make a site for free

ویزای تحصیلی کانادا

هرآنچه که درباره تحصیل درکانادا باید بدانید

ویزای تحصیلی کانادا

هرساله نزدیک به ۲۰۰.۰۰۰ نفر دانشجو برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام و موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا میشوند. اگر میخواهید در یک واحد آموزشی در کانادا شروع به تحصیل و یا دوره آموزشی کنید، قبل هرچیزی اخذ مجوز آموزشی ضروری می باشد. محصلان خارجی که اجازه تحصیل اخذ کرده اند، می توانند در یک دوره آموزشی و برنامه مشخص در یک موسسه آموزشی معتبر در کانادا تحصیل کنند

در برخی موارد، نیازی به دریافت مجوز تحصیلی برای تحصیل در کانادا وجود ندارد. برخی از این شرایط
اگر دوره یا برنامه ای که شما قصد حضور دارید، کوتاه تر از 6 ماه باشد
اگر شما عضو خانواده یا عضو یک نماینده خارجی در کانادا باشید
اگر عضو یک نیروی نظامی خارجی باشید

مجوز مطالعاتی کانادا و یا اجازه آموزشی کانادا چیست؟


مجوز مطالعه، یک سند است که برای دانشجویان خارجی از طرف موسسات آموزشی شناخته شده (دی - اِل - آی) در کانادا ارائه میشود. هنگام تحصیل در کانادا با اجازه آموزشی که دریافت کرده اید، باید قوانین زیر را رعایت کنید

حتما در DLI کانادا ثبت نام کرده باشید
برای ادامه برنامه تحصیلی و یا آموزشی، پیشرفت کنید
شرایط و قوانینی که در سند آموزشی اخذ شده تحصیلی شما وجود دارد را رعایت کنید
اگر نتوانستید تمام شرایط را برآورده کنید، باید کانادا را به ترک کنید


جهت اخذ سند اجازه آموزشی کانادا، بسته به موقعیت تحصیلی شما، حاوی اطلاعاتی نظیر سطح تحصیلات شما، سطح تحصیلی که میخواهید شرکت کنید، اینکه آیا شما مجوز کار در کانادا دارید یا اینکه می توانید به کانادا سفر کنید و یا زمانی که تحصیل شما پایان می یابد، بسیار موثر میباشند

توجه: مجوز تحصیل یا سند آموزشی یک ویزا نیست، و اجازه نخواهد داد تا بتوانید به کانادا سفر کنید. برای مسافرت به کانادا ازطریق تحصیلی شما به یک ویزای تحصیلی کانادا نیاز خواهید داشت. در صورت درخواست سند آموزشی، برای ویزای شما، به عنوان بخشی از درخواست شما صادر می شود

جهت تهیه ویزای تحصیلی کانادا و اخذ مجوز آموزشی تحصیلی کانادا با شماره تماس در واتس آپ و از طریق ایمیل میتوانید در ارتباط باشید. متخصصین مان در کمترین زمان ممکن و مطمعنترین حالت برای ویزای تحصیلی تان، اقدام خواهند کرد

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

مجوز آموزشی تا اتمام دوره برنامه آموزشی شما اعتبار خواهد داشت. بعد اتمام مدت زمان مجوز آموزشی و تحصیلی، شما ۹۰ روز فرصت دارید تا کانادا را ترک کنید. این ۹۰ روز اضافی، شما را برای ترک کانادا و یا برای اضافه کردن مدت زمان اقامت کانادا مشخص شده است. درصورتیکه قبل از تاریخ مجوز اخذ شده دوره آموزشی کانادا، دوره آموزشی و یا تحصیلتان به پایان نرسد، باید مجددا برای سند تحصیلی و یا آموزشیتان اقدام کنید. در صورتیکه تحصیلتان را زودتر از اتمام تاریخ سند آموزشی به پایان برسانید، ویزای تحصیلی شما به پایان رسیده و فقط ۹۰ روز تا ترک خاک کانادا فرصت دارید. تاریخی که تحصیلات و یا دوره آموزشی خود را کامل می کنید، مثلا می تواند به عنوان تاریخی که اولین اطلاع رسانی از موسسه و یا آموزشگاه دریافت کرده اید باشد (مانند نامه الکترونیکی، نامه یا متن) و یا تاریخ دریافت دیپلم و یا گواهی آموزشی تحصیلی شما باشد. داشتن مدرکی و سندی در این ضمینه، ثابت گننده تاریخ اتمام دوره تحصیلی آموزشی شما میباشد

اگر شما کانادا را برای تعطیلات (تعطیلات تابستانی، تعطیلات بهار، و غیره) ترک کنید، در هنگام بازگشت به کانادا، ممکن است لازم باشد برخی اسناد و مدارک مربوط به ثبت نام موسسه و یا محل تحصیل را به همراه داشته باشید. شما همچنین باید تاریخ و اعتبار ویزای تحصیلی خود را بررسی کنید

شرایطی که نیازی به اخذ مجوز تحصیلی - آموزشی در کانادا ندارند؛

اگر دوره یا برنامه شما کمتر از 6 ماه باشد
اگر آموزش شما طولانی نباشد
اگر مطالعات، تحقیقات و یا دوره ی آموزشی خود را در طول مدت اقامت خود در کانادا کامل کنید *معمولا 6 ماه

در این موارد، شما باید ویزای تحصیلی کانادا دریافت کنید، حتی اگر مجوز تحصیلی و یا آموزشی نداشته باشید
اگر آموزش و یا دوره ی تحصیلی شما بیش از 6 ماه طول بکشد و به طرایق دیگر امکان اقامت در کانادا نداشته باشید، مجبورید تا مجوز تحصیلی - آموزشی تهیه کنید

اگر شما یک عضو خانواده یا کارمند یک نماینده خارجی کانادا هستید، ممکن است احتیاجی به مجوز تحصیلی نداشته باشید. که در این حالت لازم است سفارت کانادا با گلوبال آفاریس کانادا تماس بگیرید و در مورد لزوم و عدم لزوم تهیه سند تحصیلی - آموزشی، پرس و جو کند

اگر شما عضو نیروهای مسلح یک کشور خارجی در کانادا هستید، و مجوز تحصیل ندارید. اعضای خانواده (از جمله کودکان خردسال) مایل به تحصیل در کانادا، ممکن است بر اساس شرایط احتیاج به تهیه مجوز تحصیلی باشد

:کودکان زیر سن قانونی با توجه به شرایط زیر نیاز به اجازه تحصیلی ندارند
برای رفتن به مهد کودک
پناهندگان
یک یا دو والدین پناهنده هستند
اگر یک کودک دیگر خانواده در حال تحصیل باشد و یا یکی از والدین و یا هر دوی آنها دارای اجازه تحصیلی باشند و یا اجازه کار در کانادا را داشته باشند، میتواند به یک مهد کودک، مدرسه ابتدایی یا متوسطه برود

درصورتیکه فرزند جوانی، بدون اجازه تحصیلی، تحصیل کرده باشد، اگر بخواهد تحصیلات خود را در سن بالای بزرگسالان (18 یا 19 ساله در کانادا) ادامه دهد، او باید اجازه تحصیلی بگیرد

حتی اگر فعلا قصد تحصیل در کانادا را تداشته باشید هم میتوانید مجوز تحصیلی تهیه کنید. برای همچین مواردی، برنامه شما دی اِل آی DLI در نظر گرفته میشود. اگر میخواهید برای یک اجازه تحصیلی در کانادا درخواست بدهید، باید نامه ای برای توضیح اینکه چرا درخواست می دهید آماده کنید. اگر شما یک دانشجوی تمام وقت در کانادا هستید، می توانید پاره وقت در محوطه دانشگاه کار کنید

شرایط لازم جهت اقدام به اخذ مجوز تحصیل در کانادا

شما باید توسط دانشگاه کانادا، و یا سایر موسسات آموزشی پذیرفته شوید
شما باید یک نامه از پذیرش و یا موسسات آموزشی شناخته شده دریافت کنید (DLI)
شما باید یک گذرنامه معتبر داشته باشید *حداقل 1 سال از تاریخ سفر خود به کشوری گذشته باشد
شما باید ثابت کنید که هزینه های تمام اعضای خانواده که با شما به کانادا می آیند، را دارید و همچنین برای تمام هزینه های حمل و نقل و … دارید
شما باید یک شهروند بدون سابقه کیفری باشید، که امنیت کانادا را تهدید نمی کند و به قانون احترام می گذارد. ممکن است نیاز به معرفیتان به اداره پلیس / سابقه کیفری داشته باشد
شما باید ثابت کنید که سالم هستید و در صورت لزوم، باید معاینه پزشکی انجام دهید و برگه سلامت معتبر تهیه کنید
اظهارات خود را مبنی بر این که در پایان تحصیلاتتان کانادا را ترک خواهید کرد، مأمور مهاجرت را متقاعد کنید و اظهارنامه ای در این مورد داشته باشید
شما باید نامه ای برای تهیه ویزای دانشجویی کانادا بنویسید که توضیح می دهد چرا شما می خواهید به کانادا بروید و تمام اطلاعاتی را درباره خودتان و دوره آموزش ای بصورت شفاف مشخص گردد

جهت دریافت بروزترین چک لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی کانادا با متخصصان تهیه مرکز ویزا، تماس بگیرید

نحوه نوشتن نامه و یا درخواست برای تهیه ویزای تحصیلی کانادا

درخواست نامه تهیه ویزای تحصیلی کانادا نامه ای است که در آن تمامی شرایط و رزومه شخص درخواست دهنده، به صورت کامل شرح داده شود و مخاطب نامه کنسولگری کانادا میباشد و به همین دلیل، باید که به زبان اینگلیسی نوشته شود. فردی که درخواست ویزای تحصیلی کانادا می دهد، باید اطلاعات شخصی، میزان تحصیلات و وضعیت نهایی تحصیلی خود را (دانش آموز، فارغ التحصیل، کارمند و غیره) ذکر نماید

و در یک پاراگراف جدید، دلیل انتخاب موسسه آموزشی که قصد تحصیل در آنجا دارد را بصورت کامل توضیح دهد. سپس اهداف بعد تحصیل خود با توجه به محل تحصیل انتخاب شده در آینده شرح دهد و توضیح دهد که موسسه و محل آموزشی مورد نظر، انعکاس مثبتی را برای خود و جامعه در پی خواهد داشت. به وضوح بیان کردن اینکه این دوره تحصیلی یک سرمایه گذاری برای زندگی آینده است، بسیار مفید می باشد

سپس باید در بند دیگری توضیح داده شود که چرا کانادا برای تحصیل انتخاب شده است. دلایلی مانند اینکه: کانادا کشوری بسیار امن، صلح آمیز و چند فرهنگیست، از لحاظ اقتصادی ارزان تر از سایر کشورهاست و فرصتی برای گسترش دید و پیشرفت شخص است، دلایلی مانند … در این بخش بنویسید، مسلما این دلایل برای کنسولگری می تواند قابل قبول و معتبر باشد

در بند آخر شما باید تأکید کنید که شما به اندازه کافی دارایی های مالی برای نشان دادن اینکه براحتی از عهده ی هزینه تحصیلی، خوابگاه و هزینه های شخصی شما در طول اقامت خود در کانادا، را دارید و همچنین مدارک نشان دهنده وضعیت مالی شما خواهد بود

در صورتیکه محل تحصیل شما، برنامه ای قبل از پذیرش (پذیرش مشروط) برای شما داشته باشد تا بعضی دوره ها را به اتمام برسانید، فقط واجد شرایط تحصیلی قبل پذیرش خواهید بود. و اجازه تحصیلی فقط برای دوره های مربوطه را میتوانید اخذ کنید. هنگامی که شما به برای تحصیل دوره اصلی پذیرفته شوید، می توانید از کانادا برای اقامت خود به عنوان تحصیلگر درخواست کنید و ویزای تحصیلی دریافت کنید

هنگام درخواست مجوز تحصیلی می توانتد اطلاعات اضافی را از شما درخواست کنند. مثل برگه و اسناد سلامت و یا سابقه کیفری افرادی که قصد مهاجرت با فرد محصل به کانادا را دارند. در این موارد، مدت مجوز شما افزایش می یابد. اگر تمام اسناد لازم را ارائه کرده باشید مراکز و دفاتر ویزا به شما کمک میکنند تا درخواست شما را بررسی کنند و آن را تکمیل نمایند، بعد ارسال به کنسولگری از کنسولگری کانادا تصمیم بگیرند که شما را به مصاحبه دعوت کنند

اگر درخواست شما برای پذیرش مجوز پذیرفته شود، نامه رضایت برای تحصیل، برای رفتن به اداره مهاجرت در هنگام سفر به کانادا به شما ارسال می شود

اگر درخواست شما برای اجازه تحصیلی رد شده باشد، یک نامه با توضیح و دلایل رد درخواست زیر به شما ارسال میشود
نداشتن ابرازات کافی برای اثبات شرایط مالی کافی
عدم ارائه برگه سلامت معاینه پزشکی
متقاعد نشدن افسر ویزا نیست به اینکه هدف اصلی شما در کانادا برای تحصیل است
متقاعد نشدن افسر ویزا برای اینکه شما در پایان دوره تحصیلی خود کانادا را ترک خواهید کرد، ممکن است از درخواست تحصیلی ممانعت اعمال شود

در مدت زمان صدور مجوز تحصیلی، احتمال اتمام مجوز تحصیلیتان وجود دارد، در این مدت در صورتی که خاک کانادا را ترک نکرده اید میتوانید اقامت موقت تحصیلی کانادا را بگیرید

پس از ورود شما به کانادا،از طرف یک مقام رسمی با شما ملاقات خواهد شد. شما باید گذرنامه و ویزای خود را به افسر مجاز نشان دهید و به سوالاتی که میپرسد پاسخ دهید. شما باید به مقامات توضیح دهید که شرایط و قوانین مورد نیاز برای ورود به کانادا را رعایت کرده اید و در پایان تحصیلاتتان کانادا را ترک خواهید کرد


مدارکی که در هنگام ورود به کانادا باید ارائه دهید

گذرنامه معتبر
نامه تأیید شده از طرف مراکز و دافتر ویزا که برای شما پس از تأیید مجوز تحصیل به شما ارسال شده است
یک کپی از نامه پذیرش شما که توسط محل تحصیل شما از کانادا که برای شما فرستاده شده است
اسنادی که نشان می دهد شما شرایط مالی کافی برای زندگی در طول تحصیلات خود در کانادا دارید
نامه های مرجع یا اسناد دیگر مورد نیاز دفاتر و مراکز ویزا
ویزای دانشجویی کانادا که دریافت کرده اید

در طول سفر تمامی مدارک مربوطه را همواره همراه خود داشته باشید و به هیچ عنوان در داخل ساک و کیف مسافرتی به قسمت بار هواپیما ارسال نکنید. در صورت اشتباه و یا عدم وجود اسناد و مدارک مربوطه هنگام ورود به کانادا، نمیتوانید به کانادا وارد شوید

در صورتی که مشکلی پیش نیاید، مامور ویزا پاسپورتتان را مهر زده و مدت زمانی که میتوانید در کانادا بمانید را به شما اطلاع میدهد. معمولا این مدت زمان ۶ ماه میباشد که بسته به مدت زمان مجوز تحصیلی شما میتواند تغییر کند

اگر شما با بیش از 10،000 دلار کانادا به کانادا می روید، باید این را به نماینده مقام رسمی و یا مامور ویزا اطلاع دهید. در غیر این صورت، پول شما ممکن است مصادره شود یا ممکن است مجبور شوید تا جریمه پرداخت کنید. توجه داشته باشید که اشیاء زینتی، مانند طلا و … نیز به مقدار ده هزار دلار کانادا، شامل این قانون بوده و فرد هنگام ورود به خاک کشور کانادا، مجبور به ابراز و توضیح در این مورد میباشد

دولت کانادا، هزینه های پزشکی محصلان خارجی را پرداخت نمیکند. بهمین دلیل قبل سفر به کانادا، تهیه بیمه نامه سلامت اجباری میباشد

ویزای دانشجویی کانادا و مجوزه تحصیلات تکمیلی

مهلت مجوز و ویزای تحصیلی کانادا، تاریخی است که شما برای تکمیل مطالعات خود نیاز دارید. مدت زمان تحصیل شما 90 روز است! اگر پذیرش دانشگاهی را داشته باشید، مدت دوره های لازم تا پایان اخذ مدرک به اضافه ۳۰ روز و یا ۹۰ روز است
مدت زمان ۹۰ روزه جهت آمادگی برای خروج از کشور کانادا و یا اخذ مجدد مجوز تحصیلی و یا ویزای تحصیلی جدید مشخص شده است. شما باید حداقل 30 روز قبل از تاریخ انقضاء، مجوز تحصیل خود برای مجوز جدید اقدام کرده باشید. تاریخ اتمام مجوز تحصیلی شما، در گوشه ی سمت راست بالای سند قرار دارد. شما نمیتوانید مجوز تحصیلی خود را به مدت طولانی تر از تاریخ اتمام گذرنامه خود را تمدید کنید. اگر قبل از اتمام مدت زمان انقضای پاسپورت خود درخواست کرده باشید، می توانید در کانادا اقامت داشته باشید و تحصیلات خود را در همان شرایط ادامه دهید تا زمانی که مجوز تحصیلی شما انقضا یابد. درصورت اتمام تاریخ ویزای تحصیبی کانادا، مجوز تحصیلیتان منقضی شده باشد، باید کانادا را ترک کنید
اگر تحصیل شما قبل موعد اتمام مجوز تحصیلی و یا تاریخ اتمام ویزای تحصیلی کانادا باشد، شما ۹۰ روز فرصت خروج از خاک کانادا را دارید. دوره 90 روزه از اولین اعلام ویا تاریخ دیپلم یا گواهی که دریافت کرده اید (از قبیل پست الکترونیکی یا رونوشت) از موسسه - آموزش و پرورش آغاز می شود که تحصیلات خود را تکمیل کرده اید و به پایان رسانده اید
اگر قصد دارید مدت طولانی تری را تحصیل گنید، باید حداقل 30 روز قبل از پایان دوره تحصیل خود، درخواست مجوز تحصیلی خود را برای تمدید ارسال کنید
در صورت اتمام تحصیلات، شما میتوانید برای ویزای کار کانادا و یا ویزای توریستی کانادا اقدام کنید، که هرکدام، شرایط مخصوص خود را دارند

تغییر برنامه و یا تغییر موسسه آموزشی

اگر قصد دارید موسسه، دانشگاه و یا برنامه خود را تغییر دهید، ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که مجوز تحصیلی شما تمام الزامات لازم خواسته شده دانشگاه و یا موسسه آموزشی جدید انتخاب شده را برآورده می کند. این مساله نیاز به ثبت نام در یک موسسه آموزشی تعیین شده توسط DLI و ادامه تحصیل شما بصورت فعال میباشد
از تاریخ 1 ژوئن 2014 در صورت تغییر موسسه آموزشی و همچین موضوعاتی، اعلام موضوع به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (CIC) و گزارش دادن وضعیت، مهم و ضروری میباشد. در صورتی که در همان رشته و یا سطح تحصیلی دیگر در موسسه دیگر انتقال یابید، نیازی به درخوایت و تهیه مجوز تحصیلی مجدد ندارید

در موارد زیر نیاز به مطلع کردن و گزارش برای اداره مهاجرت و شهروندی کانادا سی آی سی ندارید
-اگر تا قبل از 2014 ژوئن برای اجازه تحصیلی درخواست دادید
-اگر شما قبلا اجازه تحصیلی برای تحصیلات ابتدایی یا متوسطه دریافت کرده اید
-اگر شما اجازه تحصیلی را به عنوان یک عضو خانواده ای که اجازه تحصیلی یا اجازه کار به کانادا دریافت کرده اند، دریافت کرده باشید

درحین تحصیل می توانم در کانادا کار کنم؟

شما فقط می توانید در محوطه دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل هستید کار کنید(نیازی به اجازه کار نیست) در غیر اینصورت با اجازه کار کانادا میتوانید کار کنید

پس از دبستان بصورت تمام وقت در یک دانشگاه یا مدرسه تحصیل کنید
شما تمام وقت در یک دانشگاه خصوصی تحصیل می کنید که 50٪ توسط کمک های دولتی (بورس) باشد
اگر شما تمام وقت در یک مدرسه خصوصی تحصیل می کنید که سطح آن توسط قانون ایالتی تایید شده است
اگر شما اجازه تحصیل به ویزای دانشجویی کانادا دارید
اگر شما دارای شماره بیمه اجتماعی کانادا (SIN) هستید

که در صورت ترک تحصیل، اجازه کار موقت تحصیلی کانادا را نیز از دست میدهید و باید کار خود را ترک کنید

با مجوز تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی دانشجویی کانادا، کجا می توانید کار کنید؟

شما می توانید در تمام ساختمان های داخل محوطه دانشگاهی که در آن تحصیل می کنید، کار کنید. اگر دانشگاه شما چندین واحد و یا ناحیه دارد، معمولا فقط می توانید در محوطه ای که در آن تحصیل می کنید کار کنید. اگر شما یک مدرس یا دستیار تحقیق هستید و شغل شما از طریق کمک هزینه تحصیلی پرداخت می شود، می توانید در یک مرکز کتابخانه، بیمارستان یا تحقیقاتی در ارتباط با دانشگاه و یا موسسه آموزشی خود حتی در خارج از محوطه دانشگاه کار کنید

برای چه کسانی و چی جاهایی میتوان در کانادا کار کرد؟

مدرسه
عضو هیئت علمی
یک سازمان دانشجویی
توسط خودتان *کار آزاد در محوطه دانشگاه
یک کار خاص
پیمانکار ویژه ارائه خدمات در ناحیه ای از مدرسه و یا دانشگاه

کارآموزی در کانادا

در بعضی از برنامه ها، و جاها داش آموزان و دانشجویان به عنوان کارآموز میتوانند کار کنند که به عنوان بخشی از برنامه درسی خود تجربه کنند

شما می توانید برای کارآموزی در موارد زیر شرکت کنید

درصورتیکه مجوز آموزشی معتبر داشته باشید
اگر کارآموزی بخش مهمی از برنامه آموزشی شما در کانادا باشد
داشتن یگ سند رسمی از طرف موسسه و یا مدرسه مربوطه، مبنی بر اینکه تمامی دانشجویان، مجبور به شرکت در گارآموزی هستند
کارآموزی شما 50 درصد یا کمتر از کل برنامه تحصیلی باشد

کار در کانادا به طور موقت، پس از فارغ التحصیلی

برای کار کردن بعد اتمام تحصیل در کانادا، به ویزای کار کانادا احتیاج دارید. اگر از موسسه آموزشی ای و یا دانشگاهی فارغ التحصیل شده اید و می خواهید در کانادا به طور موقت زندگی کنید، ممکن است واجد شرایط درخواست مجوز کار فارغ التحصیلی از اداره کار کانادا (PGWP) باشید. تجربه کاری شما با دریافت این اجازه کار، می تواند به شما کمک کند تا در آینده بتوانید اقامت دائمی بگیرید

اسناد مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

:فرم هایی که باید پرشوند
فرم درخواست مجوز آموزشی تحصیلی (IMM 1294)
فرم اطلاعات خانواده (IMM5707 یا IMM 5645)
اعلامیه حقوقی انجمن حقوقی مشترک (IMM 5409)
فرم معرفی نماینده (IMM 5476)
اجازه به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی (IMM 5475)
(IMM 5646) اگر متقاضی کمتر از 17 سال سن داشته باشد
گذرنامه معتبر *اعتبار با توجه به اینکه، حداقل یک سال پس از سفر شما به کشوری دیگر گذشته باشد
نامه پذیرش از موسسه، مدرسه، دانشگاه و یا آموزشگاه *اطلاعات مربوط به مدرسه و یا محل آموزشی، … و محل اقامت، ساعتهای دوره هفتگی، تاریخ شروع و پایان برنامه
اسنادی مانند محل اقامت، مالی و … که مشخص کنند براحتی در کانادا زندگی کنید
کپی سند ازدواج شما اگر ازدواج کرده اید
نامه ای از قصد با اطلاعات در مورد قصد شما برای رفتن به کانادا و آموزش شما دریافت خواهید کرد
شما می توانید با کارشناسان مرکز ویزا از طریق شماره تماس ما و یا آدرس ایمیل دربرای لیستی از اسناد به روز شده با ما تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه