simple site templates

ویزای کار ورزشکار منتخب انگلیس تیر۲

مرکز ویزا

ویزای تیر 2* ورزشکار برگزیده


اگر شما به عنوان یک ورزشکار واجد شرایط بین المللی و یا مربی واجد شرایط هستید، اداره کل باشگاه ورزشی شما درخواست شما را تایید می کند و اگر کار شما در انگلستان سطح بالایی از بهبود زندگی را به شما اضافه خواهد کرد ویزایی که باید برای آن درخواست دهید یک ویزای تیر 2* ورزشکار برگزیده است

اسپانسر شما، مدیریت باشگاه ورزشی است که از درخواست شما پشتیبانی می کند. یک سند حمایتی را که نشان می دهد که آنها حامی هستند میگیرید و در درخواست خود استفاده میکنید

برای دریافت ویزا حداقل 3 ماه قبل از شروع کار در انگلیس می توانید درخواست بدهید. تاریخ شروع کار شما تاریخ ثبت شده در اسناد حمایتی شما است. در طی 3 هفته شما ممکن است برای درخواست پاسخ مثبت یا منفی دریافت کنید


با ویزای تیر 2* ورزشکار برگزیده

می توانید برای کارفرمای تعریف شده در اسناد حمایتی خود کار کنید

می توانید یک کار دوم در شرایط خاص انجام دهید

می توانید در انگلستان برای تیم ملی تان بازی کنید

به عنوان یک ناشر ورزشی کار کنید

می توانید برای کار داوطلبانه کار کنید

تا زمانی که با کار اصلی خود تداخل نداشته باشد می توانید تحصیل کنید

می توانید از انگلستان به کشور دیگری سفر کنید و به انگلستان برگردید

می توانید اعضای خانواده خود را به انگلستان ببرید

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید

به تنهایی نمیتوانید کسب و کار جدید ایجاد کنید

تا زمانی که شروع به کار برای اسپانسر خود کنید نمیتوانید برای یک کار دوم درخواست کنید


برای درخواست ویزای تیر2 ورزشکاری، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

لیست مدارک ویزای انگلیس

قبل از شروع کار در انگلستان، به یک حامی مالی نیاز دارید که به شما یک گواهی حمایتی بدهد گواهی حمایتی حاوی شماره مرجع حاوی اطلاعات مربوط به کسب و کار و اطلاعات شخصی شما است. این یک گواهی واقعی یا سند نوشتاری نیست. اسپانسر شما شماره مرجع مدارک حمایتی را به شما می دهد. این سند به مدت 3 ماه پس از اینکه شما داده شد معتبر است. همچنین باید در مورد برخی از اطلاعات دیگر که به شما در استفاده از درخواست ویزا کمک می کند بپرسید. مانند حقوق دریافتی


برای این که نشان دهید توانایی مالی گذراندن زندگی خود را دارید باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی دارنده ویزای تیر 2 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند. اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت


هنگام درخواست برای ویزایتیر 2، باید دانش خود را به زبان انگلیسی ثابت کنید. برای این

نمره آیلتس در برای خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن

لازم است یک مدرک تحصیلی به زبان انگلیسی که معادل مدرک لیسانس، مدرک یا PhD در انگلستان است، داشته باشید



پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است


با این نوع ویزا می توانید اقامت خود را در انگلستان به مدت 3 سال و 14 روز افزایش دهید. پس از این تاریخ باید انگلستان را ترک کنید. برای درخواست مجدد برای ویزا باید پس از12 ماه فاصله اقدام کنید و حامی شما فقط برای 3 ماه برگه داده باشد و یا ثابت کنید سالانه 159.600 پوند یا بیشتر حقوق دریافت خواهید کرد


اگر با این ویزا کمتر از 20 ساعت در هفته کار کنید، می توانید یک کار دوم نیز انجام دهید. کار دوم شما باید یکی از مشاغل ذکر شده در فهرست عدم اشتغال باشد یا در همان سطح کار اصلی خود باشد یا باید بدون دریافت حقوق کار داوطلبانه داشته باشید

در غیر این صورت، باید برای اخذ ویزای جدید درخواست کنید و یک گواهی حمایتی جدید از کارفرمای دوم خود دریافت کنید. تا زمانی که شروع به کار برای اولین پشتیبان خود نکنید، نمی توانید درخواست یک ویزای جدید بدهید. تا زمانی که درخواست ویزای شما تایید نشده باشد نمیتوانید با حامی دوم خود کار کنید


مدارک لازم برای ویزای تیر 2* ورزشکار برگزیده


گواهی حمایتی معتبر برای کسب و کار خود

یک نتیجه آزمون معتبر برای ثبت دانش زبان انگلیسی

مدارکی مبنی بر پس انداز شخصی شما که نشان می دهد می توانید در هنگام ورود به انگلستان زندگی خود را بگذرانید

کپی صفحات گذرنامه شما که شامل سفرهای خارج از کشور در 5 سال گذشته باشد

اگر شما به عنوان یک ورزشکار یا مربی درخواست می کنید، گواهی نامه ای از سازمان مدیریت ورزش

ترجمه های تایید شده از مدارک غیر انگلیسی


ویزای تیر 2* ورزشکار برگزیده برای اعضای خانواده


بستگان صاحب ویزای تیر2 نیز ممکن است برای این ویزا درخواست کنند * اعضای خانواده

این افراد؛

همسر دارنده ویزای تیر 2

کودکان زیر 18 سال دارنده ویزای تیر 2

فرزند 18 سال و بالاتردارنده ویزای تیر 2 *اگر در انگلستان هستند

متقاضیان این نوع ویزای تیر 2 باید درخواست ویزای کسانی که مسئولیت شان بر عهده اوست را با درخواست ویزای خود ارائه دهد. دارنده ویزای تیر 2 بایستی ثابت کند که در طول زندگی خود در انگلستان از وابستگانش پشتیبانی می کند. هر عضو خانواده باید صرف نظر از این که آیا او با دارنده ویزای تیر 2 یا تنها درخواست میدهد، 630 پوند اندوخته داشته باشد،. علاوه بر945 پوندکه باید در صاحب ویزا موجود باشد. باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی تک تک اعضا یا دارنده ویزای تیر 2 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند

اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت

برای درخواست این نوع ویزا ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه