free website templates

ویزای کار کانادا

شرایط لازم برای درخواست ویزای کار کانادا
مجوزهای لازم برای دریافت ویزای کار کانادا
ویزای دائمی کار کانادا
و هر آنچه که برای اخذ ویزای کاری کانادا باید بدانید

ویزای کار کانادا

با یک ویزای کار کانادا، با رفتن به کانادا، به منظور وارد شدن به مسئله کار و استخدام در کانادا، کار و شغل اتباع خارجی باید به شکلی باشد که به بطور جدی به آن شغل در کانادا احتیاج باشد یا متخصص آن کار در کانادا تامین نشده باشد. این کمبود متخصص خارجی با رفتن به کانادا و با استخدام در کانادا باید این احساس را به وجود آورد که تاثیر بسزایی در اقتصاد کانادا به وجود بیاورد
افرادی که می توانند در این دسته اعمال شوند، معمولا ترجیح می دهند که بسیار تحصیل کرده و محبوب باشند. نمونه هایی از این افراد عبارتند از کسانی که به عنوان دستیار تحقیق در دانشگاه کار می کنند، کسانی که در صنایع مانند کشاورزی، غذا، نفت و مشاغل مرتبط با فن آوری های کامپیوتری مشغول به کار هستند. بعضی از گروه های شغلی که با ویزای کاری در کانادا به صورت تمام وقت به مدت 2سال کار می کنند بعد از این دوره می توانند برای مهاجرت درخواست دهند
افراد با گروه های شغلی که نیاز به تحصیلات عالی ندارند می توانند با دریافت ویزای تحصیلی به کانادا سفر کنند. پرستار کودک و بیمار، کارگر ساختمانی، اپراتور ماشین آلات صنعتی سنگین و یا کشاورزان نیز گزینه هایی برای درخواست موجود می باشد
به عنوان کسی که به کانادا مهاجرت می کند یا با ویزای کاری به کانادا وارد میشود، صحبت کردن و درک سطح معینی از زبان انگلیسی و فرانسه، یکی از پیش نیازهای زندگی در آنجا برای همه گروه های شغلی محسوب می شود

شرایط لازم برای درخواست ویزای کار کانادا


هنگامی که ویزای کار شما منقضی می شود، باید افسر مهاجرت را متقاعد کنید که از کانادا بیرون می روید
باید متقاعد کنید منابع کافی مالی برای اداره زندگی خودتان و خانواده شما و بازگشت برای ترکیه دارا می باشد
شما باید ثابت کنید که به قانون احترام می گذارید و شما در هیچ فعالیت جنایی دخیل نیستید. *گواهی ثبت نام دادرسی قانونی می تواند درخواست شود
شما نباید برای ایمنی کانادا خطر ایجاد کنید و در صورت لزوم باید معاینه پزشکی انجام دهید
کارفرمایی که در کانادا با آن کار میکنید نباید در لیست کارفرمایان با شرایط نامناسب باشد
قبل از ورود به کانادا باید تمام مدارک مورد نیاز توسط مرکز درخواست ویزا را تهیه کنید

مجوزهای لازم برای دریافت ویزای کار کانادا

:دو نوع مجوز کار وجود دارد که شما باید به طور موقت در کانادا کار کنید و برای کار خود باید بدست آورید

یک- اجازه کارهای خاص برای کارفرمایان

شما می توانید با این نوع مجوز فقط طبق شرایط اجازه داده شده کار کنید. نام کارفرمای شما که می توانید با آن کار کنید، چه مدت می توانید کار کنید و جایی که می توانید کار کنید، باید در این مجوز کار نوشته شو
:مشاغلی که با اجازه کار خاص برای کارفرما میتوانید انجام دهید
مشاغلی که در تولید محتوای فیلم و تلویزیون می باشد: اگر کارکردن شما در کانادا برای تولید فیلم یا محتوای تلویزیون اجباری است، اگراین کارشما مزایای اقتصادی قابل توجهی را برای کانادایی ها به ارمغان بیاورد، کار شما کار پرهزینه و اتحادیه ای است وهمچنین شما تمام الزامات واجد شرایط بودن را برآورده می کنید، شما همچنین می توانید کار کنید
کارکنان علمی: دستیار پژوهشی، سخنران، استاد بازدید کننده، اعضای هیات علمی برای دوره فوق دکتری یا سایر کارکنان دانشگاهی که بصورت جایزه به کانادا میروند در کانادا با اجازه کار کارفرما میتوانند کار کنند. اکثر مطالعات در کانادا باید تحصیلی یا تحقیقی باشد
کسانی که در موسسات کانادایی تحقیقاتی انجام می دهند: مرکز تحقیقات توسعه بین المللی کانادایی، شرکت انرژی اتمی کانادا، شورای تحقیقات ملی کانادا یا شورای پژوهشی علوم طبیعی و مهندسی کانادا. برای این سازمان ها، متقاضیان باید دانشمندان متمایز باشند. آنها همچنین باید بخشی یا به طور کامل توسط دولت های فدرال یا ایالت تامین شوند
کارکنان تعمیر یا سرویس نگهداری تجهیزات صنعتی یا تجاری: کسانی که برای موارد اورژانسی تجهیزات صنعتی باید به کانادا بروند و این تعمیرات اگر در زمان معین به اتمام نرسد به صورتی که باعث از دست دادن شغل کانادایی ها شود و در صورت داشتن تمامی شرایط لازم میتواند با ویزای خاص کارفرما ، ویزای کاری کانادا را دریافت کند
کارکنان مذهبی و یا کارکنان امور خیریه: اگر می خواهید برای از بین بردن مشکلات اجتماعی مانند گرسنگی یا فقر، یا ارائه یک اموزش برای جامعه ای یا کار در یک امر دینی مشغول باشید، می توانید یک مجوز کار مخصوص به کارفرما دریافت کنید
ورزشکار حرفه ای یا مربی حرفه ای: اگر قصد دارید به عنوان یک ورزشکار یا مربی حرفه ای برای یک تیم کانادایی کار کنید، می توانید یک ویزای کاری کانادا را در صورت نیاز، با واجد شرایط بودن دریافت کنید
رقاص، بازیگر، نوازنده ارکستر، خواننده اپرا: اگر کارفرمای شما در کانادا یک کار هنری غیر انتفاعی انجام میدهد و این امر فرصتی برای کانادایی ها ایجاد می کند و منفعت های مالی برای آن ایالت دارد، می توانند با دریافت مجوز کار خاص کارفرمایان در کانادا کار کنند
کارآفرین: اگر قصد دارید نیروی کار در کانادا ایجاد کنید، باید اجازه کارخاص کارفرمای بگیرید. برای این امر برای مردمی که در کانادا زندگی می کنند باید منفعت اجتماعی و فرهنگی داشته باشید
کارآموز: اگر قصد دارید به عنوان یک کارآموز در یک سازمان بین المللی مانند سازمان بین المللی هوانوردی کار کنید، لازم است باید اجازه کار ویژه کارفرما را بدست آورید
مجوز شغل آزاد: شما می توانید برای هر کارفرما در کانادا با مجوز کار خود کار کنید. کارفرمایانی که نمیتوانند کار کنند عبارتند از
کارفرماهایی که در لیت کارفرمایان با شرایط نامناسب می باشد
استریپتیز، رقص اروتیک و خدمات ماساژ
خارج از شرایط مجوز کار خاص کارفرمایان، شما فقط میتوانید مجوز کار باز بگیرید. برای این امرمیتوانید بخش کارفرما در فرم های درخواست را خالی بگذارید
قبل از درخواست ویزای کار کانادا، باید از کارفرمای خود در کانادا مطلع شوید. اطلاعاتی که شما باید بدانید بسته به اجازه کار شما متفاوت است. همچنین اسناد آموزشی و تجربه کاری شما باید به درخواست شما اضافه شود تا نشان دهد که شما می توانید نیازهای کسب و کار خود را برآورده کنید
پس از اطمینان از این که شرایط برای ویزای کار کانادا را برآورده می کنید، می توانید با تمام اسناد مورد نیاز خود درخواست کنید. پس از درخواست شما، مقامات کنسولی روند بررسی را آغاز خواهند کرد. کنسولگری ممکن است در صورت نیاز از شما درخواست مدارک اضافی یکند یا از شما در تاریخ معینی برای مصاحبه رودررو دعوت کند
علاوه بر این، ممکن است کنسولگری درخواست کند که بعضی از متقاضیان، معاینه پزشکی شوند. در چنین مواردی، مقامات کنسولگری به شما اطلاع داده و تمام دستورالعمل ها را به شما می فرستد. با توجه به معاینات پزشکی، ویزا می تواند تا 3 ماه افزایش یابد
مقامات کنسولی همچنین موارد زیر را بررسی خواهند کرد
در کانادا به همراه کارفرمایی که کار میکنید ، ایا آن کارفرما در لیست کارفرما های با شرایط نامناسب هست یا نه
در یک دوره یا چند دوره در طول این 4سال در کانادا کار میکنید یا نه
ایا شما قادر به دریافت ویزای کار می باشید یا نه و اینکه تمامی اسناد و مدارک را میتوانید ارائه دهید یا نه
اگر درخواست شما برای مجوز کار تصویب شده باشد، شما از کانادا نامه ای دریافت خواهید کرد که به شما اجازه کار می دهد. این نامه مجوز کار شما نیست. هنگام ورود به کانادا، به افسر مرزی این نامه ارسال می شود تا به شما نشان دهد. شما باید همراه با این نامه، گذرنامه و ویزای خود را نشان دهید. افسر مرزی پس از آن به شما اجازه کار را می دهد که شرایط اقامت و شرایط کار شما در کانادا را تعیین می کند. اجازه کار شما شامل نوع کاری که شما می توانید انجام دهید، کارفرمایی که می توانید با آن کار کنید، و کجا و چه مدت می توانید کار کنید می باشد
اگر می خواهید مجوز کار خود را در کانادا تمدید کنید، می توانید حداقل 30 روز قبل از تاریخ تمدید درخواست، آن را درخواست کنید. برای درخواست تمدید باید یکی از دلایل زیر را داشته باشید
کسب و کار شما در کانادا گسترش یافته ، دوره آن زیاد شده یا تغییر خواهد کرد
پیشنهاد شغلی دیگری در کانادا دریافت کردید
شما می خواهید در کانادا زندگی و کار کنید
اگر مجوز کار کانادا شما منقضی شده باشد و شما نمیتوانید برای یک تمدید درخواست دهید، در بعضی موارد می توانید دوباره برای اصلاح وضعیت خود اقدام کرده و درخواست کنید
برای انجام این کار، باید ظرف 90 روز پس از اینکه وضعیت خود را از دست دادید، شرایط اقامت خود را حفظ کنید، باید تمام شرایط مندرج در مدارک اجازه کار خود را تکمیل کنید و تمام هزینه های لازم را پرداخت کنید. شما می توانید از این روش برای کار با یک کارفرمای جدید و یا برای تمدید وضعیت کاری استفاده کنید. در درخواست شما، شما باید جزئیات دقیق وضعیت خود را توضیح دهید و دلیل تمدید ویزای کاری خود را به حالت کامل بیان کنید. مقامات مهاجرتی کانادا تصمیم می گیرند که آیا درخواست شما پذیرفته خواهد شد یا خیر. شما می توانید درزمان تصمیم گیری درخواست خود در کانادا بمانید، اما شما نمی توانید کارکنید

دو- مجوز شغل آزاد

:شما می توانید برای هر کارفرما در کانادا با مجوز کار خود کار کنید. کارفرمایانی که نمیتوانند کار کنند عبارتند از
کارفرماهایی که در لیت کارفرمایان با شرایط نامناسب می باشد
استریپتیز، رقص اروتیک و خدمات ماساژ
خارج از شرایط مجوز کار خاص کارفرمایان، شما فقط میتوانید مجوز کار باز بگیرید. برای این امرمیتوانید بخش کارفرما در فرم های درخواست را خالی بگذارید
قبل از درخواست ویزای کار کانادا، باید از کارفرمای خود در کانادا مطلع شوید. اطلاعاتی که شما باید بدانید بسته به اجازه کار شما متفاوت است. همچنین اسناد آموزشی و تجربه کاری شما باید به درخواست شما اضافه شود تا نشان دهد که شما می توانید نیازهای کسب و کار خود را برآورده کنید
پس از اطمینان از این که شرایط برای ویزای کار کانادا را برآورده می کنید، می توانید با تمام اسناد مورد نیاز خود درخواست کنید. پس از درخواست شما، مقامات کنسولی روند بررسی را آغاز خواهند کرد. کنسولگری ممکن است در صورت نیاز از شما درخواست مدارک اضافی یکند یا از شما در تاریخ معینی برای مصاحبه رودررو دعوت کند
علاوه بر این، ممکن است کنسولگری درخواست کند که بعضی از متقاضیان، معاینه پزشکی شوند. در چنین مواردی، مقامات کنسولگری به شما اطلاع داده و تمام دستورالعمل ها را به شما می فرستد. با توجه به معاینات پزشکی، ویزا می تواند تا 3 ماه افزایش یابد
:مقامات کنسولی همچنین موارد زیر را بررسی خواهند کرد
در کانادا به همراه کارفرمایی که کار میکنید ، ایا آن کارفرما در لیست کارفرما های با شرایط نامناسب هست یا نه
در یک دوره یا چند دوره در طول این 4سال در کانادا کار میکنید یا نه
ایا شما قادر به دریافت ویزای کار می باشید یا نه و اینکه تمامی اسناد و مدارک را میتوانید ارائه دهید یا نه
اگر درخواست شما برای مجوز کار تصویب شده باشد، شما از کانادا نامه ای دریافت خواهید کرد که به شما اجازه کار می دهد. این نامه مجوز کار شما نیست. هنگام ورود به کانادا، به افسر مرزی این نامه ارسال می شود تا به شما نشان دهد. شما باید همراه با این نامه، گذرنامه و ویزای خود را نشان دهید. افسر مرزی پس از آن به شما اجازه کار را می دهد که شرایط اقامت و شرایط کار شما در کانادا را تعیین می کند. اجازه کار شما شامل نوع کاری که شما می توانید انجام دهید، کارفرمایی که می توانید با آن کار کنید، و کجا و چه مدت می توانید کار کنید می باشد
اگر می خواهید مجوز کار خود را در کانادا تمدید کنید، می توانید حداقل 30 روز قبل از تاریخ تمدید درخواست، آن را درخواست کنید
:برای درخواست تمدید باید یکی از دلایل زیر را داشته باشید
کسب و کار شما در کانادا گسترش یافته ، دوره آن زیاد شده یا تغییر خواهد کرد
پیشنهاد شغلی دیگری در کانادا دریافت کردید
شما می خواهید در کانادا زندگی و کار کنید
اگر مجوز کار کانادا شما منقضی شده باشد و شما نمیتوانید برای یک تمدید درخواست دهید، در بعضی موارد می توانید دوباره برای اصلاح وضعیت خود اقدام کرده و درخواست کنید
برای انجام این کار، باید ظرف 90 روز پس از اینکه وضعیت خود را از دست دادید، شرایط اقامت خود را حفظ کنید، باید تمام شرایط مندرج در مدارک اجازه کار خود را تکمیل کنید و تمام هزینه های لازم را پرداخت کنید. شما می توانید از این روش برای کار با یک کارفرمای جدید و یا برای تمدید وضعیت کاری استفاده کنید. در درخواست شما، شما باید جزئیات دقیق وضعیت خود را توضیح دهید و دلیل تمدید ویزای کاری خود را به حالت کامل بیان کنید. مقامات مهاجرتی کانادا تصمیم می گیرند که آیا درخواست شما پذیرفته خواهد شد یا خیر. شما می توانید درزمان تصمیم گیری درخواست خود در کانادا بمانید، اما شما نمی توانید کارکنید

استراتژی مهارت های جهانی


در سایه برنامه استراتژی مهارت جهانی پس از یک دوره دو هفته ای در کانادا، شما به سرعت میتوانید شروع به کار کنید. برای این کار

شما باید از فرایند ارزیابی کارگران معاف شوید *یعنی کارگر محسوب نشوید، که کار شما بصورت بین المللی  باشد، با توجه به سیستم طبقه بندی ملی شغلی نوع 0 (مدیریت) یا نوع (حرفه ای) باشید، و اجازه کار مشخص شده کارفرمای کانادای شما از پورتال کارفرمایان بین المللی برای این اجازه نامه استفاده کند

یا ازکارفرمای شما در برنامه کارکنان موقت یک ارزیابی کاملا مثبتی داشته باشید و درخواست مجوز کار شما باید از نوع مجوز کار ویژه کارفرمایی باشد

:ویزای دائمی کار کانادا


کارگران ماهر می توانند بر اساس سهم خود در اقتصاد کانادا ارزیابی شوند و می توانند مجوز کار دائمی را دریافت کنند، به طور دائم در کانادا مستقر شوند و در کانادا کار کنند
با استفاده از روش ورودی اکسپرس شما می توانید ویزای کار کانادا را تحت برخی برنامه ها دریافت کنید 
:این برنامه ها عبارتند از 
برنامه فدرالی کارگران با استعداد: برای درخواست این برنامه، شما باید حداقل در 10 سال گذشته حداقل یک سال تجربه کاری داشته باشید ، نتایج ازمون هایی نشان دهد شما سطح زبان مورد نیاز را دارید را داشته باشید، باید یک مدرک دبیرستانی یا دانشگاهی از کانادا دریافت کنید . برای اینکه در برنامه کاری استعدادی فدرال قرار گیرد، شما باید حداقل 67 امتیاز از 6 معیار کسب کنید که مجموع امتیازات 100 امتیاز می باشد. این معیارها مهارت های انگلیسی و یا فرانسوی، تحصیلات، تجربه کاری، سن، پیشنهاد شغلی و سازگاری به آن می باشد
برنامه فدرالی تجار با استعداد: برای دریافت ویزای کار کانادا ، شما باید حداقل یک سال تمام یک شغل تمام وقت داشته باشید یا یک گواهی تجاری حرفه ای در سطح منطقه ای یا ملی داشته باشید. همچنین شما باید تمامی مدارک امتحانی دال بر اینکه سطح زبان شما قابل قبول است ارائه کنید، قبل از درخواست شما در طی 5سال گذشته حداقل 2سال بصورت تمام وقت و با دارا بودن شرایط تجربه کااری مربوط به تجارت و طبق سیستم طبقه بندی شغلی ، شما باید برای تجارت واجد شرایط باشید
طبقه بندی تجربی کانادا: فقط افرادی که تجربه کار در کانادا دارند می توانند برای این برنامه درخواست دهند. برای انجام این کار، باید حداقل 12 ماه در کانادا کار تمام وقت داشته باشید وهمچنین نتایج آزمونی که دال بر سطح زبان شما می باشد ارائه کنید

افرادی که به این برنامه ها علاقه مند هستند و می خواهند مجوز کار دائمی را در کانادا دریافت کنند، ابتدا باید موارد زیر را انجام دهند


تکمیل فرم ورود اکسپرس به صورت آنلاین
داشتن شرایط ورود به حوضه کاندیداها
داشتن پیشنهاد شغلی توسط کارفرما در کانادا و تهیه و ارسال آن
تمام متقاضیان در یک حوضه جمع شده و ارزیابی می شوند. رتبه بندی با در نظر گرفتن سهم کاندیدا در اقتصاد کانادا ایجاد می شود. کاندیدایی که پیشنهاد شغلی معتمدتری دارد بسته به نوع کار، 50 الی 200 امتیاز بیشتری می گیرد. این امتیاز شانس کاندیدارا افزایش می دهد. فقط کاندیداهایی که رتبه بالاتر و امیاز بالاتری برای دریافت ویزای کار و اقامت دارند دعوت می شوند. کاندیداهای دریافت کننده دعوت باید درخواست خود را ظرف 90 روز تکمیل کنند. درخواست برای اقامت دائم و اجازه کار در حداکثر 6 ماه تکمیل بشوند

:مدارک لازم برای درخواست ویزای کار کانادا


یک فرم درخواست مجوز کار به زبان انگلیسی یا فرانسوی
گذرنامه معتبر
عکس بیومتریک 35 در 45 میلی متر
دعوت نامه از کارفرمای شما
:در این باره
نام شرکت کانادائی که با آن کارمیخواهید بکنید، فردی از شرکت که با آن در تماس می باشد، آدرس دفتر و تلفن
توصیف موقعیت شغلی شما ،مدت زمانی که شما برای شرکت کار می کنید، حقوق و دستمزد احتمالی و مزایای جانبی مانند حمل و نقل و مسکن باید ذکر شود
کپی معافیت نامه از شرط های سازمان اچ آر اس دی سی *از طرف کارفرما
یک قرارداد کاری امضا شده
مدارک تحصیلی و حرفه ای لازم برای کاری که به شما پیشنهاد شده است

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه