how to build your own site

ویزای تحصیلی اراسموس انگلیس تیر۵

مرکز ویزا

ویزای تیر 5 اراسموس انگلیس

با طرح تبادل دانشجو توافق شده توسط دولت * اراسموس * می توان برای تجربه کاری یا تحصیلی به انگلیس سفر کرد. برای این منظور دانشجویانی که در کشورهای دارای این قرارداد تحصیل می کنند، می توانند برای این نوع ویزا درخواست دهند. علاوه بر رعایت تمام شرایط لازم برای درخواست این ویزا، نیاز به یک سازمان دارید که شما را در انگلیس حمایت کند



قبل از اینکه برای کار در انگلستان درخواست دهید ، باید یک گواهی حمایتی از طرف حامی مالی داشته باشید



کار، تحصیل یا تحقیق شما در انگلستان باید مرتبط با کار سازمانی که حامی شماست باشد



اسپانسر شما ممکن است یکی از موارد زیر باشد

یک موسسه تبادل دانشجوی تایید شده

موسسه تحصیلات عالی * اگر به عنوان یک پژوهشگر کمک مالی دریافت کرده اید یا اگر قصد بازدید تحصیلی یا به عنوان بازرس را دارید

یک سازمان دولتی

می توانید 3 ماه قبل از اینکه به انگلستان سفر کنید، برای ویزای تیر 5 درخواست کنید. ظرف مدت 3 هفته از تصمیم مثبت یا منفی در مورد درخواست ویزا مطلع خواهید شد



با ویزای تیر 5 *اراسموس* می توانید تا 12 ماه در انگلستان بمانید. اگر 28 روز بیش از تاریخ موجود در برگه حمایت مالی شما کمتر از 12 ماه باشد، مدت زمان اقامت شما همان در نظر گرفته خواهد شد



کارهایی که می توانید با ویزای تیر 5 اراسموس انگلیس انجام دهید

آموزش *برای بعضی از دوره ها ممکن است به گواهی طرح تصدیق فنی دانشگاه نیاز داشته باشید

کار کردن برای کارفرمای خود ثبت شده در سند حمایت مالی

انجام یک کار دوم در همان بخش و همان سطح به عنوان کار دوم خود تا 20 ساعت در هفته

حداکثر 20 ساعت در هفته برای مشاغل در لیست رده پایین شغلی

اعضای خانواده خود را به انگلستان ببرید



کارهایی که نمی توانید با ویزای تیر 5 اراسموس انگلیس انجام دهید

دریافت حقوق در ازای کار

کار در یک کار دائمی

از بودجه دولتی نمی توانید بهره مند شوید

لیست مدارک ویزای انگلیس

مرکز ویزا

برای درخواست ویزای تیر 5 اراسموس، باید شماره مرجع برای گواهی حمایتی را از حامی مالی که با آن کار می کنید یا از آن در انگلستان تحصیل می کنید، دریافت کنید و برای اثبات گذران زندگی در طی این مدت باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی دارنده ویزای تیر 5 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند. اگر حامی شما که برگه حمایت از او گرفته اید مورد تایید باشد و دربرگه ابراز کند که خرج شما را بر عهده می گیرد و طی اقامت شما درخواست کمک نخواهید کرد، به 945 پوند نیاز نخواهید داشت


گواهی حمایت مالی

قبل از شروع کاریا تحصیل در انگلستان، به یک حامی مالی نیاز دارید که به شما یک گواهی حمایتی بدهد گواهی حمایتی حاوی شماره مرجع، اطلاعات مربوط به کسب و کار و اطلاعات شخصی شما است. این یک گواهی واقعی یا سند کاغذی نیست. اسپانسر شما شماره مرجع مدارک حمایتی را به شما می دهد. این سند به مدت 3 ماه پس از اینکه شما داده شد معتبر است. شما همچنین باید در مورد برخی از اطلاعات دیگر که به شما در استفاده از درخواست ویزا کمک می کند اطلاع داشته باشید. مانند حقوق دریافتی



پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



برای ویزای تیر 5 اراسموس قبل از اتمام ویزای خود درخواست تمدید بدهید. می توانید ویزای تیر 5 خود را تا 12 ماه یا 14 روزبیشتر برای زمان مشخص شده در مدارک حمایتی، هر کدام کوتاه ترباشد، تمدید کنید



مدارک لازم برای ویزای تیر 5 اراسموس

گذرنامه معتبر

شواهدی که نشان دهد در طول زندگی خود در انگلستان می توانید زندگی کنید* مبلغی که باید90 روز قبل از درخواست شما و حداقل 90 روز در حسابتان باقی بماند 945 پوند است

ترجمه تایید شده از مدارک غیر انگلیسی



ویزای تیر 5 اراسموس برای افراد خانواده

بستگان صاحب ویزای تیر5 نیز ممکن است برای این ویزا درخواست کنند * اعضای خانواده

این افراد

همسر دارنده ویزای تیر 5

کودکان زیر 18 سال دارنده ویزای تیر 5

کودکان بالای 18 سال دارنده ویزای تیر 5 * اگر در انگلستان هستند



متقاضیان این نوع ویزای تیر 5 باید درخواست ویزای کسانی که مسئولیت شان بر عهده اوست را با درخواست ویزای خود ارائه دهد. دارنده ویزای تیر 5 بایستی ثابت کند که در طول زندگی خود در انگلستان از وابستگانش پشتیبانی می کند. هر عضو خانواده باید صرف نظر از این که آیا او با دارنده ویزای تیر 5 یا تنها درخواست میدهد، 630 پوند اندوخته داشته باشد،. علاوه بر945 پوندکه باید در صاحب ویزا موجود باشد. باید90 روز قبل 945 پوند در حساب بانکی تک تک اعضا یا دارنده ویزای تیر5 باشد و برای حداقل 90 روزدر حساب بماند



برای درخواست ویزای خانوادگی تیر 5 اراسموس ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید

پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



نکاتی که باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از 21 روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا با شماره های تماس و پست الکترونیکی با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا