amp template

ویزای مولتی کانادا

مرکز ویزا

ویزای مولتی کانادا

درصورتیکه به دنبال اخذ ویزای کانادا بوده باشید، احتمال اینکه با اصطلاح ویزای مولتی کانادا (ویزای مولتیپل کانادا) یا ویزای ۵ ساله کانادا به گوشتان خورده باشد، هست. اما این نوع ویزا دقیقا چیست و هزینه‌ی آن چقدر میباشد موضوعی است که در ادامه باهم بررسی خواهیم کرد
برای ورود به کشور کانادا، اولین قدم، اقدام برای اخذ ویزا است. بعضی مواقع انگیزه از سفر صرفا توریستی و همراهی با یک تور گردشگری باشد، و بعضا دیدار اقوام و آشنایان و دیدار با خانواده، و شاید برای ادامه تحصیل و خواه اهداف کاری و سرمایه گذاری، آنچه اجازه ورود شما به کشور کانادا را می دهد، ویزای کانادا است. در حال حاضر و بر اساس قوانین اداره مهاجرت کانادا، تمامی ویزاهای توریستی این کشور برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتیپل و یا مولتی کانادا است. این ویزا با نام‌هایی مانند ویزای ۵ ساله کانادا و یا ویزای چند بار ورود به کانادا نیز شناخته‌ می‌شود

ویزای مولتی کانادا چیست؟

ویزای مولتی کانادا به ویزای موقت و یا ویزای توریستی بلند مدت کانادا گفته میشود. کسی که این ویزا را داشته باشد، میتواند در بازه زمانی ویزای اخذ شده در کانادا اقامت داشته باشد
از آنجایی که ویزای مولتی کانادا ۱۰ ساله میباشد، و باتوجه به اینکه اعتبار پاسپورت ایرانیان تا ۵ سال است، ویزای مولتی کانادا برای ایرانیان ۵ ساله میباشد
در صورتیکه شخصی پاسپورت کشوری با اعتبار بیش از ۵ ساله را داشته باشد، اعتبار ویزای مولتی کانادا تا یک ماه پیش از تاریخ اعتبار پاسپورت وی، حساب میشود

ویزای سینگل کانادا

با ویزای سینگل کانادا، فقط امکان یکبار سفر به کانادا برایتان فراهم میشود
برای سفر یکباره توریستی و یا سفر کاری آموزشی و ... این ویزا صادر میشود
بعد یکبار سفر در یک بازه زمانی مشخص شده، ویزای سینگل کانادای شما باطل میشود

ویزای سینگل کانادا*توجه داشته باشید که در حال حاضر ویزای سینگل کانادا به ندرت و به سختی صادر میشود و به اکثر افراد ویزای مولتی کانادا اعطا میشود

توجه

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند

تکمیل درست، دقیق و شفاف فرم درخواست ویزا و افسر مهاجرت نقش بسیار مهمی در اعطای ویزای مولتی کانادا را دارند

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مولتی کانادا



گذرنامه *پاسپورت معتبر

اصل فرم دعوت نامه *طبق آخرین ویرایش سال میلادی

تکمیل فرم مشخصات فردی *پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد

عکس زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک *عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی

عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند

عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد

شناسنامه

مدرک شغلی *طبق نمونه مورد تایید سفارت


مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام و اطلاعات تماس فرد امضا کننده نامه، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه سوابق بیمه، و ترجمه حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی؛

کارفرمایان: ترجمه «آگهی تأسیس»، «آگهی تغییرات»، و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامهی رسمی، ترجمه لیست بیمه و حقوق 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین برگه های مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانکی شرکت به لاتین؛

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداختشده، ترجمه لیست پرداخت حق بیمه؛

پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظامپزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه لیست پرداخت بیمه؛

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت؛

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری و یا ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت حق بیمه؛

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)؛

دانشجویان و دانش آموزان: ترجمه یا اصل نامه لاتین گواهی اشتغال به تحصیل؛

مدارک فرزندان

در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید

مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۲۰۱۷

بیمه مسافرتی

اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد

پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا

قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد

امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد

ویزای شینگن اروپا و سن بالای 40 سال و متاهل بودن تاثیر دارد

دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد
مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند

خلاصه مدارک لازم برای ویزای مولتی کانادا همراه با دعوتنامه

اصل پاسپورت
دو قطعه عکس
ترجمه شناسنامه
بیمه و حقوق مدارک شغلی تمامی افراد تحت حمایت شرکت
ترجمه سند ملکی
پرینت 6 ماهه حساب بانکی
تمکن مالی به لاتین بالای ۲۰۰ میلیون تومان

افرادی که به دلایل مشخص و قابل قبول کنسولگری کانادا به صورت مکرر به کانادا سفر می کنند

والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌های مسن و بازنشسته‌ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده‌اند

اشخاص و افرادی که با دلایل مشخص به کانادا سفر کرده اند

میتوانند براحتی، ویزای مولتی کانادا را تهیه کنند

مرکز ویزای مولتی کانادا

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از آخرین بروزرسانی ها و هزینه های ویزای مولتی کانادا با متخصصین مرکز ویزا در ارتباط باشید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه