bootstrap theme

ویزای برنامه تبادل دانشجو آمریکا

J1

ویزای برنامه تبادل دانشجو آمریکا

برنامه ویزای تبادلی شهروندان آمریکا و دیگر کشورها را برای اهداف آموزشی و فرهنگی تشویق می کند. برنامه های تبادلی یک فرصت ارزشمند برای تجربه زندگی در آمریکاست. تمام اطلاعات راجع به چگونگی شرکت در این برنامه و ویژگی های آن را می توانید در این سایت ببینید



دسته بندی ویزای برنامه تبادل دانشجو

دسته بندی های مختلف در برنامه تبادل وجود دارد. برنامه های تبادل مناسب خود را می توانید با بررسی این دسته بندی ها تعیین کنید. مدارک لازم را می توانید با تماس با مرکز ویزا مطلع شوید



برنامه Au Pair

از طریق این برنامه ، شرکت کنندگان و خانواده های میزبان فرصت هایی می شوند که مزایای متقابل به همراه داشته باشند. شرکت کنندگان می توانند تحصیلات خود را همراه با یک خانواده آمریکایی ادامه دهند و در عوض، مراقبت از فرزندان را به عنوان بخشی از خانواده انجام دهند



شرکت کنندگان باید سطح زبان انگلیسی به اندازه کافی داشته ، باید حداقل از دبیرستان یا معادل آن فارغ التحصیل و 18-26 سال سن، داشته باشند و مشکل فیزیکی نداشته باشند. به این افراد یک اتاق مناسب توسط صاحبان خانه، 3 وعده غذا در هر روز و مخارج تحصیلی 500 دلار پرداخت می شود. استراحت آخر هفته و مرخصی با حقوق خواهند داشت و یک برنامه آموزشی برای مراقبت از کودکان ارائه می شود و در رابطه با آن تعهد امضا می کنند. با استفاده از این برنامه، می توانید با داشتن یک خانواده در ایالات متحده 12 ماه تحصیل کنید. ممکن است دوره 12 ماهه برای 6، 9 یا 12 ماه دیگر تمدید شود



برنامه کوتاه مدت تبادل استاد

اساتید با موفقیت، محققان و افراد دیگردرموسسات تحقیقاتی، موزه ها، کتابخانه ها، آموزش تحصیلات تکمیلی در موسسات دانشگاهی می توانند برای مشاوره یا تدریس کوتاه مدت به ایالات متحده بروند. برای شرکت در این برنامه آموزشی کوتاه مدت، با تجربه بودن استاد، دستیار پژوهش یا آموزش ضروری است. شرکت کنندگان می توانند در پروژه های تحقیقاتی خاص همکاری، در یک دوره در کالج یا دانشگاه تدریس کنند یا بهعنوان ناظر شرکت کنند. مدت زمان این برنامه 6 ماه است و هیچ تغییر دسته بندی یا تمدیدی نخواهد بود



برنامه مشاور کمپ

برنامه مشاور کمپ دانشجویان، کارکنان جوان و معلمان را قادر می سازد تا پس از تحصیلات دبیرستان فرهنگ و اندیشه هایشان را به اشتراک بگذارند



با این ویزا برای برقراری ارتباط باید انگلیسی بلد باشند. دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان، حرفه ای های جوان و یا معلمان و باید حداقل 18 سال سن داشته باشند. شرکت کنندگان هزینه یکسان با مشاوران اردوگاه آمریکایی دریافت می کنند



برنامه تبادل کارشناس

این برنامه ای است که اجازه می دهد تا افرادی که در زمینه های گوناگون به کارشناسان هستند، با همکاران آمریکایی تبادل نظر کنند. افرادی که متخصص در زمینه یا موضوع خاص هستند می توانند با دانشمندان آمریکایی دانش و مهارت خود را به اشتراک بگذارند. مدت زمان برنامه محدود به حداکثر 1 سال است



برنامه بازدید دولت

از طریق این برنامه، بازدید کنندگان بین المللی می توانند روابط حرفه ای و شخصی خود را با همتایان آمریکایی خود در ادارات دولتی فدرال، ایالتی یا محلی ارتقا دهند



برنامه تبادل دانشجویان دانشگاهی

دانشجویان دانشگاه می توانند با این برنامه به آمریكا بروند و در مؤسسات تحصیلی معتبر در آمریكا تحصیل كنند یا در برنامه های كارآموزی شرکت كنند. هزینه دانشجویان دانشگاه مستقر توسط دولت ایالات متحده تامین می شود. مدت زمان برنامه حداکثر 24 ماه است. دانش آموزان می توانند در خوابگاه های موسسه علمی که به آنها درخواست می کنند اقامت کنند و در شرایط معینی در موسسات میزبان به طور نیمه وقت کار کنندو همچنین تا زمانی که از لحاظ تحصیلی موفقیت هستند، بمانند



برنامه کارآموزی

این برنامه برای دانشجویان دانشگاهی یا فارغ التحصیلان جدید برای کسب دانش در مورد فرهنگ ایالات متحده طراحی شده و برای کسب تجربه در شیوه های کسب و کار ایالات متحده در حرفه انتخاب شده خود طراحی شده است. کارآموزانی که میخواهند تحت برنامه کارآموزی به ایالات متحده بروند، بایستی در یک برنامه کارآموزی شرکت کنند واز تاریخ فارق التحصیلیشان باید کمتر از 12 ماه گذشته باشد



برنامه تبادل دانش آموزان دبیرستان

با استفاده از این برنامه، دانش آموزان دبیرستان می توانند به ایالات متحده برای تحصیل در دبیرستان دولتی یا خصوصی بروند و در مدرسه ای آمریکایی یا شبانه روزی زندگی کنند. دانش آموزانی که می خواهند در برنامه دانشجویان دبیرستان شرکت کنند نباید سن از 15-18 بیشتر باشد و فارغ التحصیل نشده باشند و درهیچ برنامه آموزشی دیگر در ایالات متحده آمریکا شرکت نکرده باشند. خانواده میزبان اتاق مناسب ، 3 وعده غذا در روز و حمل و نقل برای فعالیت های مدرسه فراهم می کنند



برنامه بازدید کننده بین المللی

این برنامه بین المللی بازدید کننده برنامه تبادل بین فردی است که به دنبال ایجاد و تقویت روابط حرفه ای و شخصی بین شهروندان کشورهای دیگر، آمریکایی ها و موسسات آمریکایی است. بازدید کنندگان بین المللی توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده انتخاب شده و کارشناسان این زمینه، افرادی با مهارت های ویژه و یا توانایی های رهبری هستند



برنامه کار تابستانی و سفر

دانشجویان دانشگاه در تابستان فرصت دارند تا در ایالات متحده آمریکا تمام وقت کار کنند. دانشجویانی که می خواهند در این برنامه شرکت کنند باید به اندازه کافی زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط تسلط داشته و در یک دانشگاه معتبرتحصیل کند و حداقل یک نیمسال به پایان رسانده باشند. شرکت کنندگان به صورت هفتگی حقوق می گیرند



برنامه تبادل دکتر

از طریق برنامه تبادل دکتر، پزشکان می توانند در مدارس پزشکی آمریکا یا در مدارس پزشکی معتبر ایالات متحده آموزش ببینند. شرکت کنندگان باید برای انطباق با برنامه در ایالات متحده آموخته شوند و باید در زبان انگلیسی مهارت داشته باشند. علاوه بر این، بخش های 1 و 2 هیئت ملی بازرسان پزشکی و امتحانات پزشکی فارغ التحصیل رشته های پزشکی مجاز هستند تا بخش های 1 و 2 آزمون تایید ویزا را با موفقیت انجام دهند



برنامه تبادل معلم

معلمان می توانند برای این ویزای J1 درخواست دهند و این فرصت را دارند که در مدارس ابتدایی و دبیرستان معتبر در ایالات متحده به عنوان بخشی از برنامه تبادل معلم آموزش دهند. معلم متقاضی باید صلاحیت برای تدریس در مدارس ابتدایی و متوسطه در کشور خودشان را داشته، به اندازه کافی باید انگلیسی بداند. او باید حین درخواست در حال انجام کار خود باشد و کارشناسی ارشد را در 12 ماه گذشته به پایان رسانده و باید حداقل 2 سال سابقه تدریس در طول 8 سال گذشته داشته باشد. مدت زمان برنامه تبادل معلم 3 سال است، اما مدرسه مهمان می تواند برای تمدید این دوره برای 1 یا 2 سال درخواست دهد



برنامه تبادل اساتید پژوهشی

تبادل اساتید و دستیاران پژوهشی ایجاد شده است تا مبادله ایده ها، پژوهش ها و ارتباطات بین موسسات تحقیقاتی و دانشگاهی در ایالات متحده و خارج از کشور را ترویج کند. شرکت کنندگان نباید بیش از 24 ماه قبل از درخواست این برنامه در برنامه تحقیقاتی شرکت کرده یا آن را تکمیل کرده باشند.. شرکت کننده ممکن است در برنامه جاری به موسسه دیگری منتقل شود یا ممکن است در برنامه کوتاه مدت کمتر از 6 ماه شرکت شرکت داشته باشد. اساتید و دستیارهای تحقیق باید مهارت انگلیسی خود را در شرایط مورد نیاز قبل از شرکت در این برنامه ثابت کنند



برنامه تبادل آموزشی کارآموز

این برنامه مبادله طراحی شده است تا افراد حرفه ای بتوانند به ایالات متحده سفر کنند تا با فرهنگ ایالات متحده آشنا شوند و در کار حرفه ای خود در زمینه فعالیت های تجاری ایالات متحده آموزش ببینند. شرکت کنندگان باید حداقل یک سال تجربه کاری پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان داشته باشند یا حداقل 5 سال تجربه کاری در حوزه هایی که می خواهند در یک دوره کارآموزی شرکت کنند داشته باشند. کارآموزان نمی توانند در موقعیتی هایی چون به مراقبت از کودکان یا مراقبت از سالمندان کار کنند



مقررات مجاز برای برنامه تبادل آموزشی کارآموز

کشاورزی، جنگلداری و شیلات

هنر و فرهنگ

ساخت و ساز و تجارت ساختمان

آموزش و پرورش، علوم اجتماعی، کتابخانه، علوم، مشاوره و خدمات اجتماعی

مشاغل بهداشتی

اقامت و گردشگری

رسانه های اطلاعاتی و ارتباطات

مدیریت، تجارت و امور مالی

مدیریت دولتی وحقوق

مهندسی، معماری، ریاضیات و شغل های صنعتی



اگر هدف شما شرکت در یکی از برنامه های تبادل ن فوق باشد، نوع ویزا که باید درخواست کنید، ویزای تبادل است و با یک ویزای توریستی امکان پذیر نیست



قبل از درخواست ویزا تحت یک برنامه تبادل سفارت یا کنسولگری ایالات متحده، باید یک حامی مالی پیدا کنید



هنگامی که به برنامه مبادله ای که قصد حضور دارید، پذیرفته شدید، در سیستم اطلاعات بازدید کننده دانشجو و تبادل ثبت نام می کنید و باید هزینه را پرداخت کنید



همسر و خانواده متقاضی از تاریخ شروع در فرم به مدت 30 روز برای ورود به ایالات متحده زمان دارند. محدودیت 30 روزه برای شرکت کنندگان مبادله ای که در حال حاضر به برنامه ادامه می دهند، اعمال نمی شو.



اگر میخواهید زودتر از 30 روز قبل از شروع دورهوارد ایالات متحده شوید، باید یک ویزایتوریستی بگیرید ولی معمولا مورد قبول نیست



با این ویزا، دانشجویان پس از اتمام دوره برای ترک آنجا 30 روز مهلت دارند و باید تا 30 روز آمریکا را ترک کنند



مدارک لازم برای روادید تبادل دانشجوی آمریکا

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس - 160

فرم آی - 20

فرم دی-اس-7002

فیش پرداختی آی – 901



اطلاعات لازم قبل از درخواست

نام و نام خانوادگی افسر که پرونده ثبت نام مدارس ایالات متحده را انجام داده

نام و آدرس و شماره تماس 2 نفر به جزاعضای خانواده یا وابسته های خانوادگی که می توانند اطلاعات وارد شده در فرم دی اس – 160 را تأیید کنند

آدرس محل اقامت و نام و نام خانوادگی مسئول محل اقامت

نام و آدرس و کپی گذرنامه فردی که در خانه او اقامت خواهید داشت



مدارک لازم برای حامی مالی دانشجو



صاحب شرکت باشد

تقاضانامه ویزای حامی مالی: با اظهار پرداخت تمامی هزینه ها و خطاب به کنسولگری به زبان انگلیسی نوشته شود
کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
جزئیات خدمات بیمه: مهر و امضا شده توسط بیمه
صورت حساب بانکی شخصی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



بازنشسته باشد

تقاضانامه ویزا: دربرگه با سربرگ شرکت و به زبان انگلیسی خطاب به کنسولگری نوشته شود، همراه با مهر و امضا باشد وهم چنین اظهار کند تمامی هزینه ها را خودش متقبل می شود

کپی کارت بازنشستگی
بیانیه بانکی :3 ماهه از بانک که دریافت حقوق بازنشستگی وتصویر امضاء مسئول بانک
صورت حساب بانکی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب *رسید بانک باید امضا شده باشد

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



کارمند با سابقه بیمه باشد

تقاضانامه ویزا: دربرگه با سربرگ شرکت و به زبان انگلیسی خطاب به کنسولگری نوشته شود، همراه با مهر و امضا باشد وهم چنین اظهار کند تمامی هزینه ها را خودش متقبل می شود
تقاضانامه ویزای حامی مالی: با اظهار پرداخت تمامی هزینه ها توسط خود شخص و خطاب به کنسولگری به زبان انگلیسی نوشته شود
پروانه فعالیت
کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت
یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت
فتوکپی آخرین فیش مالیاتی
برگه شروع به کارو بیمه
جزئیات خدمات بیمه: مهر و امضا شده توسط بیمه
حقوق و دستمزد :3ماه اخیر و امضا شده
صورت حساب بانکی حامی مالی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده تحویل داده شود

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی



کارمند شرکت باشد

برگه کار

مجوز کار : مهر و موم شده و گرفته شده از شرکت مربوطه

مدارک مربوط به اموال و دارایی * شامل اسناد ملک، ماشین و غیره به نام متقاضی

کارت شناسایی کاری: کپی پشت و روی کارت تایید شده توسط شرکت
حقوق و دستمزد: 3ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده
صورت حساب بانکی شخصی: 6 ماه اخیر* حدود 100 تا 150 میلیون مانده حساب * رسید بانک باید امضا شده باشد



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا