site maker

ویزای کار موقت آمریکا

H1, H2-A, H2-B, H3

ویزای کار موقت آمریکا

ویزای کار موقت برای افرادی است که می خواهند برای مدت مشخصی به ایالات متحده بروند

اگر شخصی میخواهد به طور موقت با ویزای غیر مهاجرتی در ایالات متحده کار کند، نیاز به یک ویزای کاری ویژه موقت تحت قانون مهاجرت، بر اساس نوع کار که انجام خواهد داد، دارد



ویزای کاری موقت برای اشخاص دارای شغل خاص

در این دسته، که نیاز به تکمیل یک دوره خاص آموزش عالی است، متقاضی باید دارای درجه بالایی از تخصص در زمینه باشد. این گروه همچنین شامل پروژه های مشترک است که توسط نخبگان تحقیق و توسعه بین دولتی و یا وزارت دفاع اداره می شود



تقریبا 85،000 نفر هر سال ویزای کار موقت می گیرند. حدود 20،000 از این سهمیه برای کسانی که برنامه کارشناسی ارشد در ایالات متحده را تکمیل کرده اند استفاده می شود. با این ویزا، می توانید 3 سال در آمریکا زندگی و کار کنید. این دوره می تواند به مدت 3 سال بر اساس درخواست شما و یا کارفرمای شما تمدید شود



همانطور که قبلا ذکر شد، برای دریافت ویزای کار موقت باید یک شغلی باشد که حداقل یک مدرک لیسانس نیاز داشته باشد



تحت این ویزا، حقوق و دستمزدی که شما در هنگام کار در ایالات متحده دریافت می کنید نباید کمتر از کارگران دیگر باشد در غیر این صورت ویزای شما رد خواهد شد



مدرک شما باید متناسب با مدرک مورد نیاز برای شغل درخواستی باشد



اگر تمام الزامات را رعایت کنید و مدارک را تکمیل کنید، تاریخی که می توانید برای ویزای موقت درخواست کنید، روز اول آوریل هر سال آغاز می شود. برنامه ها به مدت 5 روز کاری ادامه دارد



با این ویزا امکان تغییر شغل در هنگام کار در ایالات متحده وجود دارد. می توانید برای چندین ویزا و کار با کارفرمایان مختلف درخواست کنید. زمان کار شما می تواند تمام وقت یا نیمه وقت باشد



همسر دارنده ویزای کار موقت و کودکان مجرد زیر سن 21 سال می تواند برای ویزا درخواست کند. همسرانی که ویزای دارند مجوز کار در ایالات متحده ندارند، اما فرزندان آنها می توانند در مدت زمان ویزا تحصیل کنند

هزینه های اخذ ویزای آمریکا

ویزای کاری موقت برای كارگران موقت كشاورزی

برای کارهای کشاورزی فصلی اعمال می شود. به جزاستثنائات خاص محدود به شهروندان یا ملیتهایی است که با نیازها و منافع ایالات متحده تعیین شده است



ویزای کار موقت برای كارگران موقت غیر كشاورزی

برای کارهای غیر فصلی یا فصلی اعمال می شود. به جزاستثنائات خاص ا محدود به شهروندان یا ملیتهای کشور است که با نیازها و منافع ایالات متحده تعیین شده است



ویزای موقت برای کار آموز یا آموزش خاص

شامل برنامه های آموزشی عملی برای آموزش کودکان دچارمشکل ذهنی، جسمی یا احساسی، به غیر از آموزش پزشکی یا تحصیلی است که در کشور متقاضی موجود نیست



مدارک لازم برای ویزای کار موقت آمریکا

ترجمه شناسنامه و کارت ملی همراه با اصل مدارک

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورت های قبلی

دو عدد عکس 5*5 با زمینه سفید

سند ثبت احوال به همراه آدرس و مشخصات تمامی افراد خانواده

فرم درخواست ویزا به انگلیسی

پرکردن آنلاین فرم دی اس – 160

فرم آی-129



نکات مهم درباره روادید آمریکا

تصمیم گیری در مورد درخواست های ویزا تحت نظر کنسولگری ایالات متحده خواهد بود

اگر برای درخواست ویزای خود از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، قرار ملاقات شما 1 روز پس از دریافت مدارک شما صورت می گیرد

کنسولگری آمریكا با توجه به تراکم كاری، ممکن است تاریخ های دیرتر تعیین كند. بنابراین، توصیه می کنیم که ویزای خود را 1 ماه قبل از سفر درخواست کنید

طبق فرآیند درخواست ویزا، اثر انگشت دیجیتال از متقاضی گرفته می شود و مصاحبه می شود

افراد بالای 14 سال باید شخصا به کنسولگری برود. مأمور ویزا هنگامی که برای مصاحبه و اثر انگشت دیجیتالی می روید، به شما کمک می کند

در صورت نیاز، کنسولگری می تواند متقاضی را برای مصاحبه جدید دعوت کند و مدارک اضافی را درخواست کند

پس از اتمام ویزا، پس از گذشت 3 روز کاری، گذرنامه خود را به نزدیکترین دفترپست ارسال کنید

تمام مراحل ویزای آمریكا را می توانید درسایت ما ببینید

در مورد سوالات در مورد ویزا می توانید با نمایندگان مرکز ویزا با تلفن و ایمیل تماس بگیرید

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا