simple website templates

ویزای خانواده دانشجوی برنامه تبادل آمریکا

J2

روادید خانواده برنامه تبادل دانشجوی آمریکا

این ویزا به همسر و خانواده دارندگان ویزای تبادل از طرف کنسولگری تعلق می گیرد


شرایط لازم برای این ویزا بستگی به برنامه های تبادل ارائه شده توسط سازمان های حمایت کننده دارد. بعضی از دسته بندی ها، همسر و فرزندان دارنده ویزا ی تبادل مجاز به دریافت این ویزا هستند



روش درخواست این ویزا همانند درخواست کننده ویزای اصلی است. در صورت لزوم، اعضای خانواده بر اساس ویزای متقاضی اصلی ویزا دریافت می کنند. متقاضی اصلی باید ثابت کند که در طول اقامت در ایالات متحده، خانواده اش می توانند از لحاظ مالی حمایت مالی شوند



همسر و فرزندان هنگام تقاضای ویزا مدارک زیر را علاوه بر مدارک مورد نیاز برای ویزای آمریکا نیز باید ارسال کنند



کپی گواهی ازدواج و یا گواهی تولد برای اثبات رابطه با خانواده

کپی ویزای اصلی متقاضی که نشان دهنده وضعیت متقاضی است

کپی برگه اطلاعات شخصی در گذرنامه متقاضی اصلی



به طور کلی، همسر و فرزندان متقاضی مجاز به کار نیستند.



کودکان با این ویزای می توانند در مدارس دولتی یا خصوصی تحصیل کنند



این ویزا برای زوج های غیر قانونی اعمال نمی شود. این افراد بایستی برای ویزای توریستیدرخواست کنند



مدارک مورد نیاز برای ویزای خانواده برنامه تبادل دانشجوی آمریکا

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس - 160

فرم آی – 20 و دی-اس 2019

فرم دی-اس-7002

فیش پرداختی آی – 901

سند ازدواج

ویزای شخص شرکت کننده در برنامه تبادل

کپی برگه اطلاعات شخصی در گذرنامه متقاضی اصلی



اطلاعات لازم قبل از درخواست

نام و نام خانوادگی افسر که پرونده ثبت نام مدارس ایالات متحده را انجام داده

نام و آدرس و شماره تماس 2 نفر به جزاعضای خانواده یا وابسته های خانوادگی که می توانند اطلاعات وارد شده در فرم دی اس – 160 را تأیید کنند

آدرس محل اقامت و نام و نام خانوادگی مسئول محل اقامت

نام و آدرس و کپی گذرنامه فردی که در خانه او اقامت خواهید داشت





مدارک لازم برای حامی مالی دانشجو



صاحب شرکت باشد

تقاضانامه ویزای حامی مالی: با اظهار پرداخت تمامی هزینه ها و خطاب به کنسولگری به زبان انگلیسی نوشته شود
کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
جزئیات خدمات بیمه: مهر و امضا شده توسط بیمه
صورت حساب بانکی شخصی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



بازنشسته باشد

تقاضانامه ویزا: دربرگه با سربرگ شرکت و به زبان انگلیسی خطاب به کنسولگری نوشته شود، همراه با مهر و امضا باشد وهم چنین اظهار کند تمامی هزینه ها را خودش متقبل می شود

کپی کارت بازنشستگی
بیانیه بانکی :3 ماهه از بانک که دریافت حقوق بازنشستگی وتصویر امضاء مسئول بانک
صورت حساب بانکی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب *رسید بانک باید امضا شده باشد

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



کارمند با سابقه بیمه باشد

تقاضانامه ویزا: دربرگه با سربرگ شرکت و به زبان انگلیسی خطاب به کنسولگری نوشته شود، همراه با مهر و امضا باشد وهم چنین اظهار کند تمامی هزینه ها را خودش متقبل می شود
تقاضانامه ویزای حامی مالی: با اظهار پرداخت تمامی هزینه ها توسط خود شخص و خطاب به کنسولگری به زبان انگلیسی نوشته شود
پروانه فعالیت
کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
برگه شروع به کارو بیمه
جزئیات خدمات بیمه: مهر و امضا شده توسط بیمه
حقوق و دستمزد :3ماه اخیر و امضا شده
صورت حساب بانکی حامی مالی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



کارمند شرکت باشد

برگه کار

مجوز کار : مهر و موم شده و گرفته شده از شرکت مربوطه

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی

کارت شناسایی کاری: کپی پشت و روی کارت تایید شده توسط شرکت
حقوق و دستمزد: 3ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده
صورت حساب بانکی شخصی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده باشد



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا