free website design templates

ویزای کوتاه مدت تحصیلی انگلیس

مرکز ویزا

ویزای کوتاه مدت تحصیلی انگلیس

کارهایی که می توانید با ویزای کوتاه مدت تحصیلی انگلیس انجام دهید

می توانید در دوره زبان انگلیسی و یا در یک دوره آموزشی کوتاه شرکت کنید

اگر در حال تحصیل در رشته لیسانس هستید، می توانید یک دوره تحقیقاتی کوتاه مدت را به عنوان بخشی از تحصیلات خود انجام دهید



کارهایی که نمی توانید با ویزای کوتاه مدت تحصیلی انگلیس انجام دهید

نمی توانید در موسسه دولتی تحصیل کنید

نمی توانید در هر کسب و کار کار کنید یا یک کسب و کار راه اندازی کنید

نمیتوانید ویزای خود را تمدید کنید

نمیتوانید اعضای خانواده خود را با خود ببرید * آنها باید تقاضای جداگانه داشته باشند

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید



با ویزای کوتاه مدت تحصیلی

اگر زیر 18 سال سن دارید تا 6 ماه برای دوره های زبان انگلیسی

اگر بیش از 18 سال داشته باشید، تا 11 ماه برای دوره های زبان انگلیسی

اگر بیش از 18 سال سن دارید، می توانید در انگلستان برای مدت کوتاهی برای تحقیقات اقامت کنید



تاریخی که می توانید برای ویزا درخواست کنید حداکثر 3 ماه قبل از شروع دوره است. پس از درخواست شما، نتیجه ویزا معمولا در عرض 3 هفته مشخص می شود



برای درخواست ویزای کوتاه مدت تحصیلی ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید. پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است

لیست مدارک ویزای انگلیس

هنگام درخواست برای ویزای دانشجویی کوتاه مدت

باید در یکی از موسسات آموزشی شناخته شده در انگلستان ثبت نام کرده و پذیرفته شده باشید

باید پول کافی برای زندگی خود در انگلیس داشته باشید یا بستگان / دوستانتان از شما حمایت کنند و مکان برای اقامت تان فراهم کنند

باید پول کافی برای سفر بازگشت خود داشته باشید

اگر زیر 18 سال سن دارید، باید از والدین یا سرپرست قانونی خود برای تحصیل در انگلستان رضایت نامه دریافت کرده باشید



** دوره آموزشی که در انگلستان شرکت می کنید باید یکی از موسسات حامی تیر ۴ یا یکی از موسسات آموزشی تعیین شده توسط دولت انگلیس باشد



دوره آموزش زبان انگلیسی

اگر می خواهید درخواست یک ویزای کوتاه مدت 11 ماهه بدهید، باید در یک دوره پذیرفته شوید و حداقل 18 ساله باشید. برای دوره های ترکیبی با کلاسهای انگلیسی نمیتوانید درخواست این ویزا را دهید. اگر کمتر از 18 سال هستید، می توانید در دوره های زبان انگلیسی 6 ماهه شرکت کنید



رفتن به انگلستان به عنوان بخشی از آموزش

اگر یک دانشجوی در موسسه عالی تحصیلی هستید،با شرط بیش از 18 سال سن می توانید برای گرفتن یک ویزای کوتاه مدت دانشجویی برای صرف بخشی از تحصیل در انگلستان درخواست کنید. برای این موسسه ای که در کشورخود تحصیل می کنید باید مجوز رسمی داشته باشد، فقط بخشی از آموزش در انگلستان باشد و دروس ارائه شده معادل دروس در موسسه واقع در انگلیس باشد



یک تحقیق کوتاه مدت در انگلستان

اگردرمقطع لیسانس تحصیل می کنید، می توانید برای دوره کوتاه تحقیقاتی به انگلستان بروید. برای انجام این کار، باید بیش از 18 سال داشته باشید، موسسه ای که در آن تحصیل می کنید باید معادل درجه تحصیلی در انگلستان باشد ، و باید تحقیق را در یک موسسه بریتانیا یا با یک عضو در موسسه عالی آموزش عالی انجام دهید و یا باید با یک عضو در یک موسسه آموزش عالی که بودجه دولتی دریافت می کند باشد. پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



مدارک لازم برای ویزای کوتاه مدت تحصیلی انگلیس

گذرنامه معتبر

مدارکی که نشان دهد هزینه دوره و زندگی در انگلستان را تامین می کند

جزئیات مکان و برنامه های سفر که قصد دارید برای اقامت داشته باشید * تا زمانی که ویزا صادر نشود، نباید برای اقامت یا مسافرت پرداخت کنید

اطلاعات تماس حداقل یکی از والدین * اگر زیر 18 سال سن دارید

مدارک مربوط به دوره خود را * به عنوان مثال، نامه پذیرش که نشان دهنده محل اقامت گرفته شده از موسسات آموزشی، مقاله رسمی، نام این دوره، مانند زمان و هزینه های مربوطه

مدارک مربوط به اطلاعات آموزشی قبلی * مانند دیپلم های علمی، مراجع یا ریزنمرات

گواهی نشان دهنده مهارت انگلیسی شما

اگر شهروند آن کشور نیستیدُ اجازه اقامت

مدارک درآمد، پس انداز و کمک مالی برای حمایت از شما



اگر زیر 18 سال هستید و بدون بزرگسالان به انگلیس سفر می کنید

رضایت کتبی برای سفر به انگلستان با تمام جزئیات تماس والدین خود

شواهدی که نشان دهد طول اقامت تان در انگلیس محل برای زندگی دارید* اگر با شخص دیگر اقامت خواهید کرد، نام شخص، تاریخ تولد و آدرس، رابطه او با شما، نامه کتبی مبنی بر اینکه طی اقامت تان مسولیت شما را بر عهده می گیرد و یک نامه مبنی بر اینکه بازدید شما را به مقامات محلی گزارش دادند و نامه ای از موسسه ای که در آن تحصیل می کنید مبنی بر جزئیات فردی که مسئولیت شما را بر عهده خواهد گرفت

اگرزیر 16 سال سن دارید و شخصی که در بریتانیا می خواهد مسئولیت شما را بر عهده گیرد از بستگان شما نباشد، علاوه بر نامه ای که از موسسه ای که در آن تحصیل می کنید دریافت خواهید کرد، باید نامه ای از مقامات محلی دریافت کنید



اگر شما زیر 18 سال هستید و با بزرگسالان همراه با شما به انگلستان مسافرت می کنید

اسامی افرادی که با آنها سفر میکنید را باید ذکر کنید. نام این افراد در ویزای تان خواهد بود و اگر با آن اشخاص سفر نکنید نمی توانید وارد انگلستان شوید

می توانید حداکثر با 2 بزرگسال درخواست ویزای داشته باشید و اگر حداقل با یکی از آنها سفر کنید، معتبر خواهد بود

می توانید برای یک ویزا هم زمان با شخص بزرگسال درخواست کنید، اما هر کس باید جداگانه درخواست کند



نکاتی که شما باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از 21 روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا با شماره های تماس و پست الکترونیکی با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه