bootstrap html templates

ویزای کوتاه مدت تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا - کوتاه مدت

دانش آموزان و دانشجویانی که قصد تحصیل ۶ ماه و یا کمتر از ۶ ماه در کانادا را داشته باشند، میتوانند برای این نوع ویزا درخواست دهند. کسانی که ویزای تحصیلی کوتاه مدت کانادا را اخذ نمایند، نمی توانند بیشتر از شش ماه در کانادا بمانند

زمانی که ویزای تحصیلی کوتاه مدت شما به اتمام برسد، شما باید کشور کانادا را ترک کنید. اگر آموزش شما به اتمام برسد، حتی اگر از مدت زمان ویزای کوتاه مدت تحصیلی شما بماند، باید با ویزای توریستی وارد کانادا بشوید

:جهت اخذ ویزای تحصیلی کوتاه مدت کانادا

داشتن وابستگی های خانوادگی قوی در ایران
داشتن مدرک زبان اینگلیسی و داشتن پول در حساب بانگی و شرایط مالی کافی برای کل طول سفر شما به کانادا
متقاعد کردن برای اینکه بعد دوره تحصیلی شما کانادا را ترک خواهید کرد

علاوه بر مدارک، اسناد و مدارک بالا، کنسولگری کانادا میتواند مدارک و اسناد دیگری را درخواست دهد. در صورت نیاز میتوانید با شماره تماس ما ۰۰۹۰۵۰۷۶۷۶۰۷۸۷ در واتس آپ تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان راهنمایی های لازم در مورد تکمیل مدارک شما را بصورت رایگان انجام دهند

لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای کوتاه مدت تحصیلی کانادا

فرم درخواست اطلاعات ویزای کانادا *کامل و بدون نقص پر شود
فرم اطلاعات خانواده *کامل و بدون نقص پر شود
مدارک و اسناد شخصی
فتکوپی شناسنامه و کارت ملی
پاسپورت معتبر *حداقل یکسال از آخرین سفر گذشته باشد
دو قطعه عکس بیومتریک *۳۵در۴۵ میلی متر، ضمینه سفید، و جدید
مدرکی مبنی بر مشخصات کامل اشخاص خانواده، و آدرس
اصل آخرین مدرک تحصیلی
اجازه نامه پدر و مادر کودک زیر ۱۸ سال - سند اصلی بهمراه ثبت در دفتر اسناد
نامه پذیرش از موسسه ای که شما در آن آموزش خواهید دید. نامه پذیرش شما باید شامل اطلاعات مربوط به ساعات برنامه هفتگی، تاریخ شروع و پایان، اطلاعات اقامت، هزینه تحصیل + محل اقامت و … باشد

مدارک مربوط به حامی محصل

اگر بازنشسته باشد

درخواست نامه ی ویزای حامی *مشخص کردن، برآورد تمامی هزینه ها، خطاب به کنسولگری
کپی کارت بازنشستگی
گردش حساب بانکی ۳ ماهه اخیر بازنشستگی بهمراه مهر و امضای بانک
صورت حساب بانکی ۳ ماهه اخیر که حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان بهمراه مهر و امضای بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ *در صورت داشتن

اگر کارمند باشد‌ *سابقه بیمه داشته باشد

درخواست نامه بصورت اینگلیسی به مخاطب کنسولگری که از طرف کارفرما مهر و امضا شده باشد و مشخص شده باشد که شخص برای مسافرت تفریحی درخواست ویزا میکند
کپی گزارش کاری ۳ ماهه اخیر شخص
فتوکپی ثبت شرکت در روزنامه
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
بیمه نامه اشتغال
حقوق و دستمزد ۳ ماه گذشته، مهر و امضا
بیانیه بانکی یا بیانیه حساب های بانکی حامی *با حداقل ۲۰ میلیون تومان مانده گردش ۳ ماه گذشته، بهمراه مهر و امضا بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ *در صورت داشتن

اگر کارفرما باشد

نامه درخواست ویزا خطاب به گنسولگری *نامه ای حاوی هدف سفر که توسط اشخاص مجاز در شرکت امضا شده باشد
فتوکپی گواهی فعالیت ۳ ماه گذشته
فتوکپی ثبت شرکت در روزنامه
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
بیانیه بانکی یا بیانیه حساب های بانکی حامی (با حداقل ۲۰ میلیون تومان مانده گردش ۳ ماه گذشته، بهمراه مهر و امضا بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ (در صورت داشتن

اگر کارمند رسمی دولت باشد

سند کار
گواهی اجازه از رییس اداره
فتوکپی دو طرفه کارت رسمی کارمندی
حقوق و دستمزد سه ماه گذشته، مهر و امضا
بیانیه بانکی یا بیانیه حساب های بانکی حامی *با حداقل ۲۰ میلیون تومان مانده گردش ۳ ماه گذشته، بهمراه مهر و امضا بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ *در صورت داشتن

:برگه و اسناد قابل تهیه از طرف مرکز ویزا

اسناد و مدارک مربوط به رزرو پرواز

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه