 سال و مجرد می تواند درخواست یک ویزای کا-2 کند. چنین افرادی باید فرم آی-129 را تکمیل کنند



با کارشناسان ویزا می توانید از طریق پست الکترونیکی و یا از طریق شماره تماس های ما برای تمام

مراحل درخواست و لیست مدارک مورد نیاز ارتباط برقرار کنید



مدت زمان طولانی ویزای نامزدی چقدر است؟

وضعیت نامزدی به طور خودکار پس از 90 روز به پایان می رسد. این دوره را نمی توان تمدید کرد اگر ازدواج نکنند، فردی که دارای ویزای کا-1 شهروند غیر آمریکایی است، باید ایالات متحده را در پایان 90 روز ترک کند. اگر صاحب یک ویزای کا-1 ایالات متحده را در این مدت را ترک نکند، قانون مهاجرت ایالات متحده را نقض خواهد کرد. این ممکن است باعث شود که درخواست های آینده تحت تاثیر قرار گیرد



مدارک لازم برای ویزای کا 1 در امریکا

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

فرم درخواست ویزا به انگلیسی * بیان کند که هزینه هایش را خودش می پردازد یا نامزدش حامی مالی اوست *

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

بیانیه معیشت قانونی آی- 134

سند ثبت احوال

گواهی طلاق یا گواهی مرگ * برای کسانی که قبلا متاهل بوده اند *

سابقه کیفری

سایر پرونده های دادگاه * در صورت لزوم

شواهد ارتباط *عکس های گرفته شده با هم، ایمیل و مکاتبات *

گزارش های پزشکی *واکسن اختیاری است*

ترجمه تمام مدارک



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا