online site builder

ویزای عمومی کار انگلیس تیر۲

مرکز ویزا

ویزای عمومی تیر 2 انگلیس

اگر میخواهید برای کاری که نیاز به مهارت های ویژه دارد به انگلستان بروید ، باید برای این نوع ویزا درخواست بدهید

قبل از اینکه بتوانید برای ویزای تیر 2 برای زندگی و کار در انگلیس درخواست بدهید، باید توسط یک حامی مجوز کار کنید. اسپانسر شما پس از بررسی اینکه آیا شما واجد شرایط کار و واجد شرایط دریافت ویزا هستید، گواهی حمایتی را در اختیار شما قرار می دهد. همچنین باید اطلاعات دیگری را که برای درخواست ویزا لازم است مانند حقوق پرداختی به شما اطلاع دهد

برای دریافت ویزا حداقل 3 ماه قبل از شروع کار در انگلیس می توانید درخواست بدهید. تاریخ شروع کار شما تاریخ ثبت شده در اسناد حامی شما است. ظرف 3 هفته از درخواست ممکن است پاسخ مثبت یا منفی دریافت کنید

با ویزای تیر 2 عمومی، می توانید در انگلستان حداکثر 5 سال و 14 روز یا یک ماه فراتر از دوره زمانی گواهی حمایتی خود بمانید

با ویزای تیر 2 عمومی، زمانی که کل اقامت شما بیش از 6 سال شد می توانید یک ویزای 5 ساله درخواست کنید

کارهایی که می توانید با ویزای تیر 2 انجام دهید

می توانید برای کارفرمای خود که در سند حمایت مالی ثبت شده کار کنید
می توانید در شرایط خاص کار دوم را انجام دهید
می توانید در هر شغل داوطلبانه کار کنید
تا زمانی که با کسب و کار اصلی خود تداخل نداشته باشد می توانید تحصیل کنید
می توانید از انگلستان به کشور دیگری سفر کنید و به انگلستان برگردید
می توانید اعضای خانواده خود را به انگلستان ببرید

کارهایی که نمی توانید با ویزای تیر 2 انجام دهید

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید
نمیتوانید بیش از 10٪ از سهام حامی خود را داشته باشید.مگر اینکه بیش از 159.600 پوند در سال کسب کنید
تا زمانی که شروع به کار برای اسپانسر خود کنید نمی توانید برای یک کار دوم درخواست کنید
برای درخواست ویزای تیر2 عمومی، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

لیست مدارک ویزای انگلیس

قبل از شروع کار در انگلستان، به یک حامی مالی نیاز دارید که به شما یک گواهی حمایتی بدهید. گواهی حمایتی حاوی شماره مرجع و اطلاعات مربوط به کسب و کار و اطلاعات شخصی شما است. این یک گواهی واقعی یا سند نیست. اسپانسر شما شماره مرجع مدارک حمایتی را به شما می دهد. این سند به مدت 3 ماه پس از اینکه شما داده شد معتبر است. همچنین باید در مورد برخی از اطلاعات دیگر که به شما در استفاده از درخواست ویزا کمک می کند بپرسید. مانند حقوق دریافتی

معمولا باید حداقل حقوق و دستمزد 30،000 پوند برای هر حقوق و یا مناسب ترین حقوق برای موقعیت ارائه شده دریافت کنید. در برخی موارد، حقوق و دستمزد کمتری پرداخت می شود.کارهایی مانند، رادیوگرافی پزشکی، پرستار، متخصص اطفال، معلمان متوسطه یا ماما

برای اثبات داشتن امکان مالی در طول اقامت خود در انگلستان باید90 روز قبل 945 پوند به حساب بانکی شما واریز شود و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند. اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت

در صورت درخواست برای ویزای تیر 2 عمومی ممکن است لازم باشد دانش انگلیسی خود را ثابت کنید. برای این

گرفتن حداقل 4.0 امتیاز از آیلتس برای خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن

لازم است یک مدرک تحصیلی به زبان انگلیسی که معادل مدرک لیسانس، مدرک یا PhD در انگلستان است، داشته باشید

شما می توانید ویزای تیر 2 عمومی خود را برای 5 سال دیگر تمدید کنید. تمدید ویزایتان نمی تواند بیش از 6 سال تمام باشد

در موارد زیر ممکن است لازم باشد برای یک ویزای جدید تیر 2 عمومی درخواست کنید

اگر می خواهید کسب و کار خود را تغییر دهید و کار جدید خود را با یک کارفرمای متفاوت شروع کنید

اگر شغل شما به یک طبقه بندی استاندارد شغلی با استاندارد (SOC) منتقل می شود و شما در مقطع بالای لیسانس تحصیل نکنید

اگر کار خود در لیست «عدم اشتغال» را برای کار دیگری که در فهرست نیست ترک کنید، هنگام درخواست جدید ، باید یک گواهی حمایتی جدید داشته باشید و تمام الزامات آن را اجرا کنید. اگر مجوز فعلی شما هنوز معتبر باشد، می توانید برای حامی قبلی خود کار کنید. و تا تاریخ شروع ویزای کار جدید نمی توانید کار جدید را شروع کنید

مدارک مورد نیاز برای ویزای تیر 2 عمومی

شماره مرجع گواهی حمایتی

شواهدی که نشان دهد برای کار شما حقوق و دستمزد پرداخت شده است

یک نتیجه آزمون معتبرکه دانش انگلیسی تان رانشان دهد

اظهارات بانکی در مورد پس انداز شخصی شما در انگلستان * اگر نامه حمایت شما شامل کمک مالی به شما نباشد

کپی صفحات گذرنامه شما که شامل سفرهای خارج از کشور در 5 سال گذشته باشد

سابقه کیفری *اگر در زمینه هایی مانند آموزش و پرورش، بهداشت و خدمات اجتماعی کار خواهید کرد

گذرنامه معتبر

ترجمه های تایید شده از مدارک غیر انگلیسی


ویزای خانوادگی تیر ۲

بستگان صاحب ویزای تیر2 نیز ممکن است برای این ویزا درخواست کنند * اعضای خانواده
این افراد؛

همسر دارنده ویزای تیر 2
کودکان زیر 18 سال دارنده ویزای تیر 2
فرزند 18 سال و بالاتردارنده ویزای تیر 2 *اگر در انگلستان هستند

متقاضیان ویزای تیر 2 عمومی باید درخواست ویزای کسانیکه مسئولیت شان بر عهده اوست را با درخواست ویزای خود ارائه دهد. دارنده ویزای تیر 2 بایستی ثابت کند که در طول زندگی خود در انگلستان از وابستگانش پشتیبانی می کند. هر عضو خانواده باید صرف نظر از این که آیا او با دارنده ویزای تیر 2 یا تنها درخواست میدهد، 630 پوند اندوخته داشته باشد،. علاوه بر945 پوندکه باید در صاحب ویزا موجود باشد. باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی تک تک اعضا یا دارنده ویزای تیر 2 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند

اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت

برای درخواست ویزای خانوادگی تیر2 عمومی، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است

اگر با این ویزا کمتر از 20 ساعت در هفته کار کنید، می توانید یک کار دوم نیز انجام دهید. کار دوم شما باید یکی از مشاغل ذکر شده در فهرست عدم اشتغال باشد یا در همان سطح کار اصلی خود باشد یا باید بدون دریافت حقوق کار داوطلبانه داشته باشید
لطفا با نمایندگان ما تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق در مورد ویزای تیر 2 بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا