free web creation software

ویزای ترانسفر داخلی شرکت انگلیس تیر۲

مرکز ویزا

ویزای تیر ۲ *ویزای انتقال داخل شرکتی

این نوع ویزا برای کارمندان شرکت های بین المللی است که از یک کشور به یکی از شعبات شرکت در انگلستان بروند

قبل از اینکه بتوانید برای ویزای تیر 2 برای زندگی و کار در انگلیس درخواست بدهید، باید توسط یک حامی تایید شده استخدام شوید. اسپانسر شما پس از بررسی اینکه آیا شما واجد شرایط کار و واجد شرایط دریافت ویزا هستید، گواهی حمایتی را در اختیار شما قرار می دهد. همچنین باید اطلاعات دیگری را که برای درخواست ویزا لازم است مانند حقوق پرداختی به شما اطلاع دهد

ویزای انتقال داخل شرکتی تیر 2، سه نوع است

پرسنل بلند مدت: دوره انتقال بیش از 12 ماه باشد و موقعیت در شرکت را نتوان با یک کارگر از انگلستان پر کرد. اگر می خواهید برای ویزا درجه 2 به عنوان کارکن بلند مدت درخواست دهید، بیش از 12 ماه باید در همان شرکت کار کرده باشید. اگرکمتر از 12 ماه در همان شرکت کار کرده اید یا شرکت باید 73.900 پوند پرداخت کند یا 1 سال بیشترباید در انگلستان کار کنید

پرسنل کوتاه مدت: انتقال12 ماه و کمتر از 12 ماه و موقعیتی در شرکت که نتوان با یک کارگر از انگلستان پر کرد. اگر میخواهید برای یک ویزای تیر 2 به عنوان یک کارمند کوتاه مدت درخواست کنید، باید بیش از 12 ماه در همان شرکت کار کنید. برای این ویزا فقط اگر سند پشتیبانی شما در تاریخ 5 آوریل 2017 یا قبل از آن باشد می توانید درخواست کنید. کارفرمایان نمی توانند گواهی حمایتی جدید برای این نوع ویزا صادر کنند زیرا مراجعه ها بسته شده اند

کارآموزفارق اتحصیل: این ویزا برای انتقال به برنامه های کارآموزی فارغ التحصیل برای موقعیت های تخصصی است. اگر شما می خواهید برای ویزای تیر 2 به عنوان یک کارآموز فارغ التحصیل درخواست دهید باید حداقل 3 ماه با کارفرما کار کرده باشید

برای درخواست ویزای تیر 2، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید کنید و به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید.به علت رد ویزا در صورت بروز کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را بدون نقص از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

لیست مدارک ویزای انگلیس

برای دریافت ویزا می توانید حداقل 3 ماه قبل از شروع کار در انگلیس درخواست بدهید. تاریخ شروع کار شما تاریخ ثبت شده در اسناد حمایتی شما است. در طی 3 هفته شما ممکن است برای درخواست پاسخ مثبت یا منفی دریافت کنید

ممکن است بتوانید در مدت اقامت ویزای تیر2 انتقال بین شرکتی برای حداکثر مدت ویزای خود و یا برای یک ماه بیشتر اقامت داشته باشید

حداکثر زمانی که می توانید در بریتانیا با یک ویزایتیر 2 انتقال بین شرکتی اقامت کنید

پرسنل بلند مدت (اگر بیش از 120،000 پوند در سال کسب کنید): 9 سال

پرسنل بلند مدت (اگر درآمد کمتر از 120،000 پوند در سال داشته باشید): 5 سال، 1 ماه

کارآموزفارق اتحصیل: 12 ماه

کارکنان کوتاه مدت: 12 ماه

14 روز قبل از تاریخ شروع اسناد حمایت خود می توانید وارد بریتانیا شوید


کارهایی که می توانید با ویزای تیر 2 انتقال بین شرکتی انجام دهید

می توانید برای کارفرمای خود که در سند حمایت مالی ثبت شده کار کنید

می توانید در زمینه کاری خود و یا همسطح همان کار تا هفته ای 20 ساعت کار دوم را انجام دهید

می توانید در هر شغل داوطلبانه کار کنید

تا زمانی که با کسب و کار اصلی خود تداخل نداشته باشد می توانید تحصیل کنید

می توانید از انگلستان به کشور دیگری سفر کنید و به انگلستان برگردید

می توانید اعضای خانواده خود را به انگلستان ببرید


کارهایی که نمی توانید با ویزای تیر 2 انتقال بین شرکتی انجام دهید

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید

قبل از اخذ ویزا نمی توانید شروع به کار کنید


مراجعه برای ویزای تیر 2 انتقال بین شرکتی

باید گواهی حمایتی معتبر برای کسب و کار خود داشته باشید

حقوق و دستمزد مناسب باید برای کسب و کار شما پرداخت شود

هنگامی که به انگلستان می روید، باید پس انداز شخصی خود را نشان دهید تا بتوانید زندگی کنید

باید نشان دهید که در 5 سال گذشته هیچ گونه ناتوانی در سفر و مسافرت نداشته اید

بتوانید ثابت کنید که برای کارفرمای خود کار می کنید


قبل از شروع کار در انگلستان، به یک حامی مالی نیاز دارید که به شما یک گواهی حمایتی بدهد

گواهی حمایتی حاوی شماره مرجع حاوی اطلاعات مربوط به کسب و کار و اطلاعات شخصی شما است. این یک گواهی واقعی یا سند نوشتاری نیست. اسپانسر شما شماره مرجع مدارک حمایتی را به شما می دهد. این سند به مدت 3 ماه پس از اینکه شما داده شد معتبر است. همچنین باید در مورد برخی از اطلاعات دیگر که به شما در استفاده از درخواست ویزا کمک می کند بپرسید. مانند حقوق دریافتی

برای درخواست ویزای تیر انتقال بین شرکتی2، باید حداقل حقوق را و یا حقوق و دستمزد مناسب (هر کدام که بالاتر است) برای موقعیت ارائه شده دریافت کنید

حداقل حقوق
41.500 پوند برای پرسنل بلند مدت
کارکنان کوتاه مدت 30.000 پوند
23،000 پوند برای کارآموزفارق اتحصیل

باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی دارنده ویزای تیر 2 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند. اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت

پس از ارسال درخواست خود، از شما خواسته می شود تا ثابت کنید چه مدت برای کارفرمای خود کار کرده اید. مدت زمان آن به ویزای درخواستی تان بستگی دارد

کارکنان بلند مدت که 73000 پوند یا کمتردریافت می کنند - حداقل 12 ماه کار می کنند

کارکنان بلند مدت با بیش از 73،000 پوند - بدون حداقل زمان کار

کارکنان کوتاه مدت - حداقل 12 ماه کار می کنند

کارآموز فارغ التحصیل - حداقل 3 ماه کار

در صورت درخواست، باید نشان دهید که در طول این مدت کارفرمای حقوق تان راپرداخت کرده

می توانید یک نسخه اصلی رسید آنلاین یا رسید بانکی را که توسط حامی مالی خود با یک نامه امضا شده و توسط یک کارمند ارشد شرکت امضا شده است، ارسال کنید

اگر یک ویزای تیر 2 به عنوان یک کارمند بلند مدت، ویزای خود را تا 5 سال،اگر درآمد شما بیش از 120.000 پوند باشد تا 9 سال می توانید تمدید کنید

اگر یک کارمند کوتاه مدت و یا کارآموز فارغ التحصیل بوده ویزای تیر 2 دارید فقط تا 12 ماه می توانید ویزای خود را تمدید کنید


مدارک مورد نیاز برای ویزای تیر 2 انتقال بین شرکتی

شماره مرجع گواهی حمایتی

اظهارات بانکی در مورد پس انداز شخصی شما در انگلستان * اگر نامه حمایت شما شامل کمک مالی به شما نباشد

گذرنامه معتبر

کپی صفحات گذرنامه شما که شامل سفرهای خارج از کشور گذشته باشد

ترجمه های تایید شده از مدارک غیر انگلیسی


ویزای خانوادگی تیر 2 *انتقال بین شرکتی

بستگان صاحب ویزای تیر2 نیز ممکن است برای این ویزا درخواست کنند * اعضای خانواده

این افراد؛

همسر دارنده ویزای تیر 2

کودکان زیر 18 سال دارنده ویزای تیر 2

متقاضیان این نوع ویزا باید درخواست ویزای کسانی که مسئولیت شان بر عهده اوست را با درخواست ویزای خود ارائه دهد. دارنده ویزای تیر 2 بایستی ثابت کند که در طول زندگی خود در انگلستان از وابستگانش پشتیبانی می کند. هر عضو خانواده باید صرف نظر از این که آیا او با دارنده ویزای تیر 2 یا تنها درخواست میدهد، 630 پوند اندوخته داشته باشد،. علاوه بر945 پوندکه باید در صاحب ویزا موجود باشد. باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی تک تک اعضا یا دارنده ویزای تیر 2 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند

اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت

برای درخواست ویزای خانوادگی تیر2 عمومی، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید


پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه