site templates free download

ویزای بلند مدت تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا - بلند مدت


افرادی که قصد تحصیل بیش از 6 ماه در کانادا را دارند، این نوع ویزا را دریافت می کنند. مدت زمان ویزای طولانی مدت تحصیلی کانادا، در کانادا نیز می تواند افزایش یابد. ویزای طولانی مدت تحصیلی کانادا به چند شکل داده میشود. در کانادا، دانشجویان با تحصیلات دانشگاهی می توانند حقوق شهروندی را برای آینده خود رقم بزنند

:اینچنین که
دولت کانادا در درجه اول به دانشجویان فرصتی برای کار کردن بصورت نیمه وقت را فراهم میکند، در حالی که در کانادا تحصیل می کنند. اولین شرط پذیرش نامه برای درخواست یک ویزای دانشجویی طولانی مدت کانادا، بمنزله قبول کردن برنامه آموزشی به این حالت میباشد

باید نشان دهید که شما یا اسپانسر شما هزینه های سفر شما در کانادا را پوشش می دهد. این مساله در گرفتن ویزا بسیار مهم و موثر است. برای گرفتن ویزای کانادا، در گذشته، نباید مرتکب جرمی شده باشید و سابقه کیفری شما تمیز باشد

برای ویزای تحصیلی طولانی مدت، شما می توانید با متخصصین ویزای کانادا در مرکز ویزا تماس گرفته و بدون پرداخت هزینه ای، برای ویزای تحصیلی طولانی مدت کانادا اقدام کنید

فهرست مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی طولانی مدت کانادا
مدارکی و فرمهایی که باید پرشوند
برگه پیگیری ویزا *لطفا اطلاعات شخصی خود را پر کرده و امضا کنید
فرم اطلاعات درخواست ویزای کانادا *بدون کم و کسری و کامل پر شود
فرم اطلاعات خانواده *بدون کم و کسری و کامل پر شود
اسناد و مدارک شخصی؛
فتوگپی کارت ملی و شناسنامه
پاسپورت *یک سال بعد از آخرین مسافرت گذشته باشد - پاسپورت معتبر
۴ عدد عکس بیومتریک *اندازه ۳۵در۴۵ میلیمتر - ضمینه سفید - واقعی - جدید
سند ثبت احوال با مشخصات و آدرس خانواده فرد
اصل آخرین مدرک تحصیلی
رضایت نامه محضری پدر و مادر برای اشخاص زیر ۱۸ سال
نامه پذیرش دریافت شده از موسسه ای که آموزش خواهید دید. نامه پذیرش شما باید شامل اطلاعات مربوط به ساعت هفتگی، تاریخ شروع و پایان، اطلاعات اقامت، هزینه تحصیل + محل اقامت
در صورت پرداخت هزینه های موسسه آموزشی، شهریه مدرسه، شهریه دانشگاه و هزینه های محل اقامت مثل منزل اجاره شده و یا هتل، فتکوپی فیش پرداختی
کپی کارنامه های درسی
کپی مدارک زبان *درصورت داشتن
 نامه خلوص نیت به زبان اینگلیسی *مثل اطمینان دادن به اینکه بعد تحصیل خاک کانادا را ترک خواهم کرد و غیره

مدارک و اسناد مریوط به حامی محصل

اگر بازنشسته باشد

درخواست نامه ی ویزای حامی *مشخص کردن، برآورد تمامی هزینه ها، خطاب به کنسولگری
کپی کارت بازنشستگی
گردش حساب بانکی ۳ ماهه اخیر بازنشستگی بهمراه مهر و امضای بانک
صورت حساب بانکی ۳ ماهه اخیر که حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان بهمراه مهر و امضای بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ *در صورت داشتن

اگر کارمند باشد‌ *سابقه بیمه داشته باشد

درخواست نامه بصورت اینگلیسی به مخاطب کنسولگری که از طرف کارفرما مهر و امضا شده باشد و مشخص شده باشد که شخص برای مسافرت تفریحی درخواست ویزا میکند
کپی گزارش کاری ۳ ماهه اخیر شخص
فتوکپی ثبت شرکت در روزنامه
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
بیمه نامه اشتغال
حقوق و دستمزد ۳ ماه گذشته، مهر و امضا
بیانیه بانکی یا بیانیه حساب های بانکی حامی *با حداقل ۲۰ میلیون تومان مانده گردش ۳ ماه گذشته، بهمراه مهر و امضا بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ *در صورت داشتن

اگر کارفرما باشد

نامه درخواست ویزا خطاب به گنسولگری *نامه ای حاوی هدف سفر که توسط اشخاص مجاز در شرکت امضا شده باشد
فتوکپی گواهی فعالیت ۳ ماه گذشته
فتوکپی ثبت شرکت در روزنامه
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
بیانیه بانکی یا بیانیه حساب های بانکی حامی (با حداقل ۲۰ میلیون تومان مانده گردش ۳ ماه گذشته، بهمراه مهر و امضا بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ (در صورت داشتن

اگر کارمند رسمی دولت باشد

سند کار
گواهی اجازه از رییس اداره
فتوکپی دو طرفه کارت رسمی کارمندی
حقوق و دستمزد سه ماه گذشته، مهر و امضا
بیانیه بانکی یا بیانیه حساب های بانکی حامی *با حداقل ۲۰ میلیون تومان مانده گردش ۳ ماه گذشته، بهمراه مهر و امضا بانک
اسناد و مدارکی مبنی بر پول زمین، ملک و یا واحد اجاره داده، سند ملکی، گواهینامه رانندگی‌‌ *در صورت داشتن

:برگه و اسناد قابل تهیه از طرف مرکز ویزا

اسناد و مدارک مربوط به رزرو پرواز

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه