iamParviz

ویزای ترانزیت کانادا

ویزای ترانزیت کانادا

هنگام دریافت ویزای ترانزیت کانادا یا eTA *اپراطور حمل و نقل اضطراری ، معیارهای خاصی مثل نوع پاسپورت شما، کشور اقامت، ملیت و نحوه سفر به کانادا در نظر گرفته می شود
ویزای ترانزیت کانادا در پاسپورت شما یک سند رسمی خواهد بود. که مجوزی است تا شما از یک فرودگاه در کانادا به صورت ترانزیت عبور کنید. بسته به برنامه سفر تان، می توان یک یا دو بار ورودی داشته باشد. قبل از پایان اعتبار آن باید از ویزای خود استفاده کنید
اگر قصد دارید از طریق بندر، ماشین و قطار، یا دریایی یا قایق و کشتی کروز از مرز کانادا عبور کنید، ویزای مورد نیاز ویزای مسافرتی است نه ترانزیت
درصورتیکه قصد ورود به کانادا به منظور عبور از آن به سمت کشوری دیگر را داریدبه این ویزا نیاز دارید

برای درخواست ویزای ترانزیت کانادا

داشتن گذرنامه
سالم باشید
سابقه کیفری نداشته باشید
مدرکی برای ورود به کشور مقصد داشته باشید
افسر مهاجرت را متقاعد کنید که به علت وابستگی کاری یا خانوادگی پس از سفر خود به کشور خود باز خواهید گشت
افسر مهاجرت را متقاعد کنید که فقط از کشور عبور میکنید و اقامت نخواهید داشت
برای سفر خود منابع مالی کافی داشته باشید
در برخی موارد شما باید یک معاینه پزشکی داشته باشید و از کسی که در کانادا زندگی می کند دعوت نامه داشته باشید

 بعضی افراد به دلایلی مانند سابقه کیفری، نقض حقوق بشر و جرایم سازمان یافته به هیچ وجه اجازه ورود به کانادا ندارند

اگر قصد ورود به کانادا به منظور عبور از آن به سمت کشوری دیگر دارید به این ویزا نیاز دارید و در صورت داشتن شرایط لازم می توانید به صورت آنلاین اقدام کرده و فرم مربوطه را به طور کامل پر کنید. چون در صورت بروز کوچکترین اشتباهی ممکن است درخواست تان رد شود، برای درخواست ویزای توریستی کانادا با کارشناسان ویزای کانادا مشاوره کنید از طریق شماره تماس گرفته و یا به آدرس ایمیل زده و لیست مدارک را درخواست کنید

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کانادا

پس از تکمیل فرم های درخواست خود، باید این فرم ها و سایر مدارک لازم را به مرکز درخواست ویزای کانادا ارائه دهید. مرکز مراجعه ویزا صحت و کامل بودن مدارک شما را بررسی میکندو در صورت ناقص بودن همه مدارک را پس می فرستد. حتی اگر در درخواست شما هیچ کمبودی نداشته باشد، بعضی از مدارک اضافی ممکن است توسط کنسولگری از شما خواسته شود و یا نیاز به جلسه ملاقات حضوری باشد که زمان و مکان آن را به شما اطلاع میدهند.*که این اتفاق کمتر رخ می دهد

نتیجه تقاضای شما در طی چند هفته توسط مراکز درخواست ویزا به شما اعلام میشود. پس از اینکه درخواست شما ارزیابی می شود، پاسپورت و دیگر مدارک اصلی به شما بازگردانده می شود ولی رسید اصلی بانک بازگردانده نمی شود. اگر با مدارک جعلی درخواست کنید، هم درخواست ویزا رد می شود وهم این مدارک جعلی برگردانده نخواهد شد. اگر درخواست ویزا پذیرفته شود، ویزای شما به گذرنامه الحاق می شود و اگر درخواست تان رد شود، توضیحی از این که چرا رد شده است دریافت خواهید کرد. در صورت تغییر در اطلاعات تماس شما در طول پروسه درخواست، باید مرکز درخواست ویزا را مطلع کنید

تایید درخواست ویزای ترانزیت کانادا و صدور ویزا به معنی این نیست که شما می توانید وارد کانادا شوید. در هنگام ورود به کانادا، مامور خدمات مرزی ، در صورت دیدن تغییردر وضعیت شما یا اینکه متوجه شود در هنگام درخواست ویزا اطلاعات نادرست داده اید، اجازه ورود به کانادا نخواهید داشت
درهنگام ورود به کانادا، نماینده آژانس خدمات مرزی کانادا از شما استقبال میکند. این مامور خواهان دیدن پاسپورت شما و سایر مدارک لازم است.پس اطمینان حاصل کنید که تمام مدارکی را که لازم دارید با خود ببرید و در چمدان خود قرار ندهید
باید این افسر را قانع کنید که شما مجاز به بازدید از کانادا هستید و در پایان سفر خود کانادا را ترک خواهید کرد و اگر فرزند زیر 18 سال دارید، باید آنها را متقاعد کنید که همه اسناد لازم برای فرزندان را دارید

اگر هنگام ورود به کانادا مشکلی نداشته باشید، مامور گذرنامه شما را مهر زده و اجازه ورود میدهد. با ویزای ترانزیت ، معمولا تا پروازبعدی خود به مدت 24 ساعت می توانید در فرودگاه بمانیدکه ممکن است بسته به موقعیت تان تغییر کند. به همین دلیل قبل ازسفر، برای جلوگیری از هر گونه مشکلی زمان دقیقی که می توانید در فرودگاه بمانید را از کنسولگری بپرسید

**با داشتن ویزای آمریکا اگر هنگام پرواز از ایالات متحده به کشور دیگری یا به ایالات متحده، مجبور به عبور از کانادا باشید با شرط ترک کانادا در همان روز(قبل از 24 ساعت) نیازی به ویزای ترانزیت نیست

لیست مدارک ویزای ترانزیت کانادا

برگه پیگیری ویزا *لطفا تکمیل و ثبت نام کنید
تقاضانامه باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی نوشته شده وامضا شود
بلیط هواپیما
گذرنامه *حداقل 6 ماه پس از سفر اعتبار داشته باشد
دو قطعه عکس بروز سه در چهار با زمینه سفید

نکات مهم در رابطه با ویزای کانادا
برنامه خود را حداقل باید چند هفته قبل از تاریخ سفر خود تعیین کنید تا درخواست شما قبل تاریخ سفر شما تکمیل شود
ازتاریخ 31 ژوئیه 2018 اثر انگشت الزامی است. اگر پرونده خود را ارسال کنید یا آن را به نزدیکترین دفتر ما بفرستید، وقت خود را دریافت می کنید و مشاورین ویزا شما را درمورد قرار ملاقات شما مطلع می سازند
از اسناد جعلی در مراجعه خود استفاده نکنید و در هر مرحله از درخواست خود اطلاعات نادرست ارائه نکنید
کنسولگری کانادا ممکن است با متقاضی برای مصاحبه تماس بگیرد یا مدارک اضافی را در صورت نیاز درخواست کند

تصمیم نهایی در مورد درخواست شما در اختیار کنسولگری کانادا است. لطفا توجه داشته باشید که اگر درخواست ویزای توریستی کانادا رد شود، حق ندارید درخواست تجدیدنظر کنید. با این حال، در این مورد، می توانید برای ویزا دوباره درخواست کنید

تماس با کارشناسان مرکز ویزا

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا