how to develop free website

ویزای کار مذهبی

R

روادید کار مذهبی R

برای متقاضیانی است که مایل به سفر به ایالات متحده برای کار موقت برای انجام وظیفه مذهبی هستند. ویزای روحانیت که معمولا انجام مراسم مذهبی توسط اعضای مجاز از روحانیون، مذهبی انجام و انجام کارهای دیگر اختصاص داده شده توسط مرجع صالح در مورد کار دینی افراد مشغول به کار را *حداقل 20 ساعت در هفته به طور متوسط* پوشش می دهد



متقاضی باید عضو انجمن مذهبی سازمان یافته در یک سازمان واقعی و غیر انتفاعی در ایالات متحده باشد. جامعه مذهبی که شخص مورد درخواست برای این ویزا باید واجد شرایط برای معافیت مالیاتی باشد یا باید تمام شرایط مناسب را داشته باشد. متقاضی باید برای مدت دو سال قبل از درخواست مقام رسمی مذهبی عضو انجمن مذهبی باشد. متقاضی باید فقط برای روادید یک وظیفه مذهبی در یک سازمان مذهبی درخواست کند



صاحب ویزای* R-1* در اولین درخواست خود می توانند تا 30 ماه در ایالات متحده بمانند. تمدید بعدی می تواند دوباره 30 ماه باشد. ولی مدت زمان کل در ایالات متحده نباید بیش از پنج سال *60 ماه* باشد



همسر و فرزند ان زیر 21 سال می توانند درخواست یک ویزای *R-2* بدهند. صاحبان این ویزا مجاز به کار در ایالات متحده نیستند



با متخصصان ویزای ایالات متحده می توانید تماس بگیرید تا درخواست یک ویزای کار مذهبی آمریکایی دهید. می توانید در طول روند درخواست *به خصوص پر کردن فرم آنلاین * هر گونه سوال و ابهامات خود را بپرسید و درخواست ویزای خود را سریعتر انجام دهید

لطفا از طریق شماره تماس ما یا ایمیل با ما در ارتباط باشید

صفحات هزینه های ویزای ایالات متحده مدارک لازم ویزای ایالات متحده را می توانید بررسی کنید



مدارک لازم برای ویزای کار مذهبی

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

فرم آی-129

سندی که معافیت مالیاتی جامعه مذهبی و وابسته آن را نشان می دهد



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا