free responsive site templates

ویزای تحصیلی خانواده کودک در انگلیس تیر۴

مرکز ویزا

ویزا برای والدین دارنده ویزای تحصیلی تیر 4 انگلیس * کودک

والدین دارنده ویزا دارای ویزای تیر چهارکودک اگر فرزندشان در یک مدرسه خصوصی تحصیل کنند می توانند برای یک ویزای والدین تیر 4 کودک درخواست بدهند



والدین می توانند 3 ماه قبل از رفتن به انگلستان درخواست ویزا کنند. نتیجه ویزا معمولا در عرض 3 هفته مشخص می شود



با این ویزا معمولا می توانید برای 6 یا 12 ماه در انگلستان اقامت داشته باشید. برای کودکان تا 12 سال دارای ویزای تیر چهار *کودک* والدین هر باربه مدت 12 ماه می توانند ویزای خود را تمدید کنند. با این حال، اگر ازهنگام درخواست تمدید تا 12 ماه دیگر کودک 12 ساله شود و یا دوره تحصیل پایان یابد، امکان پذیر نخواهد بود. ا ز آنجا که نمی توانید به سایر ویزا های دیگر به غیر از این نوع ویزا تغییر دهید، مجبور خواهید شد به محض اتمام ویزا انگلیس را ترک کنید



والدین کودک دارای ویزای تیر چهار *کودک* نمی توانند این ویزا را به یکی دیگر از انواع ویزا تغییر دهند، از بودجه دولتی نمی توانند بهره مند شوند، نمی توانند در یک شغل با حقوق کار کنند، نمی توانند تحصیل کنند و همچنین نمی توانند دیگر اعضای خانواده را به انگلیس ببرند



شرایط ویزا برای والدین دارنده ویزای تحصیلی تیر 4 انگلیس * کودک

والدین وقتی که در انگلستان اند باید به اندازه کافی پول برای خود و فرزند خود داشته باشند

والدین باید خود را در خارج از انگلستان خانه داشته باشند

والدین باید در انتهای دیدار باید انگلستان را ترک کنند

والدین باید بتوانند هزینه سفر بازگشت را تامین کنند

کودک دارای ویزای تیر 4 کودک باید زیر 12 سال سن داشته باشد

دارنده ویزای تیر 4 کودک باید در یک مدرسه پولی در انگلستان بخواند یا مدرکی مبنب بر اینکه شروع به تحصیل خواهد کرد داشته باشد



لیست مدارک به روز را متناسب با وضعیت فعلی ازطریق شماره تماس و یا آدرس ایمیل از متخصصان مرکز ویزا درخواست کنید



برای درخواست ویزای والدین دارنده ویزای تحصیلی تیر 4 * کودک ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید. پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است


لیست مدارک ویزای انگلیس

نکاتی که باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از 21 روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا با شماره های تماس و پست الکترونیکی با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا