free website design templates

ویزای ترانزیت انگلیس

مرکز ویزا

ویزای ترانزیت انگلیس

درصورتیکه قصد ورود به انگلیس به منظور عبور از آن به سمت کشوری دیگر را دارید به ویزای ترانزیت نیاز دارید. برای درخواست ویزای ترانزیت، باید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای سفر دارید، قصد دارید از طریق انگلیس به کشور دیگری بروید و اجازه ورود به کشور مقصد را دارید

اگر فرودگاه را ترک نخواهید کرد

اگر ازانگلستان پرواز به کشور دیگر دارید دارید و بازرسی مرزی انجام نخواهید داد، می توانید مستقیما درخواست ویزای حمل و نقل هوایی (DATV) کنید. DATV برای 24 ساعت معتبر است. اگر مجبور شوید از بازرسی مرزی بگذرید *برای مثال، اگر نیاز به گرفتن بار خود را برای پروازبعدی دارید* نمی توانید برای این ویزا درخواست بدهید و باید ویزای ترانزیت انگلیس را بگیرید

اگر از فرودگاه خارج خواهید شد

اگر از بازرسی مرزی عبور خواهید کرد ولی تا 48 ساعت به کشور دیگری خواهید رفت و در طول این مدت کار نکنید یا در برنامه آموزشی شرکت نکنید، می توانید برای ویزای ترانزیت انگلیس اقدام کنید. در صورتی که ثابت کنید که باید به طور مرتب به انگلستان بروید، می توانید درخواست ویزایمدت طولانی مدت ترانزیت بدهید. با یک ویزای ترانزیت طولانی مدت، می توانید در انگلستان تا 48 ساعت در هر سفر بمانید و ویزای شما می تواند 1، 2و 5 ساله باشد
اگر قصد ورود به انگلیس به منظور عبور از آن به سمت کشوری دیگر دارید به این ویزا نیاز دارید و در صورت داشتن شرایط لازم می توانید به صورت آنلاین اقدام کرده و فرم مربوطه را به طور کامل پر کنید. چون در صورت بروز کوچکترین اشتباهی ممکن است درخواست تان رد شود، برای درخواست ویزای ترانزیت انگلیس با کارشناسان ویزا مشاوره کنید از طریق شماره تماس گرفته و یا به آدرس ایمیل زده و لیست مدارک را درخواست کنید
پس از تکمیل درخواست ویزا در روز و ساعت تعیین شده برای ملاقات حضور داشته باشید.این وقتبرای انگشت نگاری و عکس است

لیست مدارک ویزای انگلیس

شرایطی که نیاز به گرفتن ویزای ترانزیت ندارید

در برخی موارد،برای سفر به کشوری دیگر با عبور از انگلیس نیازی به دریافت ویزای ترانزیت انگلیس نیست. این استثنا برای مسافران استرالیا، کانادا، نیوزیلند یا ایالات متحده است. اگر یک ویزای معتبر برای یکی از این کشورها دارید یا از آخرین ورود شما حداکثر 6 ماه گذشته و اگر زمان عبورشما از انگلیس بیش از24 ساعت طول نکشد، نیازی به ویزای ترانزیت انگلیس ندارید
علاوه بر این، اگر اجازه اقامت دائم در ایالات متحده یا کانادا دارید و قصد رفتن به یکی از کشورهای عضو EEA را دارید ونوع ویزای شما D باشد یا اجازه اقامت دائم یکی از کشورهای عضو EEA دارید، در صورت عبور از انگلیس اگر بیش از 24 ساعت اقامت نکنید نیازی به ویزای ترانزیت انگلیس ندارید
متناسب با شرایط تان به روزترین لیست مدارک مورد نیاز را از طریق شماره تماس یا ایمیل از متخصصان مرکز ویزا بخواهید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه