build your own site

گرین کارت از طریق برنامه سرمایه گذاران مهاجر

EB-5

اخذ گرین کارت از طریق برنامه سرمایه گذاری و مهاجرت

برنامه سرمایه گذاران مهاجرتی آمریکایی نیازمند سرمایه گذاری حداقل 1 میلیون دلار در یک سازمان جدید تجاری ایالات متحده یا یک منطقه سرمایه گذاری هدفمند با 500،000 دلار است که موقعیت های تمام وقت را برای حداقل 10 کارمند واجد شرایط ایجاد می کند



تحت برنامه سرمایه گذاری مهاجران آمریکایی ، کارآفرینانی که مایل به ایجاد یک کسب و کار در ایالات متحده اند و همچنین همسران و فرزندانشان زیر 18 ساله می توانند برای گرین کارت درخواست کنند، اگر

برای یک شرکت تجاری در ایالات متحده سرمایه گذاری های لازم را انجام دهند

10 شغل دائمی برای تمام کارکنان واجد شرایط ایالات متحده ایجاد کنند و یا موقعیت های موجود را حفظ کنند



کنگره آمریکا در سال 1990 این برنامه را برای ایجاد شغل توسط سرمایه گذاران خارجی ایجاد کرد و اقتصاد ایالات متحده را با سرمایه گذاری های خارجی زنده کرد. این برنامهتوسط اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده اداره می شود. نوشته اصلی آن به عنوان یک خلبان در سال 1992 به تصویب رسید، و سرمایه گذاران تحت این برنامه مجاز بر اساس پیشنهاداتی که باعث رشد اقتصادی می شوند، می توانند واجد شرایط این ویزا و گرین کارت با سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای تعیین شده باشند



تمام سرمایه گذاران می توانند در یک شرکت تجاری جدید سرمایه گذاری کنند. اگریک شرکت تجاری که پس از 29 نوامبر 1990 تاسیس شده را بخرند کسب و کار موجود باید برای ایجاد یک کسب و کار جدید بازسازی شود و یا باید سازماندهی مجدد شود و شرکت باید حداقل 40٪ افزایش ارزش خالص یا تعداد پرسنل از طریق سرمایه گذاری داشته باشد



** یک شرکت تجاری، یک کسب و کار است که به طور مداوم هر گونه کسب سود مطابق با قانون انجام می دهد. این کسب و کارها؛ یک شرکت خصوصی، مشارکت، سرمایه گذاری مشترک، یک نهاد قانونی یا سایر دارایی های متعلق به بخش دولتی یا خصوصی است



الزامات سرمایه گذاری برای باز کردن یک محل کار در ایالات متحده در محدوده برنامه سرمایه گذاران

سرمایه گذار برنامه سرمایه گذاران مهاجر آمریکایی باید سرمایه مورد نیاز را در بازرگانی جدید سرمایه گذاری کند که حداقل 10 کارمند واجد شرایط را در این زمینه کار کند



موقعیت تمام وقت برای یک شرکت تجاری جدید که در منطقه وجود ندارد، باید به طور مستقیم توسط سازمان تجارت جدید ایجاد شود. این بدان معنی است که نهادهای بازرگانی جدید یا شرکتهای تابعه متعلق به آنباید توسط کارکنان واجد شرایط خود کار کنند

موقعیت های تمام وقت برای یک سازمان تجاری جدید در یک منطقه می تواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم توسط سازمان تجارت جدید ایجاد شود

مشاغل مستقیم، شغلی هستند که رابطه بین کارفرما و کارمند را بین شرکت تجاری جدید و افرادی که آنها استخدام می کنند، ایجاد می کنند

اشتغال غیر مستقیم کاری است که در خارج از کار تجاری جدید ایجاد شده است اما در نتیجه ابتکار کسب و کار جدید ایجاد شده است

کار مشکل دار، کاری است که حداقل دو سال دوام آورده و قبل از تاریخ اولویت تعیین شده توسط سرمایه گذار مهاجر بین 12 تا 24 ماه ضرر کرده



در صورت بروز کار مشکل دار، سرمایه گذار می تواند برای اقدامات حفاظت از کار درخواست کند

برای این، سرمایه گذار باید نشان دهد که تعداد فعلی کارکنان برای حداقل 2 سال دیگر ادامه خواهد داشت



اشتغال تمام وقت به این معنی است که کارکنان واجد شرایط در شرکت تجاری جدید در موقعیتی قرار می گیرند که حداقل 35 ساعت کار در هفته کار کنند. مشاغل تمام وقت در چارچوب برنامه مرکز منطقه ای نیز به معنای استخدام یک کارمند واجد شرایط در موقعیت غیرمستقیم ایجاد شده است که نیاز به حداقل 35 ساعت کاری در هفته دارد



یک قرارداد اشتراک کاری یک توافق است که دو یا چند کارمند واجد شرایط یک موقعیت تمام وقت را به اشتراک می گذارند. این کار به عنوان یک کار تمام وقت محاسبه می شود



** کار محدود، موقت، فصلی یا غیر دائمی، کار دائمی تمام وقت نیست. با این حال، شغلهایی که انتظار میرود حداقل 2 سال طول بکشد، عموما کار موقت، فصلی یا دائمی نیستند



الزامات سرمایه برای سرمایه گذاران مهاجر

در محدوده برنامه سرمایه گذاران مهاجر ، سرمایه ای که برای باز کردن یک کسب و کار در ایالات متحده فراهم می شود، شرایطی است که کارآفرین خارجی شخصا و عمدتا مسئول آن است. پول نقد، تجهیزات، موجود، سایر دارایی های نامشهود، معادل نقدی به تعهدات تأمین شده توسط دارایی های کارآفرین خارجی اشاره دارد. علاوه بر این، دارایی های شرکت تجاری جدید که سرمایه گذاری شده است، نمی تواند برای بدهی های سرمایه گذار مورد استفاده قرار گیرد



تمام سرمایه در ارزش های ایالات متحده با ارزش بازار منصفانه تعیین می شود. اشخاصی که مستقیما یا غیرمستقیم به وسیله ابزارهای غیرقانونی به دست می آورند، به عنوان سرمایه مورد قبول نیست



سرمایه گذار مهاجر باید ثابت کند که مالک قانونی سرمایه سرمایه گذاری شده است. سرمایه ممکن است تحت شرایط خاصی توسط سرمایه گذار مهاجر قرارداد به منزله سند باشد



حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز

حداقل سرمایه گذاری واجد شرایط در ایالات متحده 1،000،000 دلار است

مناطق مورد هدف در ایالات متحده حداقل سرمایه گذاری مجاز 500،000 دلار است



**منطقه استخدام هدفمند منطقه ای است که در آن بیکاری به عنوان یک منطقه روستایی با حداقل 150٪ بیکاری محسوب می شود



** براساس سرشماری دهه 1990 ایالات متحده، منطقه روستایی هر منطقه از هر شهری یا شهر در منطقه شهری با جمعیت 20،000 یا بیشتر است



چگونه می توان برای برنامه سرمایه گذاران مهاجردرخواست کرد؟

ابتدا باید فرم آی-526 پر شود همچنین باید علاوه بر فرم، مدارکی را نیز اضافه کنید. این مدارک



شواهدی که نشان دهد شما برای سود و کسب و کار در یک شرکت تجاری سرمایه گذاری کرده اید و به صورت فعال ادامه دارد

شواهدی مبنی بر ایجاد یک شرکت تجاری جدید و اگر مایل به سرمایه گذاری در محدوده سرمایه گذاری کاهش یافته باشید شواهد برای منطقه کارآمد هدفمند

شواهدی که نشان دهد شما مشغول مدیریت کسب و کار جدید هستید

شواهدی که نشان دهد سرمایه گذاری در مقدار سرمایه مورد نیازاست و یا این که روند فعال است

شواهدی مبنی بر این کهسرمایه گذاری سرمایه از طریق ابزار قانونی به دست آمده است. *برای این، اسناد ثبت نام کسب و کار، اسناد مالیاتی، اسناد تمامی پرونده های مربوط به سرمایه گذار در 15 سال گذشته باید ارائه شود*

شواهدی که شرکت تجاری جدید حداقل 10 موقعیت تمام وقت برای کارکنان واجد شرایط ایجاد خواهد کرد. *اگر کارگران مورد نیاز هنوز استخدام نشده باشند، یک طرح کسب و کار جامع باید ارائه شود که نشان می دهد که حداقل 10 کارمند واجد شرایط به علت ماهیت و اندازه پیش بینی شده از شرکت تجاری جدید مورد نیاز است*

شواهدی که نشان دهد تعداد کارکنان موجود در حداقل 2 سال کمتر از سطح قبل از سرمایه گذاری نخواهد بود و این شرایط حفظ میشود

فرم دی-اس-260 باید به صورت آنلاین تکمیل شود



مدارک لازم برای برنامه سرمایه گذاران مهاجر آمریکایی

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال شامل آدرس و اطلاعات خانواده

فرم آی-524 و مدارک مورد نیاز

تکمیل آنلاین فرم دی-اس-160

کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
جزئیات خدمات بیمه: مهر و امضا شده توسط بیمه

برگه حقوق و دستمزد

طرح کسب و کار 5 ساله و اعلامیه مالیاتی در 3 سال گذشته

شواهد فعالیت تجارتی و ارزش واقعی

قرارداد خرید دفتر یا اموال و یا قراردادهای اجاره نامه

فرم های معاینه پزشکی کامل



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا