online web builder

ویزای تحصیل کودک انگلیس تیر۴

مرکز ویزا

ویزای تحصیلی تیر 4 انگلیس * کودک

دانش آموزان رده سنی 4 تا 17 سال اگر می خواهند به یک مدرسه خصوصی در انگلستان بروند باید برای ویزای تحصیلی تیر 4 *کودک درخواست کنند



دانش آموزانی که برای ویزای تحصیلی تیر 4 *کودک درخواست می دهند باید در یک مدرسه خصوصی وپولی در انگلستان تحصیل کنند. همچنین باید از والدین یا سرپرست های قانونی خود اجازه بگیرند، از یک حامی مالی یک پیشنهاد ثبت نام تایید شده دریافت کنند، نیازهای مسکن خود را فراهم * یا شخصی برایش جای زندگی فراهم کند * و هزینه های تحصیل را پرداخت کنند



تاریخی که می توانید برای یک ویزای تحصیلی تیر 4 *کودک درخواست کنید حداکثر 3 ماه قبل از شروع دوره ثبت نام شما است. پس از درخواست شما،نتیجه ویزا معمولا در عرض 3 هفته مشخص می شود



** کودکان زیر 16 سال بسته به نوع و طول دوره می توانند تا 6 سال در انگلستان بمانند. این مدت ممکن است 4 ماه بیشتر نیز باشد



** کودکان 16 تا 17 سال بسته به نوع و طول دوره می توانند تا 3 سال در انگلستان بمانند و این مدت ممکن است 4 ماه بیشتر نیز باشد



کارهایی که می توانید با ویزای تحصیلی تیر 4 * کودک انگلیس انجام دهید

تحصیل در مدرسه خصوصی

اقامت خود را در انگلستان ادامه دهید

اگر شما 16 سال یا بیشتر دارید، می توانید تحت شرایط خاصی کار کنید

10 ساعت در هفته به صورت نیمه وقت

تمام وقت در تعطیلات

اگر به عنوان بخشی از دوره کار کنید * نباید بیش از نصف زمان تحصیل باشد

به عنوان مامور اتحادیه دانشجویی * تا 2 سال



کارهایی که نمی توانید با ویزای تحصیلی تیر 4 * کودک انگلیس انجام دهید

نمی توانید در یک آکادمی یا مدرسه ای که توسط دولت محلی تامین مالی می شود، تحصیل کنید

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید

نمیتوانید یک کار دائمی تمام وقت یا یک کارمند خود انجام دهید

نمیتوانید در طول دوره به عنوان یک دکتر یا دندانپزشک کار کنید

نمیتوانید به عنوان یک ورزشکار حرفه ای *به عنوان مثال مربی* یا به عنوان یک خواننده کارکنید

نمیتوانید در انگلیس شهروند شوید

نمی توانید خانواده خود را به انگلستان ببرید. برای این کار، اعضای خانواده باید برای ویزای والدین تیر 4 درخواست دهند



** پس از این که حامی شما یک جایگاه تحصیلی برای شما فراهم کرد ثبت نام کرده و تاییدیه ای برای آموزش شما به صورت یک شماره مرجع خواهد فرستاد. باید این شماره را در درخواست خود مشخص کنید و ممکن است شامل دوره های آماده سازی و دوره اصلی شما باشد. پس از اینکهاین شماره سی ای اس برای شما ارسال شد نهایت تا ۶ ماه باید برای ویزا درخواست دهید

برای درخواست ویزای تحصیلی تیر 4 * کودک ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید. پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است




لیست مدارک ویزای انگلیس

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی تیر 4 * کودک

گذرنامه معتبر

مدارکی که نشان دهد هزینه دوره و زندگی در انگلستان را تامین می کند

رضایت نامه تایید شده والدین

اسناد دریافت شده از یک موسسه آموزشی ثبت شده در انگلیس، که نشان می دهد شما پذیرفته شده و ثبت نام کرده اید * سی ای اس

تمام مدارکی که برای دریافت گواهی * سی ای اس * ارائه کرده اید



لیست مدارک به روز را متناسب با وضعیت فعلی ازطریق شماره تماس و یا آدرس ایمیل از متخصصان مرکز ویزا درخواست کنید



نکاتی که شما باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از 21 روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا با شماره های تماس و پست الکترونیکی با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا