free site builder

ویزای درمانی آمریکا

B-2

ویزای درمانی B-2

افرادی که مایلند برای درمان به ایالات متحده بروند، می توانند با یک ویزای غیر مهاجرتی برای شش ماهه به آمریکا سفر کنند


درخواست هر یک از اعضای خانواده به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد و برای هر عضو خانواده یک ویزای فردی ارائه می شود. برای مصاحبه و اثر انگشت باید به کنسولگری مراجعه کنید


به طور کلی متقاضیان با این ویزا مجاز به کار یا تحصیل نیستند


:افرادی که مایل به درمان پزشکی برای ایالات متحده هستند، باید

گزارش یا بیانیه پزشکی که علت درمان پزشکی و علت تصمیم به رفتن به امریکا را نشان دهد.اثبات وقت پزشک برای درمان در ایالات متحده؛ برای مثال، تاریخ و زمان ، نام دکتر و نام کلینیک یا بیمارستان که در آمریکا مراجعه خواهد کرد. یک نامه یا مدرک دیگری از بیمارستان در ایالات متحده، نشان دهد مقدار کامل یا تقریبی هزینه درمان پزشکی را نشان دهد. نامه مربوطه باید شامل هزینه دکتر، هزینه بیمارستان، هزینه بیهوشی و سایر خدمات مورد نیاز برای درمان باشد. نامه ای که توسط دکتر و یا بیمارستان مربوطه در ایالات متحده فرستاده می شود و بیان می کند که آنها شرایط پرداخت را پذیرفته اند و هیچ وجهی از سوی ایالات متحده برای اجرای این تعهدات مورد استفاده قرار نخواهد گرفت. شواهدی که نشان دهنده منبع مالی کافی برای پرداخت هزینه درمان پزشکی در ایالات متحده باشد. این شامل هزینه سفر، اقامت، غذا و غیره می شود. علاوه بر این، هر شخص همراه نیز باید مبلغ کافی برای پوشش هزینه های سفر خود داشته باشد

مدارک مورد نیاز روادید ایالات متحده آمریکا

مدارک لازم برای ویزای درمانی

پر کردن آنلاین فرم دی اس 160 و پرینت بارکد تایید

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار و پاسپورت قدیمی

کپی اصل و ترجمه شناسنامه

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

برگه درخواست ویزایشخصی *خطاب به کنسولگری و بیان هدف سفر و مدت اقامت و حامی مالی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

گزارش پزشکی که دلایل درمان پزشکی را توضیح می دهد و علت شخصی تصمیم به درمان در آمریکا

مدرکی مبنی بر وقت پزشک و بیمارستان در ایالات متحده برای درمان پزشکی *تاریخ ، نام پزشکان، سند نشان دهنده نام کلینیک یا بیمارستان جهت درمان

برگه از بیمارستان یا مرکز درمان ایالات متحده نشان دهنده هزینه درمان پزشکی است * این سند شامل اطلاعات مربوط به دستمزد برای تمام خدمات در بیمارستان، پزشک، جراحی و درمان است

نامه فرستاده شده توسط بیمارستان یا پزشک مربوطه که نشان دهد فرد درخواست ویزا موافقت کرده است که هزینه های بیمارستان و هزینه های پزشک را پرداخت کند

شواهدی از منابع مالی کافی برای پرداخت هزینه های درمان پزشکی * هزینه های مورد نظر شامل مبلغ پرداختی برای سفر، اقامت، غذا و غیره می باشد. علاوه بر این، فرد یا افرادی که همراه با شخص درخواست ویزا می دهند، باید منابع مالی خود را برای پوشش هزینه های سفر داشته باشد





نکات مهم درباره ویزای آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا