bootstrap website templates

ویزای تحصیلی انگلیس

مرکز ویزا

ویزای تحصیلی تیر 4 انگلیس

دانش آموزانی که مایل به تحصیل در دوره های زبان انگلیسی، لیسانس، فوق لیسانس، تحقیق و برنامه های گواهینامه حرفه ای در بریتانیا برای بیش از 6 ماه هستند باید برای ویزای تیر 4 عمومی درخواست کنند. نوع ویزا برای دانش آموزان 4-17 ساله ویزای دانشجویی تیر 4 * کودک * است. تنها دانشجویانی که مایل به تحصیل در مدارس مستقل و پولی هستند، می توانند برای ویزای دانشجویی تیر4 *کودک * درخواست دهند



اگر در دوره تحصیلی دانش آموزانی که در انگلستان با ویزای تیر 4 تحصیل می کنند طولانی شود، می توانند برای تمدید ویزای خود وقتی در انگلیس هستند درخواست دهند



دانش آموزان 16 و 17 ساله می توانند هر دو ویزای تیر 4 *عمومی* یا تیر 4 *کودک * را انتخاب کنند. با این حال، نوع ویزا که باید در همه شرایط برای آموزش زبان انگلیسی مورد استفاده قرار گیرد، ویزای دانشجویی تیر 4 عمومی است



شرط های ویزای تحصیلی تیر 4 انگلیس

برای درخواست ویزای تیر 4 انگلیس باید



در انگلستان برای گذراندن یک دوره پذیرش داشته باشید

بتوانید صحبت کنید، بخوانید، بنویسید و درک کنید * آیلتس

پول کافی برای پرداخت هزینه ها و زندگی در انگلستان را داشته باشید

نباید درخواست خود را از سوئیس یا از یک کشور در منطقه اقتصادی اروپا *ای ای آ *ارسال کنید

علاوه بر این، کسانی که برای ویزای تیر 4 انگلستان درخواست می دهند، باید دو مورد زیر را انجام دهند



دانش آموزانی که قصد تحصیل در بریتانیا را با یک ویزای دانشجویی تیر 4 دارند، ابتدا باید از موسسه آموزشی که حامی مالی خواهد بود نامه پذیرش یا گواهی * سی ای اس* بگیرند

دانش آموز ملزم به اعلام منبع مالی برای هزینه های تحصیل و زندگی در انگلستان است

از مهم ترین مدارک برای ویزای دانشجویی تیر 4 گواهی * سی ای اس * است. درخواست ویزا باید بر اساس اطلاعات موجود در این سند وبه دلیل ذکر در مدارک *سی ای اس * ارائه شود، همانطور که در سند CAS آمده است، تهیه شده است. برای تکمیل محتوای این سند و سایر مدارک و تکمیل درخواست ویزای دانشجویی تیر 4 ، با شماره تماس و یا پست الکترونیکی ما در  با کارشناسان ویزای بریتانیا تماس بگیرید



لیست مدارک ویزای انگلیس

برای درخواست یک ویزای دانشجویی تیر4، باید حداقل در یک دوره آموزشی ثبت نام کنید که حداقل یکی از ویژگی های زیر را داشته باشد

دوره ای تمام وقت با حداقل سطح 6 و دارای تاییدیه از اداره صلاحیت و تنظیم امتحانات

یک دوره آموزشی معادل مقطع لیسانس که توسط یک موسسه آموزش عالی در خارج از کشور اجرا می شود و برابر یک دوره آموزشی عالی انگلستان است

دوره ای تمام وقت با حداقل سطح 3 ثبت نام، و حداقل 15 ساعت کلاس در هفته

یک برنامه پایه برای پزشکان و دندانپزشکان تحصیلات تکمیلی

** اگر پزشکان و دندانپزشکان فارغ التحصیل دارای مدرک بالای لیسانس از دانشکده پزشکی و یا دانشکده دندانپزشکی در انگلستان باشند، این مدرک را از یکی از حامیان آموزش ثبت شده تیر4 دریافت کرده باشند و اگر 2 سال در بریتانیا در این دوره تحصیل کرده باشند، برای یک برنامه پایه مورد تایید میتوانند درخواست ویزای تیر 4 بدهند



اگر قبلا در انگلستان تحصیل کرده اید، می توانید با شرایط زیر مجددا گواهی سی ای اس بگیرید

اگر دروسی باشد که باید مجددا تکرار کنید

اگر برای اولین بار برای یک موسسه جدید درخواست می کنید تا دوره ای را که در یک سازمان حمایت نشده تیر 4 آغاز کرده اید، تکمیل کنید

در ویزای دانشجوییت یر 4 (عمومی) برای تکمیل دکترا یا سایر برنامه ها که شروع کرده اید میتوانید دوباره درخواست ویزا دهید

اگر برای تحصیلات در یک سطح بالاتر تحصیلی درخواست بدهید

درخواست مجدد برای دوره قبلی تحصیلی یا متناسب با هدف کاری و هم سطح آن

اگر بعد از اینکه شما به عنوان یک مامور اتحادیه دانشجویی کار کردید برای تکمیل یک دوره، شروع به تحصیل تحت آخرین ویزای دانشجویی کنید



هر اطلاعاتی را که نیاز دارید چه در ویزای دانشجویی انگلیس و چه سایر ویزاها می توانید با تماس با متخصصان ویزا یا پست الکترونیکی ما در  درخواست کنید



مدت زمان صدور ویزای تیر 4 تحصیلی

تاریخی که می توانید برای یک ویزای تیر 4 درخواست کنید 3 ماه قبل از شروع دوره است. پس از درخواست شما،نتیجه ویزا معمولا در عرض 3 هفته مشخص می شود

پس از اخذ ویزا اولین تاریخی که می توانید به انگلیس بروید، اگر دوره آموزشی 6 ماه و یا کمتر باشد، نهایت 1 هفته قبل واگر بیش از 6 ماه باشد 1 ماه قبل شروع کلاس است. مدت زمان اقامت در انگلستان با ویزای تیر 4 بستگی به نوع و طول دوره شما دارد



آیا اجازه کار با ویزای دانشجویی عمومی تیر 4 دارید؟

با ویزای تیر 4 می توانید تحصیل کنید، به عنوان یک مامور اتحادیه دانشجویی کار کنید، اعضای خانواده تان را که مسئولیت شان بر عهده شماست با خود ببرید، بسته به سطح دوره خود و حامی شما در شرایط مختلف کار کنید. با یک ویزای دانشجویی تیر 4، در هفته 10 ساعت و اگر در مقاطع لیسانس و بالاتر هستید تا 20 ساعت در هفته می توانید کار کنید

با ویزای تیر 4، نمی توانید ازبودجه دولتی استفاده کنید، در بعضی از حرفه ها مانند ورزشکار حرفه ای یا مربی ورزشی نمی توانید کار کنید و نمی توانید در یک آکادمی تحصیل کنید



شرایط آیلتس برای ویزای دانشجویی تیر 4 عمومی

برای درخواست ویزای تیر 4 دانشجویی نیازمند سطح مشخصی از خواندن به زبان انگلیسی، نوشتن، صحبت کردن و درک آن است. این سطوح با توجه به نوع دوره ای که در آن حضور دارید متفاوت خواهد بود. متقاضیان ویزای تیر ۴ قبل درخواست باید نتیجه آزمون آیلتس را به مدارک خود اضافه کنند



اگر در یک دوره تحصیلات تکمیلی تحصیل خواهید کرد، حداقل نمره لازم برای آیلتس 5 میباشد



نمره آیلتس برای هر موسسه ای که در آن آموزش خواهید دید، حداقل باید 4 باشد



**نمرات آیلتس مورد نیاز برای ویزای دانشجوی تیر 4 ممکن است بسته به موسسه ای که شما درخواست می کنید متفاوت باشد



درخواست برای ویزای دانشجویی تیر 4

برای درخواست ویزای تیر 4 دانشجویی ، باید فرم آنلاین را تکمیل کنید و سپس به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید. به علت رد ویزا با کوچکترین اشتباه توصیه می کنیم با کارشناسان ویزا که فرم را از طرف شما تکمیل می کنند مشورت کنید. پس از تکمیل درخواست، باید در تاریخ و زمان انتصاب شده درمرکز درخواست ویزا حاضر باشید. این انتصاب برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما *اثر انگشت و عکس صورت است



دانش آموزانی که در انگلستان تحصیلات دانشگاهی دریافت خواهند کرد

برای دانشجویانی که برای آموزش علمی بیش از 6 ماه به ویزای تیر 4 نیاز دارند، دیگر به مدت آموزش ویزا تعلق نمی گیرد. به جای آن یک ویزای 30 روزه صادر می شود و پس از رفتن شخص به انگلیس طی 10 روز به اداره پستی که شخص هنگام درخواست مشخص کرده فرستاده می شود. دانش جو مجوزرا از اداره پست دریافت خواهد کرد که به آن برچسب می گویند. دانشجویانی که درخواست یک ویزای تیر 4 دارند باید ظرف 30 روز پس از اخذ ویزا به انگلستان وارد شوند. اگر این کار را نکنند، ویزا لغو می شود و دوباره باید درخواست ویزا دهند



مدارک لازم برای ویزای تیر 4 انگلستان

گذرنامه معتبر

مدارکی که نشان دهد هزینه دوره و زندگی در انگلستان را تامین می کند

رضایت نامه تایید شده والدین برای افراد زیر 18 سال

اسناد دریافت شده از یک موسسه آموزشی ثبت شده در انگلیس، که نشان می دهد شما پذیرفته شده و ثبت نام کرده اید * سی ای اس

نتیجه آزمون آیلتس

تمام مدارکی که برای دریافت گواهی * سی ای اس * ارائه کرده اید

لیست مدارک به روز را متناسب با وضعیت فعلی ازطریق شماره تماس و یا آدرس ایمیل از متخصصان مرکز ویزا درخواست کنید



نکاتی که شما باید درباره ویزای بریتانیا بدانید

کنسولگری انگلیس مجاز است که در مورد درخواست ویزای انگلستان تصمیم گیری کند

در بعضی موارد، کنسولگری بریتانیا ممکن است مدارک اضافی از صاحب ویزا درخواست کند

کنسولگری بریتانیا از متقاضیان داده های بیومتریک می خواهد. بنابراین، برای انگشت نگاری و عکس شخص باید خودش به کنسولگری مراجعه کند. اگر شخص قبلا این کار را انجتم داده به منزلی معاف بودن او از این مرحله نیست. در طول این مرحله نماینده مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد و درباره آن به شما اطلاعات خواهد داد

پس از تکمیل درخواست ویزای انگلیس، پس از 21 روز کاری تصمیم مثبت یا منفی کنسولگری به شما ابلاغ خواهد شد

هزینه درخواست ویزای بریتانیا با توجه به مدت ویزای درخواستی متفاوت است. برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ویزا می توانید از طریق شماره تماس ما با متخصصین ویزای بریتانیا تماس بگیرید

برای درخواست ویزای بریتانیا، می توانید با متخصصین ویزا از طریق پست الکترونیکی با ما تماس بگیرید و همچنین همه سوالات و نظرات خود را به ما ارسال کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا