css templates

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا برای افرادی است که برای گردشگری می خواهند به کانادا سفر کنند. به ویزای توریستی کانادا، ویزای مسافرتی کانادا و یا ویزای اقامت موقت کانادا هم می گویند. مدت اعتبارویزای توریستی کانادا حداکثر 6 ماه است. ویزای توریستی می تواند به صورت تک ورودی یا چند بار ورودی ارائه شود

ویزای کانادا چند ساله میباشد

اگر ویزای توریستی کانادایی با چند بار ورودی صادر شود، صاحب ویزا می تواند تا 6 ماه به کانادا ورود و خروج داشته باشد و نیازی به درخواست دوباره ویزای توریستی نیست. یک ویزا با چند بارورودی می تواند تا 10 سال یا تا زمانی که گذرنامه اعتبار داشته باشد معتبر باشد. با این وجود، صاحب ویزا نمی تواند بیش از 6 ماه به طور دائم در کانادا اقامت داشته باشد

آیا گرفتن ویزای توریستی کانادا دشوار است ؟

:برای درخواست ویزای توریستی کانادا، باید معیارهای واجد شرایط بودن زیر را داشته باشید
گذرنامه معتبر داشته باشید
سالم باشید
منبع مالی برای تقبل تمام هزینه های خود را در کانادا داشته باشید
داشتن محل سکونت در کشور خود و وابستگی خانوادگی یا کاری
برای مدت زمان محدودی در کانادا بمانید
در پایان سفر کانادا را ترک کنید
نباید به دنبال یک شغل یا کار در کانادا بگردید
سابقه نداشته باشید
خطرات امنیتی نداشته باشید
متعهد به پیروی از قانون کانادا باشید
اگر از شما خواسته شده تا معاینه پزشکی انجام شود، باید قبول کنید

برای درخواست ویزای توریستی کانادا، پس از اطمینان از اینکه تمام الزامات واجد شرایط بودن را دارید، می توانید درخواست خود را با تکمیل فرم درخواست ویزا تکمیل کنید. چون در صورت بروز کوچکترین اشتباهی ممکن است درخواست تان رد شود، برای درخواست ویزای توریستی کانادا با کارشناسان ویزای کانادا مشاوره کرده از طریق صفحه تماس با ما آخرین لیست مدارک اخذ ویزای توریستی کانادا را درخواست دهید

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه ویزا، از صفحه هزینه های ویزای کانادا دیدن کنید

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

پس از تکمیل فرم های درخواست خود، باید این فرم ها و سایر مدارک لازم را به مرکز درخواست ویزای کانادا ارائه دهید. و پس از پرداخت هزینه ، می توانید با شماره داده شده پیگیری کنید و روند تکمیل درخواست خود را دنبال کنید
افراد زیر 18 ساله در کانادا کودک در نظر گرفته می شوند واگر کودکان بدون مدارک حقوقی و با والدین یا سرپرستان قانونی بخواهند وارد کانادا شوند، تحت کنترل بسیار دقیق قرار می گیرند. ماموران خدمات مرزی کانادا به طور مداوم برای کودکانی که نیازبه حفاظت دارند گوش به زنگ هستندو در مورد کودکان گمشده یا فراری بسیار مراقبند

:مدارک لازم برای کودکانی که به تنهایی به کانادا سفرمی کنند

گذرنامه کودک *گذرنامه پدر و مادر حتی اگر اطلاعات کودک در گذرنامه باشد قابل استفاده نیست
کپی گواهی تولد
رضایت نامه تایید شده توسط دفتر اسناد (باید توسط والدین یا سرپرست قانونی امضا شود، والدین باید آدرس و تلفن های خود و نام ، آدرس و تلفن های کسی که در کانادا از او مراقبت می کنند ذکر کنند
:كودكانی كه تنها با پدر یا مادر خود به کانادا سفر می كنند
گذرنامه شخصی کودک
کپی گواهی تولد
رضایت نامه تایید شده *امضا شده توسط والدین یا سرپرست قانونی
اگر والدین طلاق گرفته و مسئولیت کودک بر عهده یکی از آن هاست رضایت نامه توسط آن شخص باید امضا شود
اگر والدین طلاق گرفته باشند، فتوکپی گواهی سرپرستی لازم است
اگر یکی از والدین فوت شده، یک کپی از گواهی مرگ

:مدارک مورد نیاز برای کودکانی که با یک سرپرست قانونی یا همراه با والدین خود به کانادا سفر می کنند

فتوکپی مدارک پذیرش سرپرستی کودک

مدارک مورد نیاز برای افراد زیر سن قانونی که همراه با شخصی غیر از والدین یا سرپرست قانونی خود به کانادا سفر می کنند


پدر و مادر یا فردی که سرپرست قانونی نیست، باید از پدر و مادر رضایت تایید شده دریافت کند. رضایت نوشته شده
باید شامل آدرس و شماره تلفن های والدین باشد. . کپی پاسپورت یا کارت شناسایی ملی والدین یا سرپرست قانونی باید ضمیمه شود
هنگامی که به کانادا می رسید،مامور خدمات مرزی از شما استقبال کرده و از شما گذرنامه خواهد خواست. بسته به نوع ویزای درخواستی، ممکن است لازم باشد مدارک اضافی مانند گواهی بیمه مسافرتی یا نامه دعوت نامه نشان دهید. این نوع مدارک را حتما همراه خود داشته باشی
افسر ممکن است برای اطمینان از این که تمام شرایط لازم برای ورود به کانادا را دارید سوال هایی مطرح کند. اگر توضیحات نادرست یا ناقص دهید، ممکن است قادر به ورود به کانادا نباشید.پس باید این مقام را متقاعد کنید که شما واجد شرایط ورود به کانادا هستید و در پایان سفر خود کانادا را ترک خواهید کرد
افسر گذرنامه با یک مهر مشخص می کند چه مدت می توانید در کانادا بمانید. این دوره معمولا 6 ماه است. مقام رسمی حق دارد که این مدت را با توجه به هدف بازدید شما کوتاهتر یا طولانی تر کند
شما نمیتوانید در کانادا با ویزای توریستی کار یا تحصیل کنید. بلکه باید اجازه تحصیل یا کار بگیرید

ویزای کانادا طی چند روز صادر می شود؟

درخواست های ویزای توریستی کانادا معمولا بین 11 تا 15 روز طول می کشد. اگر قبلا ویزای آمریکا گرفته اید، درخواست شما ظرف 5 روز کاری نهایی خواهد شد. این مدت کاملا در اختیار کنسولگری است و بسته به شرایط ممکن است تغییر کند

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

فرم درخواست ویزا *بر روی برگه هدف سفر و تاریخ سفر خود را ، به انگلیسی، امضا شده، مهر و موم شده، نوشته و درخواست برای ویزای توریستی کانادا به سفارت کانادا بفرستید 
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود
درآمد حاصل از اجاره، سند ملکی و گواهینامه خودرو *در صورت وجود
یک کپی از گواهی ازدواج از افراد متاهل
اگر درخواست شما بازدید از خانواده یا یک دوست است، یک دعوت نامه نیاز است. *اگر فردی که دعوت نامه را تهیه می کند شهروند کانادایی باشد، یک کپی از گذرنامه خود و یک کپی از پشت و روی کارت اقامت در صورت داشتن اقامت
کپی شناسنامه یا کپی از مجوز اقامت در کشور دیگر
دوعدد عکس *جدید و زمینه سفید
گذرنامه *گرفته شده در 10 سال گذشته و حداقل برای یک سال معتبر باشد
سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده
فرم درخواست ویزای کانادا
فرم اطلاعات خانواده

معتبرترین و سریعترین مرکز اخذ ویزای کانادا - مرکز ویزا

مدارک اضافی مورد نیاز مربوط به وضعیت شخص

اگر مالک شرکت باشد

کپی سند ثبت شرکت 
کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
جزئیات خدمات بیمه

اگر فرد کارمند دولتی باشد


مجوز کار *مهر و موم شده و گرفته شده از موسسه وابسته به شخص
کپی کارت شناسایی کاری
حقوق و دستمزد *سه ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده

شخص دکتر، وکیل، تاجر باشد


پروانه فعالیت *دریافت شده در 3 ماه اخیر
اسناد به روز شرکت *روزنامه رسمی ثبت شرکت ، امضا دیجیتال ، فتوکپی از فیش مالیاتی
فتوکپی کارت شناسایی فعالیت شغلی
بیمه شروع به کار
حقوق و دستمزد *۱ ماهه اخیر و امضا شده

شغل آزاد با سابقه بیمه


اسناد به روز شرکت *اصل گواهی فعالیت، فتوکپی از فیش مالیاتی، امضا دیجیتال ، فتوکپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
برگه شروع به کار
حقوق و دستمزد * ۳ ماه گذشته، امضا شده

اگر فرد بازنشسته باشد


کپی کارت بازنشستگی *در صورت وجود
برگه حقوق دریافت شده از موسسه بازنشستگی *امضا شده
بیانیه بانکی 3 ماهه از بانک که دریافت حقوق بازنشستگی وتصویر امضاء مسئول بانک

اگر شخص دانشجو باشد

برگه دانشجویی *به روز، اصلی
رضایت نامه *اصل اسناد محضری که مادر و پدر هر دو امضا می کنند

مدارکی که باید توسط حامی مالی تهیه شود



حمایت کننده مالی مالک شرکت باشد

کپی سند ثبت شرکت
فتوکپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
کپی تصویر مهر و امضای شرکت
کپی آخرین فیش مالیاتی
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
اسناد بیمه کارکنان
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

حمایت کننده مالی کارمند دولتی

مجوز کار *مهر و موم شده و گرفته شده از موسسه وابسته به شخص
کپی کارت شناسایی کاری
حقوق و دستمزد *3 ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

حمایت کننده مالی دکتر، وکیل، تاجر باشد

پروانه فعالیت *دریافت شده در 3 ماه اخیر
اسناد به روز شرکت *روزنامه رسمی ثبت شرکت ، امضا دیجیتال ، فتوکپی از فیش مالیاتی
فتوکپی کارت شناسایی فعالیت شغلی
بیمه شروع به کار
حقوق و دستمزد *1ماه گاخیر و امضا شده
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

حمایت کننده مالی کارمند با سابقه بیمه باشد

اسناد به روز شرکت *اصل گواهی فعالیت، فتوکپی از فیش مالیاتی، امضا دیجیتال ، فتوکپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
برگه شروع به کار
حقوق و دستمزد *3 ماه گذشته، امضا شده
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها

حمایت کننده مالی بازنشسته باشد

کپی کارت بازنشستگی *در صورت داشتن
برگه حقوق دریافت شده از موسسه بازنشستگی *امضا شده
بیانیه بانکی 3 ماهه از بانک که دریافت حقوق بازنشستگی وتصویر امضاء مسئول بانک
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود



حمایت کننده مالی برای خانم های خانه دار

حمایت کننده مالی مالک شرکت باشد


کپی سند ثبت شرکت
فتوکپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
کپی تصویر مهر و امضای شرکت
کپی آخرین فیش مالیاتی
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
اسناد بیمه کارکنان
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود


 حمایت کننده مالی کارمند دولتی باشد

مجوز کار *مهر و موم شده و گرفته شده از موسسه وابسته به شخص
کپی کارت شناسایی کاری
حقوق و دستمزد *3 ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

حمایت کننده مالی دکتر، وکیل، تاجر باشد

پروانه فعالیت *دریافت شده در 3 ماه اخیر
اسناد به روز شرکت *روزنامه رسمی ثبت شرکت ، امضا دیجیتال ، فتوکپی از فیش مالیاتی
فتوکپی کارت شناسایی فعالیت شغلی
بیمه شروع به کار
حقوق و دستمزد *1ماه گاخیر و امضا شده 
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

حمایت کننده مالی کارمند با سابقه بیمه باشد

اسناد به روز شرکت *اصل گواهی فعالیت، فتوکپی از فیش مالیاتی، امضا دیجیتال ، فتوکپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
برگه شروع به کار و بیمه
حقوق و دستمزد *3 ماه گذشته، امضا شده 
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها

حمایت کننده مالی بازنشسته باشد

کپی کارت شناسایی بازنشستگی *در صورت داشتن
برگه حقوق دریافت شده از موسسه بازنشستگی *امضا شده 
بیانیه بانکی 3 ماهه از بانک که دریافت حقوق بازنشستگی وتصویر امضاء مسئول بانک
برگه حمایت مالی *برای پوشش هزینه ها
صورت حساب بانکی 3 ماه اخیر *حداقل مانده حساب 20 میلیون تومان باشد. رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

نکات مهم در رابطه با ویزای کانادا

برنامه خود را حداقل باید چند هفته قبل از تاریخ سفر خود تعیین کنید تا درخواست شما قبل تاریخ سفر شما تکمیل شود
ازتاریخ 31 ژوئیه 2018 اثر انگشت الزامی است. اگر پرونده خود را ارسال کنید یا آن را به نزدیکترین دفتر ما بفرستید، وقت خود را دریافت می کنید و مشاورین ویزا شما را درمورد قرار ملاقات شما مطلع می سازند
از اسناد جعلی در مراجعه خود استفاده نکنید و در هر مرحله از درخواست خود اطلاعات نادرست ارائه نکنید
کنسولگری کانادا ممکن است با متقاضی برای مصاحبه تماس بگیرد یا مدارک اضافی را در صورت نیاز درخواست کند
تصمیم نهایی در مورد درخواست شما در اختیار کنسولگری کانادا است. لطفا توجه داشته باشید که اگر درخواست ویزای توریستی کانادا رد شود، حق ندارید درخواست تجدیدنظر کنید. با این حال، در این مورد، می توانید برای ویزا دوباره درخواست کنید
می توانید با کارشناسان ویزای کانادای ما با شماره تماس و یا آدرس ایمیل تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه