responsive web templates

ویزای سرمایه گذار آمریکا

E2

ویزای سرمایه گذار آمریکا E2

ویزای سرمایه گذاربه سرمایه گذاران اجازه می دهد تا برای توسعه و مدیریت شرکت هایی که سرمایه گذاری می کنند یا زمانی که تصمیم به سرمایه گذاری می گیرند، به آمریکا سفر کنند. با توجه به این که سرمایه آنها کافی است برای گرفتن ویزا باید یک قرارداد سرمایه گذاری متقابل بین ایالات متحده و کشور سرمایه گذار ایجاد شود و سرمایه گذار باید شهروند آن کشور باشد. حداقل 50 درصد شرکت آمریکایی باید متعلق به اتباع کشور سرمایه گذار باشد. متقاضی برای این روادید باید مالک، شریک، مدیر یا کارمندی باشد که در موقعیت مهم کار می کند. کارکنان شرکت های سرمایه گذاری مشترک نیز می توانند این روادید را دریافت کنند. برای دریافت ویزا باید یک سرمایه گذاری فعال، کافی و غیر ارادی باشد



حداقل سرمایه گذاری برای دریافت ویزا وجود ندارد .کافی بودن سرمایه گذاری با یک آزمون نسبتی تعیین می شود. تست نسبت با مقایسه مقدار سرمایه گذاری شده و ارزش سرمایه گذاری انجام می شود. سرمایه گذار باید در یک شرکت به طور غیر ارادی سرمایه گذاری کند تا اجازه اقامت در ایالات متحده را بگیرد



برای درخواست ویزای سرمایه گذار

توسعه ی سرمایه گذاری

برعهده گرفتن مدیریت شرکت

سرمایه کافی لازم است



هنگامی که درخواست روادید سرمایه گذاری آمریکا پذیرفته شد، برای زندگی در ایالات متحده به شما گرین کارت داده می شود



همسر و فرزندان صاحب این ویزامی توانند به ایالات متحده آمریكا بروند. ملیت همسر و فرزندان نیازی به یکسان بودن با صاحب ویزا نیست. اعضای خانواده باید طبقه بندی ویزای غیر مهاجر را انتخاب کنند. اگر ویزا تایید شده باشد، معمولا در ایالات متحده برای مدت زمان مشابه کارمند می توانند بمانند. همسر می تواند درخواست مجوز کار را با ارسال فرم درخواست کند. در صورتی که تأیید شود، هیچ محدودیتی در خصوص اینکه میتواند کار کنند، وجود ندارد



مدارک لازم برای ویزای سرمایه گذار آمریکا E2

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

فرم درخواست ویزا به انگلیسی* بر روی برگه شرکت خطاب به کنسولگری، امضا شده، مهر و موم شده

کپی سند ثبت شرکت

کپی از روزنامه رسمی ثبت شرکت

یک نسخه از امضای دیجیتال شرکت

فتوکپی آخرین فیش مالیاتی

جزئیات خدمات بیمه

حقوق و دستمزد: مربوط به 3 ماه گذشته، امضا شده و مهر و موم شده

فرم جی-28 , دی اس 156 ای

معرفی شرکت و شخصی که از ویزای E استفاده می کند

طرح کسب و کار 5 ساله اعلامیه مالیاتی در 3 سال گذشته

شواهدی از فعالیت های تجاری و ارزش واقعی

توافق نامه خرید و فروش قراردادهای اداری یا املاک



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا