free responsive web templates

ویزای نمایندگان رسانه ها

I

ویزای رسانه ای آمریکا

روادید نمایندگان رسانه ها I

ویزای آمریکای نمایندگان رسانه ها برای نمایندگان رسانه های خارجی در خارج از ایالات متحده، از جمله اعضای مطبوعات، رادیو، فیلم و چاپ صنعت است. دارندگان این ویزا می توانند با رفتن به ایالات متحده به طور فعال در فعالیت های رسانه ای اطلاعاتی یا آموزشی رسانه ای برای خارجی ها شرکت کنند و در فعالیت های رسانه ای آموزشی و اطلاع رسانی که برای عملکرد رسانه های خارجی در ارتباط با تخصص آنها درگیر است، شرکت کنند. فعالیت هایی که باید در ایالات متحده آمریکا با این روادید برگزار شود باید برای یک شرکت رسانه ای با دفتر خود در یک کشور خارجی انجام شود. فعالیت های ایالات متحده باید برای اهداف اطلاعاتی باشد و به طور کلی باید با گزارش گیری در مورد جمع آوری اخبار و رویدادهای جاری همراه باشد



اهداف سفر برای ویزای نمایندگان رسانه ها

یک رویداد خبری یا فیلمبرداری مستند کارمند یک رسانه اطلاعاتی خارجی یا کارمند شرکت تولیدی مستقل که هویت او صادر شده توسط انجمن روزنامه نگاران حرفه ای است

یک عضو فیلم که در تولید یا توزیع یک فیلم دخیل است، می خواهد از این فیلم در محل فیلم برداری برای تهیه خبر استفاده کند. در این مورد، منبع تامین اولیه و توزیع فیلم باید خارج از ایالات متحده باشد

یک روزنامه نگار که با سند هویت صادر شده توسط انجمن روزنامه نگاران حرفه ای کار می کند، می خواهد یک مطالعه غیر تجاری در مورد یک محصول انجام دهد

روزنامه نگارانی که در یک سازمان رسانه ای در خارج از کشور مستقر در ایالات متحده کار می کنند، می خواهند به ایالات متحده سفر کنند تا رویدادی را در ایالات متحده به مردم این کشور منتقل کنند

یکی از نمایندگان معتبر اداره توریستی که به طور کامل یا به طور کامل توسط دولت کنترل یا اداره می شود یا از طریق آن یارانه می گیرد، مقامات دولتی که در انتشار اطلاعات توریستی واقعی در مورد کشور مورد نظر واجد شرایط دریافت ویزای *A-2* هستند

کارکنان سازمان اطلاعات فنی صنعتی که در دفتر ایالات متحده یک سازمان در کشور خود کار می کنند



با متخصصان ویزای ایالات متحده می توانید تماس بگیرید تا درخواست یک ویزای نمایندگان رسانه ها

آمریکایی دهید. می توانید در طول روند درخواست *به خصوص پر کردن فرم آنلاین * هر گونه سوال و ابهامات خود را بپرسید و درخواست ویزای خود را سریعتر انجام دهید

لطفا از طریق شماره تماس ما و یا آدرس ایمیل با ما در ارتباط باشید

صفحات هزینه های ویزای ایالات متحده مدارک لازم ویزای ایالات متحده را می توانید بررسی کنید



اهداف سفر برای ویزای بازدید کننده به جای ویزای نمایندگان رسانه ها

وقتی در آمریکا هستید یا زمانی که به کشور خود بازگشته اید درباره کنفرانس گزارش ندهید به عنوان یک شرکت کننده در کنفرانس یا سمینار شرکت کنید

در یک موسسه آموزش عالی در ایالات متحده، اهداف غیر انتفاعی مربوط و یا متصل در یک سازمان پژوهشی و یا یک سازمان تحقیقاتی دولتی یک سخنرانی در یک فعالیت علمی و درس بدهید. در این صورت ، فعالیت سخنرانی نباید بیش از نه روز در یک مؤسسه واحد باشد و نباید در شش ماه گذشته برای بیش از پنج موسسه یا سازمان پول دریافت کرده باشید

شما در تعطیلات کار نکنید و گزارش تهیه نکنید

شهروندان کشورهای معاف از ویزا می توانند به جای یک ویزای بازدید کنندهبا این ویزا به یک کنفرانس یا سفر بروند

انجام تحقیقات مستقل

گرفتن عکس در حالی که درآمد حاصل از یک منبع آمریکا نباشد

برخی از اهداف سفر با این ویزا امکان پذیر نیست و نیاز به ویزای کار موقت دارد. برای برخی از فعالیت های مربوط به جمع آوری اطلاعات و اخبار، واضح است که ویزای آمریکا برای نمایندگان رسانه ها مورد نیاز است؛ برای دیگران ممکن است نیاز به یک ویزای موقت کاری داشته باشید



نمایندگان رسانه ها صاحب این ویزای ایالات متحده در بندری که صاحب ویزای آمریکا در ایالات متحده وارد شده است، مدت اقامت توسط مقام رسمی تکمیل خواهد شد. به طور کلی، تا زمانی که نماینده رسانه ای با این ویزا همچنان برای یک کارفرما کار کند، نیازی به هیچگونه درخواست برای تمدید اقامت نیست. با این حال، اگر او یک مهلت مشخص برای مدت اقامت خود را در فرم مجاز تعیین می کند و اگر صاحب روادید پس از تاریخ پایان مشخص شده باقی بماند، باید فرم مناسب برای تمدید یا تغییر وضعیت غیر مهاجر را پر کند و هزینه را پرداخت کند

همسر و فرزندان زیر سن 21 که مایل به همراهی اند، باید برای یک روادید غیرمهاجرتی ادرخواست دهند. اگر همسر و یا فرزندان برای یک ویزا بعدا درخواست کنند، باید یک کپی از ویزا همراه با درخواست را ارسال کنند. همراهان با این ویزا نمی توانند کار کنند ولی کودکان می توانند تحصیل کنند



مدارک لازم برای ویزای نمایندگان رسانه ها

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

فرم آی-129

قرارداد کار برای یک روزنامه نگار که به عنوان یک فرد آزاد کار می کند

هویت روزنامه نگاری توسط انجمن روزنامه نگاری حرفه ای



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا