free bootstrap templates

ویزای ورزشکاران، هنرمندان و بازیگران

P

روادید ورزشکاران و هنرمندان و بازیگران

متقاضی این ویزا به عنوان یک فرد یا یک گروه، منحصر به فرد، سنتی، قومی و یا موسیقی های فرهنگی، تئاتر و یا اجرای برنامه های هنری برای ترویج توسعه، تفسیر، به منظور مربیگری و یا تدریس سفر می کند. علاوه بر این، متقاضی ممکن است برای شرکت در یک رویداد فرهنگی برای به ارتقاء هنر به آمریکا برگردد. مهم نیست که برنامه یک ساختار تجاری یا غیر تجاری داشته باشد



روادید پی-1 آمریکا

این نوع ویزا باید به افرادی باشد که در یک رقابت ورزشی خاص در ایالات متحده به عنوان یک ورزشکار یا یک عضو گروه سرگرمی انجام دهند. نیاز به سطح عملکرد قابل قبول بین المللی و پایدار است. ایالات متحده-P-1 (فرد یا تیم ورزشی یا عضو گروه سرگرمی) ویزا نیز ممکن است برای حمایت از یک عضو از ورزشکار یا گروه سرگرمی درخواست کند



P-1A سطح عملکرد بین المللی برای درخواست روادید ورزشکارانی است که می خواهند برای شرکت در دو و میدانی مسابقات به عنوان یک عضو از یک فرد خاص و یا یک تیم به ایالات متحده بروند

ورزشکاران فردی برای تکمیل رقابت یا عملکرد می توانند به مدت 5 سال در ایالات متحده بمانند. اگر این رقابت یا عملکرد ادامه یابد، این دوره می تواند حداکثرتا 5 سال تمدید شود



ورزشکارانی که به عنوان عضو تیم به آمریکا سفر می کنند، می توانند برای مدت یکسال برای شرکت در مسابقه، رقابت یا عملکرد اقامت داشته باشند. اگر این دوره فعالیت ادامه یابد، می توان آن را تا حداکثر یک سال تمدید کرد



کارکنان پشتیبانی می توانند برای مدت یکسال در ایالات متحده بمانند تا دوره مربوطه را تکمیل کنند. اگر ادامه یابد، این دوره می تواند حداکثرتا 5 سال تمدید شود



P-1B نوعی ویزا برای افرادی است که مایل به رفتن به ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو گروه سرگرمی مشهور و شناخته شده در زمینه بین المللی برای مدت زمان قابل توجهی هستند

به عنوان یک عضو گروه سرگرمی، افرادی که به ایالات متحده سفر می کنند می توانند برای مدت یکسال در ایالات متحده بمانند تا این رقابت را تکمیل کنند. اگر این دوره فعالیت ادامه یابد، می توان آن را تا حداکثر یک سال تمدید کرد



روادید پی-2 آمریکا

ویزای پی-2 آمریکا *هنرمند یا سرگرم کننده- کارمند صنعت سرگرمی * به برنامه تبادل بین یک سازمان در یک کشور دیگر با یک شرکت در ایالات متحده برای یک نمایش در ایالات متحده می گویند. هنرمندان یا دستیاران نیز می توانند برای این ویزا درخواست کنند. آنها می توانند برای مدت یکسال برای شرکت در مسابقه شرکت کنند. اگر این دوره فعالیت ادامه یابد، می توان آن را تا حداکثر یک سال تمدید کرد



روادید پی-3 آمریکا

بر خلاف ویزای P-2 ویزای P-3 *هنرمند یا سرگرمی* برای یک رویداد فرهنگی، سنتی، فولکلوریک در ایالات متحده، و ویزای دستیارانی که با متقاضی و افرادی که خدمات لازم را برای حمایت از این فرد ارائه می دهند است. آنها می توانند برای مدت یکسال برای شرکت در مسابقه شرکت کنند. اگر این دوره فعالیت ادامه یابد، می توان آن را تا حداکثر یک سال تمدید کرد

هزینه های اخذ ویزای آمریکا

همسر و فرزند

فرزندان زیر 21 سال می توانند برای ویزای پی-4 درخواست کنند. آنها نمی توانند در ایالات متحده کار کنند اما می توانند تحصیل کنند



برای جلوگیری از هر گونه مشکلی در فرایند درخواست به خصوص در فرم هایی که باید در اینترنت پر شوند و برای جلوگیری از رد درخواست می توانید با کارشناسان ویزا مشورت کنید و سریعا درخواست ویزای خود را کامل کنید



مدارک لازم برای ویزای ورزشکاران و هنرمندان و بازیگران

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

فرم آی-129


صورت حساب بانکی شخصی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا