free site templates

ویزای تجاری انگلیس

مرکز ویزا

ویزای تجاری انگلیس

اگر برای گردشگری ،دیدار خانواده و دوستان ، شرکت در فعالیت های تجاری، ورزشی و یا پزشکی و درمانی، به انگلیس سفر می کنید نوع ویزایی که شما باید برای آن اقدام کنید، یک ویزای استاندارد بازدید کننده است
اگر میخواهید به صورت تجاری به منظور فعالیتهای مربوط به کسب و کار بازدید کنید، می توانید یک ویزای استاندارد بازدید کننده دریافت کنید. نمونه هایی از فعالیت های مربوط به کسب و کار عبارتند از
شرکت در یک کنفرانس، جلسه یا برنامه آموزشی
شرکت در یک رویداد ورزشی خاص
برای اجرا به عنوان خواننده، هنرمند یا موزیسین
انجام تحقیقات به عنوان یک دانشمند یا انجام پژوهش همراه با دانشجویان
شرکت در تحقیق به عنوان یک دکتر یا دندانپزشک
شرکت در آزمون اشتغال پزشکان در انگلستان(PLAB) ویا ارزیابی صلاحیت بالینی (OSCE)
برای راه اندازی کسب و کار و یا استخدام حسابدار برای اداره کار

کسانی که می خواهند به صورت تجاری به انگلیس بروند، نیاز به دعوت نامه دارند
دعوت نامه باید توسط یک فرد یا موسسه در انگلستان که شما را دعوت کرده آماده شود
دعوت نامه شامل تمام اطلاعات شخصی فردی که به طور تجاری به انگلیس می رود، موقعیت خود در شرکت، وضعیت شهروندی وتمام اطلاعات مربوط به سفر خود (مانند علت و مدت زمان) و حامی مالی، باشد
دعوت نامه باید امضا شده و مهر و موم شده باشد
دعوت نامه باید همراه با کپی اسنادی باشد که نشان دهنده وضعیت شهروندی فردی است که دعوتنامه را امضا کرده است
اگر در یک رویداد مانند نمایشگاه شرکت کنید، مدارکی مانند دعوت نامه برنامه، بلیط های ورودی یا کارت های ورود باید ارائه شوند

برای یک ویزای استاندارد بازدید کننده حداکثر از 3 ماه قبل از سفر به انگلستان می توانید درخواست کنید. در عرض سه هفته از تصمیم مثبت یا منفی در مورد درخواست ویزای خود مطلع خواهید شد

با یک ویزای استاندارد بازدید کننده ، معمولا می توانید 6 ماه در انگلیس بمانید. کسانی که برای درمان ویژه پزشکی به انگلیس می روند، 11 ماه ، و کسانی که برای تحقیق و مطالعه می روند 12 ماه می توانند در انگلیس اقامت کنند. همچنین اگر به طور منظم یا به مدت طولانی به انگلیس سفرمی کنید برای ویزای 2، 5 ساله درخواست دهید. با هر ورود به انگلیس حداکثر 6 ماه می توانید اقامت کنید

برای درخواست ویزای توریستی و یا تجاری انگلیس، باید فرم آنلاین را به طور کامل تکمیل کنید و سپس ازیک مرکز مراجعه ویزای معتبر و تایید شده وقت بگیرید. به علت اینکه کوچکترین اشتباه منجر به رد ویزا خواهد شد، توصیه می کنیم برای اینکه تمامی مراحل تقاضای ویزا بدون نقص انجام گیرد با متخصصان مرکز ویزا مشاوره کنید

مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس

در تقاضای ویزا موارد زیر را ثابت کنید

در پایان سفر انگلستان را ترک کنید
در طول سفراز خود و وابستگان خود مراقبت کنید
هزینه بازگشت یا سایر هزینه های مربوط به سفر خود را می توانید پرداخت کنید
اثباتی از کار یا فعالیت های دیگری که مایل به انجام آن هستید، ارائه دهید

اگر مایل به درخواست ویزای طولانی مدت هستید
باید این که به طور مداوم به انگلیس می روید
در حالی ویزای شما معتبر است، دلیل شما برای سفر به انگلیس تغییر کرده باشد
و این که در پایان هر سفر انگلیس را ترک خواهید کرد را باید ثابت کنید

افراد زیر 18 سال در صورت رعایت موارد زیر میتوانند بدون والدین یا سرپرست به انگلیس سفر کنند
رضایت و اجازه کتبی از والدین یا سرپرست
اطلاعات کامل تماس با والدین
مدرک مبنی برداشتن مکان برای اقامت در طول سفرو اطلاعات شخصی که کنار او اقامت خواهید داشت از جمله نام و تاریخ تولد ، ارتباط تان با آن شخص، آدرس و اجازه برای اقامت و مراقبت آن شخص از شما در طول سفر

افراد زیر 18 سال که همراه یک شخص بالغ سفر می کنند
اگر شخص والدین شما نباشد، باید در درخواست خود راجع به شخص اطلاعات بدهید
اگر اسم همراه تان در ویزا باشد ولی با او سفر نکنید با ورودتان به انگلیس ممانعت می شود
در درخواست ویزا حد اکثر می توانید 2 نفر شخص بالغ را ذکر کنید و حد اقل با یکی از آن ها باید سفر کنید
شخص بالغ می تواند همزمان با شما درخواست ویزا بدهد ولی هر درخواست جداگانه ارزیابی خواهد شد

پس از تکمیل درخواست، باید در روز و ساعت مشخص شده برای ملاقات حضور داشته باشید. این ملاقات برای انگشت نگاری و عکس است
ویزای استاندارد بازدید کننده، حداکثر 6ماهه خواهد بود، به این معنی که اگر ویزای 3ماهه دارید میتوانید برای بیشتر کردن زمان آن تا 6 ماه اقدام کنید و این درخواست را باید قبل از پایان یافتن اعتبار ویزا بدهید

برای مشاهده نمونه درخواست ویزای تجاری انگلیس کلیک کنید

مدارک لازم برای ویزای انگلیس - مالک یا شرکای شرکت

فرم درخواست ویزا به انگلیسی* بر روی برگه شرکت خطاب به کنسولگری، امضا شده، مهر و موم شده
 پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار و پاسپورت قدیمی
دعوتنامه تجاری* برگه شرکت انگلیسی همراه با فتوکپی پاسپورت کانادای دعوت کننده و کارت شناسایی
اسناد به روز شرکت *اصل گواهی فعالیت، فتوکپی از فیش مالیاتی، امضا دیجیتال ، فتوکپی روزنامه رسمی ثبت شرکت
اسناد بیمه کارکنان
گردش 6 ماه آخر حساب بانکی* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود
کپی اصل و ترجمه شناسنامه و سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده
مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی

مدارک لازم برای ویزای انگلیس - شغل آزاد با سابقه بیمه
کارمندان دولتی علاوه بر مدارک بالا مدارک زیر را نیز آماده کنند
زمان تعیین شده شروع کار در اداره بیمه
حقوق و دستمزد: مربوط به 3 ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده

مدارک مورد درخواست از شرکتی که دعوت می کند
دعوت نامه *برگه شرکت کانادایی همراه با فتوکپی پاسپورت کانادای دعوت کننده ، اطلاعات شرکت و هدف سفر کاری
دعوت نامه نمایشگاه * بلیط یا کارت ورود به نمایشگاه

برای ویزای سریع انگلیس کلیک کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا