develop own website

ویزای عمومی تحصیلی برای خانواده در انگلیس تیر۴

مرکز ویزا

اعضای خانواده ای که مسئول آن هستید می توانند برای اقامت در انگلستان همراه با صاحب ویزای دانشجویی تیز ۴ عمومی درخواست دهند

اعضای خانواده ای که دارنده ویزای تیر 4 مسئولیت آنها بر عهده اوست

این افراد

همسریا پارتنر

پارتنر هم جنس که ازدواج نکرده اید

کودکان زیر 18 سال



برای بردن اعضای خانواده ای که دارنده ویزای تیر 4 مسئولیت آنها بر عهده اوست به انگلیس باید

برای ادامه در یک دوره در سطح 7 در موسسه آموزش عالی که قبلا ثبت نام شده یا دوره ای که بیش از یک سال طول بکشد

برای ثبت نام در دوره حمایت از دولت که بیش از 6 ماه است، ثبت نام کنید

دانشجوی دکترا که دوره تحصیل را طولانی تر کرده



دارنده ویزای دانشجویی تیر 4 باید متعهد شود تا تمام هزینه های اشخاص وابسته خود را تا زمانی که در انگلستان زندگی می کنند، پوشش دهد. علاوه بر این، تمام اعضای خانواده که در انگلستان زندگی می کنند باید مقدار کمی پول داشته باشند. پول مورد نیاز با توجه به طول دوره، محل تحصیل در انگلستان و اینکه آیا دانشجویان قبلا در انگلستان تحصیل کرده اند متفاوت است. صاحب ویزای تیر 4 حداقل 28 روز قبل از درخواست باید ثابت کند مبلغ کافی در حساب بانکی خود دارد



برای درخواست ویزایخانوادگی تیر 4 دانشجویی ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید. پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



لیست مدارک ویزای انگلیس

نکاتی که باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از 21 روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا با شماره های تماس و پست الکترونیکی با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه