bootstrap website templates

ویزای کار برای توانایی استثنایی در انگلیس تیر۱

مرکز ویزا

ویزای تیر ۱* استعداد های خاص

اگر شما یک رهبر شناخته شده استعداد برجسته یا یک رهبر رو به رشد *رهبر امیدوار کننده*در رشته های مختلف، علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، فن آوری دیجیتال یا هنر هستید، برای این نو ویزا اقدام کنید

ویزای تیر۱ یک فرآیند درخواست ۲ مرحله ای دارد. اول، یک رهبر یا رهبر در حال پیشرفت در زمینه خود برای تایید موقعیت خود باید به وزارت امور داخله درخواست دهد. هنگامی که تاییدیه خود را دریافت کردید ، می توانید برای یک ویزای تیر ۱ درخواست کنید



برای این ویزا، هرساله بین تاریخ های ۶ آوریل و ۱ اکتبر برای ۵۰۰ نفر ظرفیت دارند



هنگامی که تاییدیه خود را دریافت کردید ، درخواست ویزا را می توانید حداقل ۳ ماه قبل از تاریخ سفر خود انجام دهید



برای درخواست ویزای خانوادگی تیر۱ ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

لیست مدارک ویزای انگلیس

مرکز ویزا

پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است. حداکثر تا ۳ هفته تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد



با ویزای تیر ۱ استعداد های خاص می توانید برای مدت ۵ سال در انگلستان اقامت داشته باشید.با توجه به این ماکسیموم زمان باید مشخص کنید چه مدت می خواهید در انگلیس بمانید



می توانید یک ویزای تیر۱ استعداد های خاص را برای ۵ سال دیگر تمدید کنید. اگر در این ۵ سال با این ویزا در انگلستان اقامت داشته باشید، می توانید برای اقامت دائم درخواست بدهید



کارهایی که می توانید با ویزای تیر ۱ استعداد های خاص انگلیس انجام دهید

برای یک کارفرما می توانید به عنوان مدیر یک شرکت یا به عنوان یک کارآفرین کار کنید

می توانید کسب و کار خود را تغییر دهید

می توانید یک کار داوطلبانه انجام دهید

می توانید از انگلستان به کشور دیگری سفر کنید و به انگلستان برگردید

اعضای خانواده خود را به انگلستان ببرید



کارهایی که نمی توانید با ویزای تیر ۱ استعداد های خاص انگلیس انجام دهید

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید

نمی توانید به عنوان یک دکتر یا دندانپزشک کار کنید

نمیتوانید به عنوان یک ورزشکار حرفه ای کار کنید



برای درخواست ویزای تیر ۱ استعداد های خاص باید از وزارت کشور به عنوان یک رهبر استعداد فوق العاده یا یک رهبر رو به رشد امیدوار کننده در زمینه علوم، مهندسی، علوم انسانی، پزشکی، فن آوری دیجیتال یا هنر، مورد تایید قرار گیرد. و برای این یک برنامه آنلاین مورد نیاز است .اگر شما یک متخصص فن آوری دیجیتال هستید، همچنین باید برای ویزای شهروندی درخواست دهید. اگر موفق شدید، یک ایمیل از وزارت کشور با یک کپی از تاییدیه خود دریافت خواهید کرد. پس از اخذ تأییدیه، باید ظرف ۳ ماه برای دریافت ویزا درخواست دهید



برای درخواست ویزای تیر۱ فارق التحصیلان کار آفرین ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید



مدارک لازم برای ویزای تیر ۱ * استعداد های خاص

گذرنامه معتبر

پرینت برگه تایید

ترجمه تایید شده از مدارک غیر انگلیسی



ویزای خانوادگی تیر ۱ استعداد های خاص انگلیس

بستگان صاحب ویزای تیر۱ نیز ممکن است برای این ویزا درخواست کنند * اعضای خانواده

این افراد

همسر دارنده ویزای تیر ۱

کودکان زیر ۱۸ سال دارنده ویزای تیر ۱

کودکان بالای ۱۸ سال دارنده ویزای تیر ۱ * اگر در انگلستان هستند



برای درخواست ویزای خانوادگی تیر۱ ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



نکاتی که شما باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از ۲۱ روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما، با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا از طریق پست الکترونیکی تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا