free site design templates

ویزای تجاری کانادا

ویزای تجاری کانادا

کانادا کشوری است که توسط بسیاری از افراد برای کارهای تجاری انتخاب می شود. ویزای تجاری کانادا به طور قانونی به عنوان ویزای مسافرتی کانادا هم شناخته می شود
با ویزای تجاری کانادا، می توانید برای مدت کوتاهی به کانادا رفته، فرصت های کسب و کار را آموخته، در کنفرانس ها و نمایشگاه های تجاری شرکت کنید و با شرکای تجاری کانادا جلسات کسب و کارانجام دهید. علاوه بر این، با کارفرمایان فرصت های شغلی جدید جستجو کرده و مدارس و موسسات آموزشی را کشف کنید. با این ویزا می توانید حداکثر 6 ماه در کانادا بمانید
برای سفر کاری به کانادا باید برای ویزای مسافرتی اقدام کنید. گذرنامه معتبر داشته باشید، تمام شرایط لازم برای ورود به کانادا را داشته باشید و از نظر کیفری وسلامتی تایید شده باشید. علاوه بر این، تمام متقاضیان اخذ ویزای تجاری کانادا باید تمام مدارک را برای فعالیت های تجاری خود در کانادا در هنگام مراجعه ارائه نمایند
برای پیشرفت کاری، سرمایه گذاری یا بهبود رابطه تجاری خود می توانید با ویزای تجاری به کانادا بروید . از جمله مدارک ضروری برای ویزای مسافرتی کانادا، یک دعوتنامه از طرف شریک احتمالی شما در کانادا است. در این نامه دعوتنامه، بسیار مهم است که شریک تجاری شما، که شما را به کانادا دعوت می کند، اطلاعات تماس 24 ساعته خود را به اشتراک بگذارد

شرایط درخواست ویزای تجاری کانادا

 برنامه ریزی کنید که کمتر از شش ماه اقامت داشته باشید
برنامه ریزی کنید که وارد بازار کار کانادا شوید
منبع اصلی کسب و کار، درآمد و درآمد شما باید خارج از کانادا باشد
مدارک برای درخواست تان کامل باشد
تمام شرایط ورود به کانادا را برآورده کنید
گذرنامه معتبر داشته باشید
منابع مالی کافی برای اقامت و برگشت داشته باشید
در پایان سفر خود از کانادا خارج شوید
برای شهروندان کانادا نباید خطر امنیتی و سلامتی داشته باشید

فعالیت های تجاری احتمالی که در کانادا می توانید انجام دهید

خرید کالا یا خدمات کانادا برای شرکت یا دولت خارجی
دریافت سفارش برای کالا یا خدمات
شرکت در جلسات، کنفرانس ها، کنگره ها و یا نمایشگاه ها
خدمات پس از فروش
آموزش دیدن از طرف شرکت اصلی کانادایی برای کارمندان خارج از کانادا
آموزش دادن به کارکنان شعبه کانادای یک شرکت خارجی
آموزش دیدن از طرف یک شرکت کانادایی که تجهیزات و خدمات از آن می گیرید

**اگر می خواهید در کانادا بیشتر از 6 ماه اقامت کرده و یا کار کنید، به عنوان یک کارمند موقت توسط مقامات کانادایی محسوب شده وباید مجوز کار موقت بگیرید

اگر تمام شرایط ضروری برای درخواست ویزای تجاری کانادا را داشته باشید و تمام مدارک لازم را ارائه کرده باشید، می توانید فرایند درخواست خود را با تکمیل فرم آنلاین شروع کنید. فرم آنلاین را کامل کرده وباید عکس و دیگر مدارک خود را اسکن کنید.
پیشنهاد می کنیم که اقدام خود را با کمک کارشناسان ویزای ما انجام دهید چون ممکن است درخواست شما برای ویزای تجاری کانادا به علت کوچکترین اشتباهی که در طی این مراحل انجام می دهید، رد شود. می توانید از طریق شماره تماس یا آدرس پست الکترونیک ما با مشاورین ویزا تماس گرفته و برای یک ویزا تجاری در سریع ترین و دقیق ترین حالت مراجعه کنید

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا


پس از تکمیل فرم های درخواست و تکمیل مدارک دیگر، می توانید به مرکز مراجعه ویزای کانادا مراجعه کرده و مدارک خود را تحویل دهید. و پس از پرداخت هزینه درخواستی، می توانید روند پیشرفت درخواست خود را بصورت آنلاین با شماره ردیابی که دریافت می کنید، دنبال کنید. اگربا کمک مشاورین مرکز ویزا اقدام کرده باشید، لازم به انجام این مرحله نیست. فقط کافیست مدارک خود را به ما دهید تادر صورت چاپ ویز گذرنامه را به شما ارسال کنیم
بسیاری از درخواست های ویزای مسافرتی کانادا در چند هفته یا کمتربه نتیجه میرسد و ممکن است به دلیل مراجعات زیاد طولانی تر شود. پس از اتمام درخواست ، مرکز مراجعه ویزا صحت و کامل بودن مدارک شما را ببرسی میکندو در صورت ناقص بودن همه مدارک را پس می فرستد. حتی اگر در درخواست شما هیچ کمبودی نباشد، بعضی از مدارک اضافی ممکن است توسط کنسولگری کانادا از شما خواسته شود. اینها عبارتند از
معاینه پزشکی: ممكن است لازم باشد معاینه پزشکی انجام شود تا مجاز به ورود به کانادا باشید. در این صورت، دستورالعمل هایی را برای شما ارسال می کند و ممکن است دوره دریافت ویزا طولانی تر شود
برگه عدم سوء سابقه: ممکن است سابقه کیفری خود و اعضای خانواده زیر 18 سال شما که با شما سفر می کنند از شما خواسته شود . دراین صورت، مرکز درخواست ویزا با شما تماس خواهد گرفت
مصاحبه: در صورتی که افسر متخصص ویزا تصمیم بگیرد مصاحبه انجام شود، مرکز درخواست ویزا با شما تماس می گیرد تا زمان و مکان مصاحبه را به شما اطلاع دهد. بیشتر درخواست ها بدون مصاحبه انجام میشود، مصاحبه برای ویزای مسافرتی کانادا یک استثنا است
پس از اینکه درخواست شما را ارزیابی می شود، پاسپورت شما و دیگر مدارک اصلی به شما بازگردانده می شود ولی رسید اصلی بانک بازگردانده نمی شود. اگر با مدارک جعلی درخواست کنید، هم درخواست ویزا رد می شود وهم این مدارک جعلی برگردانده نخواهد شد. اگر درخواست ویزا پذیرفته شود، ویزای شما به گذرنامه الحاق می شود و اگر درخواست تان رد شود، توضیحی از این که چرا رد شده است دریافت خواهید کرد

تایید درخواست ویزای تجاری کانادا و صدور ویزا به معنی این نیست که شما می توانید وارد کانادا شوید. در هنگام ورود به کانادا، مامور خدمات مرزی ، در صورت دیدن تغییردر وضعیت شما یا اینکه متوجه شود در هنگام درخواست ویزا اطلاعات نادرست داده اید، اجازه ورود به کانادا نمی دهد
درهنگام ورود به کانادا، نماینده آژانس خدمات مرزی کانادا از شما استقبال میکند. این مامور خواهان دیدن پاسپورت شما و سایر مدارک لازم است.پس اطمینان حاصل کنید که تمام مدارکی را که لازم دارید با خود ببرید و در چمدان خود قرار ندهید. شما باید این افسر را قانع کنید که شما مجاز به بازدید از کانادا هستید و در پایان سفر خود کانادا را ترک خواهید کرد


کودکان زیر 18 سال باید با مدارک مناسب سفر کنند و هنگام ورود به کانادا شرایط مشابهی با بزرگسالان دارند. افسر خدمات مرزی می تواند از کودک زیر 18 سال برای مدارک اضافی، بسته به اینکه او به تنهایی یا با فرد دیگری مسافرت می کند، بخواهد
اگر هنگام ورود به کانادا مشکلی نداشته باشید، مامور گذرنامه شما را مهر زده و می فهمید چه مدت می توانید در کانادا بمانید. این دوره معمولا 6 ماه است. در بعضی موارد ممکن است بسته به هدف بازدید شما، دوره زمانی طولانی تر یا کوتاه تر شود
برای طولانی کردن اقامت خود در کانادا، باید 30 روز قبل ازاتمام ویزا اقدام کنید. تاریخ ویزای تجاری شما روی مهر ویزا در پاسپورت شما ثبت شده است. واگر نوشته نشده، این دوره به مدت6 ماه پس از ورود به کانادا پذیرفته می شود
اگر مجبورید چندین باربه کانادا بروید، می توانید هنگام مراجعه برای ویزا با چند بار ورود درخواست کنید و برای این نیاز به توضیح است که چرا شما باید بیش از یک بار به کانادا بروید

یک نامه دعوت برای ویزای تجاری کانادا چگونه باید باشد؟

هنگام مراجعه برای ویزای تجاری کانادا، باید دعوت نامه ای از شرکتی که شما را به کانادا برای اهداف تجاری دعوت می کند، داشته باشید. می توانید ویزای تجاری کانادا را به عنوان یک خریدار یا ، سرمایه گذار، یا بازدیدکننده نمایشگاه تجاری کنفرانس، شریک یا کارمند شرکت درخواست کنید
نامه دعوت نامه باید توسط نماینده شرکت نوشته شود. دربرخی از شرکت ها شخص خاصی دعوت نتمه را امضا می کند. شرکت کانادایی باید 2 عدد کپی از دعوت نامه ارسال کند. یکی از اینها برای مراجعه ویزای تجاری کانادا ، و دیگری هنگام ورود به کانادا مورد نیاز است

اطلاعات ضروری برای دعوتنامه ویزای تجاری کانادا
شخص دعوت شده به کانادا؛

نام کامل
تاریخ تولد
نام شرکت و نماینده او در شرکت
آدرس، شماره تلفن (محل سکونت و محل کار) و آدرس ایمیل کار
ارتباط با شرکت در کانادا و سابقه کاری شرکت
هدف سفر کانادا
زمان بازدید از این شرکت در کانادا
هزینه های اقامت و زندگی که توسط شرکت کانادایی تامین می شود
آدرس و شماره تلفن برای اقامت در کانادا
در صورت مشخص بودن، تاریخ ترک کانادا

شرکتی که به کانادا دعوت می کند؛

نام کامل
آدرس مرکز
آدرس مکان های مورد بازدید
آدرس وب سایت در صورت وجود
تاریخ ثبت
شرح مختصری از نوع آن

مدارک مورد نیاز برای ویزای تجاری کانادا

گذرنامه *با اعتبار حداقل 1 سال پس از سفر شما به کانادا
2 عدد عکس *به روز، پس زمینه سفید، 3545 x میلی متر
کارت شناسایی با شناسه کارت، اطلاعات خانواده و آدرس
درخواست تقاضای ویزا *نامه ای به سفارت کانادا، که تاریخ و زمان سفر مسافر را مشخص می کند،همراه با مهر و امضا
مدارک به روز شرکت *گواهی فعالیت اصلی، امضا دیجیتال ، روزنامه رجیستری، فتوکپی صفحات مالیاتی
دعوت نامه *برگه شرکت کانادایی همراه با فتوکپی پاسپورت کانادای دعوت کننده و کارت شناسایی
خلاصه حساب برای 3 ماه گذشته از بانک که شرکت با آن کار می کند *نشان دادن حرکات حساب با حداقل ۲۰ میلیون تومان با مهر و امضای بانک
فتوکپی اجاره، سند،گواهینامه *در صورت وجود
کپی گواهی ازدواج *در صورت وجود
فرم درخواست ویزا کانادا
فرم اطلاعات خانواده
مدارک اضافی برای ویزای تجاری کانادا
اگر شخص کارمند شرکت باشد؛
حقوق و دستمزد *۳ ماه گذشته، با امضا و تمبر
اعلامیه استخدامی SSI و تجزیه و تحلیل سرویس SSI
کپی سند ازدواج *اگر فرد متاهل باشد

هشدارهای مهم در رابطه با ویزای کانادا

► برنامه خود را حداقل باید چند هفته قبل از تاریخ سفر خود تعیین کنید تا درخواست شما قبل تاریخ سفر شما تکمیل شود
► ازتاریخ 31 ژوئیه 2018 اثر انگشت الزامی است. اگر پرونده خود را ارسال کنید یا آن را به نزدیکترین دفتر ما بفرستید، وقت خود را دریافت می کنید و مشاورین ویزا شما را درمورد قرار ملاقات شما مطلع می سازند
► از اسناد جعلی در مراجعه خود استفاده نکنید و در هر مرحله از درخواست خود اطلاعات نادرست ارائه نکنید
► کنسولگری کانادا ممکن است با متقاضی برای مصاحبه تماس بگیرد یا مدارک اضافی را در صورت نیاز درخواست کند
► تصمیم نهایی در مورد درخواست شما در اختیار کنسولگری کانادا است. لطفا توجه داشته باشید که اگر درخواست ویزای توریستی کانادا رد شود، حق ندارید درخواست تجدیدنظر کنید. با این حال، در این مورد، می توانید برای ویزا دوباره درخواست کنید
► می توانید با کارشناسان ویزای کانادای ما با شماره تماس و یا آدرس ایمیل تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه