free simple web templates

ویزای کار برای تاسیس شرکت انگلیس تیر۱

مرکز ویزا

ویزای تیر 1 * کار آفرینی انگلیس


اگر میخواهید یک کسب و کار را در انگلیس ایجاد یا اداره کنید، نوع ویزا که باید درخواست کنید، یک ویزای تیر ۱ (کارآفرین) است. برای درخواست این نوع ویزا،به حداقل ۵۰۰۰۰ پوند سرمایه گذاری نیاز

حداقل ۳ ماه قبل از سفر به انگلستان می توانید درخواست ویزای تیر ۱ کارآفرینی کنید. طولانی ترین دوره اقامت ۳ سال و ۴ ماه است. اگر ازهمان دسته بندی ویزا دوباره درخواست ویزای کارآفرینی بدهید ۲ سال و یا از دسته بندی دیگر ویزا داشته اید و برای تمدید درخواست ویزای تیر ۱ کارآفرینی دارید ۳ سال می توانید تمدید کنید. بعد از مدت ۵ سال می توانید برای اقامت انگلیس اقدام کنید


کارهایی که می توانید و نمی توانید باویزای تیر ۱ کارآفرینی انگلیس انجام دهید

می توانید یک محل کار یا بیشتر راه اندازی کنید

می توانید در کسب و کار خود کار کنید * اما باید بررسی کنید که کارتان مطابق با شرایط خود اشتغالی هست یا نه

اعضای خانواده خود را به انگلستان ببرید

در هر کسب و کار غیر از کسب و کار خودتان نمی توانید کار کنید * به عنوان مثال کارهایی که از طرف یک کارفرمای دیگر انجام می دهید

نمی توانید از بودجه دولتی بهره مند شوید

برای درخواست ویزای تیر ۱ کارآفرینی، باید حداقل ۵۰،۰۰۰ پوند سرمایه داشته باشید و در یک یا چند نهاد مالی نگهداری شود و برای سرمایه گذاری در انگلستان در دسترس باشد. شرایط مناسب با توجه به میزان سرمایه بین ۵۰۰۰۰ پوند و ۲۰۰۰۰ پوند متفاوت است. همچنین باید حداقل ۱۶ سال سن داشته باشید، بتوانید مهارت انگلیسی خود را ثابت کنید و در انگلستان توانایی مالی داشته باشید


وجه سرمایه گذاری خود را می توانید به اشتراک بگذارید. با شخص دیگر که ویزای تیر۱ کارآفرینی دارد می توانید یک تیم کارآفرینی ایجاد کرده و تحت شرایط خاص وجه سرمایه را به اشتراک بگذارید برای انجام این کار، نباید همان سرمایه را در درخواست یا یک تیم کارآفرینی دیگر استفاده کنید و تمام مدارک مورد نیاز برای اثبات بودجه را در طول درخواست خود ابراز کنید


در صورت درخواست برای ویزای تیر ۱ کارآفرینی ممکن است لازم باشد که دانش زبان انگلیسی خود را ثابت کنید. برای این

گرفتن حداقل ۴.۰ امتیاز از آیلتس برای خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن

لازم است یک مدرک تحصیلی به زبان انگلیسی که معادل مدرک لیسانس، مدرک یا پی اج دی در انگلستان است، داشته باشید

در صورت داشتن یک یا بیشتر شرایط زیر با وجه سرمایه گذاری ۵۰۰۰۰ پوند یا بیشتر می توانید درخواست ویزای تیر ۱ کارآفرینی بدهید

مسابقه تامین مالی کارآفرینی بریتانیا حمایت شده توسط وزارت بازرگانی بین المللی * دی آی تی 

تأمین مالی توسط واحد دولتی بریتانیا برای راه اندازی یا گسترش کسب و کار در انگلستان

ادارۀ مسئول امور مالی اف سی ای یک شرکت سرمایه گذاری ثبت شده است

همچنین اگر قبلا ۵۰۰۰۰ پوند در یک کسب و کار بریتانیا سرمایه گذاری کرده اید می توانید برای یک ویزای تیر ۱ کارآفرینی درخواست کنید. حداقل باید ۱۲ ماه قبل از درخواست، وجوه را واریز کرده باشید

اگرپس از این ویزا برای اخذ ویزای دیگر اقدام میکنید یا در حال حاضر ویزای بریتانیا دارید، قوانین سرمایه گذاری متفاوت خواهد بود


اگر وجه سرمایه گذاری به مبلغ ۲۰۰۰۰۰ پوند داشته باشید و این پول با معیارهای زیر مطابقت داشته باشد، می توانید برای یک ویزای تیر۱ کارآفرینی درخواست کنید

این پول باید توسط شما یا شخص ثالثی مانند شریک، همسر یا سرمایه گذار ارائه شود

پول می تواند در یک حساب مشترک با شریک و یا همسر باشد، اما آنها نباید برای ویزای تیر ۱ درخواست کنند

هنگامی که برای اقامت در انگلستان درخواست می کنید، پول باید در انگلستان نگهداری شود

اگر قبلا ۲۰۰۰۰۰ پوند در یک کسب و کار بریتانیا سرمایه گذاری کرده اید، می توانید برای یک ویزا تیر ۱ کارآفرینی درخواست کنید. حداقل باید ۱۲ ماه قبل از درخواست، وجوه را واریز کرده باشید


برای درخواست ویزا تیر۱ سرمایه گذار، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

مدارک لازم برای ویزای تیر ۱ * کار آفرینی انگلیس

گذرنامه معتبر

اثبات موجودی وجه سرمایه گذاری

یک طرح کسب و کار

شواهدی که نشان دهددر طول زندگی خود در انگلستان می توانید زندگی کنید* مبلغی که باید ۹۰ روز قبل از درخواست شما و حداقل ۹۰ روز در حسابتان باقی بماند ۳.۳۱۰ پوند است. نمی توانید پول را از سرمایه خود را برای زندگی در انگلستان استفاده کنید و یا از پولی که به طور غیر قانونی در انگلستان کسب می کنید استفاده کنید

یک امتحان معتبر نشان دهنده سطح زبان انگلیسی

سابقه کیفری

ترجمه تایید شده از مدارک غیر انگلیسی

یک گزارش بانکی شخصی یا یک نامه رسمی از سازمانی که سرمایه آنجاست بسته به جایی که صندوق سرمایه گذاری شما کجاست

اگرسرمایه شما در بخش دولتی انگلستان است، یک نامه رسمی از یک حسابدار یا مقام رسمی

اگرسرمایه در مسابقه تامین مالی کارآفرینی بریتانیا باشد، یک نامه رسمی از یک حسابدار یا مقام رسمی

در صورت تامین مالی از یک مکان سوم؛ یک نامه رسمی از یک حسابدار یا مقام رسمی، برای سرمایه گذاری در یک کسب و کار بریتانیا، یک نامه از شخص ثالث که پول موجود را تأیید می کنند؛ یک نامه از نماینده قانونی مستقل که امضاهای نامه رسمی را تأیید می کند


پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است


در صورت داشتن شرایط زیر می توانید درخواست خود را قبل از پایان ویزای تیر ۱ کار آفرینی تمدید کنید

بیش از 6 ماه پس از تاریخ اقامت خود باید در یک ویزای تیر ۱ کارآفرینی در انگلستان به عنوان کارآفرین یا کار آزاد کار کنید

۳ ماهقبل از درخواست ویزا اینکه شغل آزاد دارید، عضو یک شراکت هستید و یا به عنوان مدیر کار میکنید را باید ثابت کنید

شما حداقل باید حداقل ۲ شغل تمام وقت را که حداقل ۱۲ ماه ادامه داشته ایجاد کرده باشید

اگر اولین درخواست شما بر اساس بودجه تأیید شده از منابع مالی با یک یا چند شرکت انگلیسی باشد ، مبلغ ۲۰۰۰۰۰ پوند، اگر درخواست اولیه شما بر اساس بودجه از یک منبع تأیید شده تأیید شود، شما باید مبلغ ۵۰۰۰۰ پوند سرمایه گذاری کنید

تمدید ویزای خود و کسانی که مسئولیت آنها با شماست از جمله فرزندانی که ۱۸ سال سن دارند را باید زمانی که هنوز در انگلیس هستید درخواست کنید


ویزای خانوادگی کار آفرینی تیر ۱ انگلیس

بستگان صاحب ویزای تیر۱ نیز ممکن است برای این ویزا درخواست کنند * اعضای خانواده

این افراد

همسر دارنده ویزای تیر ۱

کودکان زیر ۱۸ سال دارنده ویزای تیر ۱


دارنده ویزای تیر ۱ بایستی ثابت کند که در طول زندگی خود در انگلستان از وابستگانش پشتیبانی می کند. هر عضو خانواده باید صرف نظر از این که آیا او با دارنده ویزای تیر ۱ یا تنها درخواست میدهد، ۱۸۹۰ پوند اندوخته داشته باشد،.این مبلغ باید ۹۰ روز قبل در حساب بانکی تک تک اعضا یا دارنده ویزای تیر ۱ باشد و برای حداقل ۹۰ روزدر حساب بماند


برای درخواست ویزای خانوادگی تیر۱ ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



نکاتی که شما باید درباره ویزای بریتانیا بدانید


کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از ۲۱ روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا با شماره های تماس و پست الکترونیکی info@markazeviza.com با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا