iamParviz

ویزای ترانسفر داخل شرکتی

L

ویزای ترانسفر داخل شرکتی

کارشناسان، مدیران و مدیرانی که در برخی از شرکت های بین المللی در شعب های جدید خود در ایالات متحده کار خواهند کرد، باید این ویزا را درخواست کنند. با توجه به قوانین موجود، همسران صاحبان این ویزا می توانند پس از ورود به ایالات متحده آمریکا اجازه کار دریافت کنند. اگر شرایط مورد نیاز را برآورده کنند همچنین می توانند گرین کارت بگیرند



شرایط درخواست ویزا

اولین شرط 1 سال کار کردن با یک شریک، نماینده یا شعبه آمریکایی در سه سال گذشته است. دوره های سپری شده در ایالات متحده آمریکا را نمی توان در این 1 سال شامل کرد

دومین مورد، داشتن سهام بین شرکت و ایالات متحده است. منظور از رابطه لازم مشارکت یا داشتن سهام است. عدم وجود یکی از این شرایط ممکن است منجر به رد درخواست ویزا شود

شرط سوم، کسی که به طور موقت در ایالات متحده با ویزای کار کارخواهد کرد، در شرکت مبدا به عنوان یک مدیر یا متخصص به مدت یک سال در سه سال گذشته کار کرده باشد

افرادی که برای افتتاح یک شعبه جدید شرکت به ایالات متحده می رموند می توانند تنها برای یک سال دراین وضعیت کار کنند. در پایان سال اول، مرکز مهاجرت ایالات متحده ممکن است ویزای را پس از بررسی دقیق شرکت یا دفتر جدید تمدید کند



درخواست های ویزا باید توسط مرکز مهاجرت ایالات متحده مورد تایید قرار گیرد. فقط فردی که ویزا دریافت می کند پس از تایید، به کنسولگری درخواست می دهد. اداره مهاجرت حق دارد اگر قادر به جمع آوری اطلاعات لازم نباشد و یا تحقیق بیشتری لازم باشد درخواست ویزای کنسولی را لغو یا به تاخیر اندازد



کارکنان این موقعیت می توانند در آمریکا تا هفت سال کار کنند. با این ویزا در یک موقعیت تخصصی، می توان در ایالات متحده حداکثر 5 سال کار کرد. ویزا به مدت سه سال داده میشود و به مدت دو سال تمدید می شود

هزینه های اخذ روادید آمریکا

روادید انتقالات داخل شرکتی، شرکت های آمریکا

نکته مهم: ویزاهای انتقال داخل شرکتی در ویزای موقت کار مورد بررسی قرار می گیرد و پس از تصویب خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده درخواست مجوز کار پردازش می شود



همسر و فرزند می توانند شخص را همراهی کند. اعضای خانواده باید به نوع ویزای غیر مهاجرتی مراجعه کنند. اگر ویزا تایید شد ، اعضای خانواده می توانند همان مدت اقامت کنند



مدارک لازم برای ویزای ویزای ترانسفر داخل شرکتی

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

فرم آی-129

تقاضانامه ویزا: دربرگه با سربرگ شرکت و به زبان انگلیسی خطاب به کنسولگری نوشته شود

کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
جزئیات خدمات بیمه: مهر و امضا شده توسط بیمه
صورت حساب بانکی شخصی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا