free bootstrap theme

انواع ویزای تحصیلی انگلیس

مرکز ویزا

ویزای دانشجویی انگلیس

برای کلاس های زبان انگلیسی که بیش از ۶ ماه طول میکشد و قرارگرفتن در برنامه های آموزشی نظیر لیسانس و فوق لیسانس و تحقیق و حرفه کار باید به گرفتن tıer4 ویزای عمومی دانش آموزی اقدام کنند
برای دانش آموزان سنین ۴-۷ tıer4 ویزای کودکان که ویزای دانش آموزی میباشدمناسب است

ویزای tıer4 فقط برای کسانی هست که میخواهند در مدرسه های غیر انتفاعی و پولی تحصیل کنند

کسانی که دارای ویزای tier4 عمومی (دانش آموزی)بوده و مجبور به نگهداری از اعضای خانواده میباشند باید اعضای خانواده دارای tier4 کودکان(دانش آموزی) باشد
صاحب ویزای tier4 عمومی دانش آموزی به همراه اعضای خانواده که میخواهند در انگلیس زندگی کنند میتوانند برای ویزای tier4 عمومی دانش آموزی خانوادگی و ویزایtier4 کودکان که برای اعضای خانواده میباشند درخواست دهند


Tier4 ویزای تحصیلی

کلاس های زبان انگلیسی و همچنین تمامی کلاسهای کوتاه مدت و برای افرادی که بالای ۱۸ سال سن دارند برای پژوهشهای کوتاه مدت ۶ماه و برای کلاسهایی زبان انگلیسی ۱۱ ماه میتوانند برای زندگی در انگلیس به ویزای کوتاه مدت دانش آموزی درخواست دهند
برای کلاسهایی که قرار است شرکت کنید کافیست ۳ماه قبل از شروع کلاسها برای گرفتن ویزا اقدام کرده و در ظرف ۳ هفته از جواب مثبت و یا منفی آن مطلع میشوید

برای درخواست ویزای دانش آموزی انگلیس باید به صورت آنلاین فرم را کامل و صحیح پر کنید و بعد از آن با مرکز ویزای مربوطه تماس گرفته و وقت بگیرید
هرگونه اشتباه جزئی باعث رد شدن ویزای انگلیس شما میباشد برای جلوگیری از چنین احتمالات به شدت توصیه میشود تمامی کارهایتان را به متخصصانمان در این زمینه واگذار کنید

برای درخواست ویزای دانش آموزی انگلیس با شماره تماس
و یا از طریق ایمیل میتوانید با متخصصانمان ارتباط حاصل فرمایید

بعد از اینکه فرم در خواستتان کامل شد باید در روز و ساعت از قبل تعیین شده در مرکز ویزا حضور داشته باشید
این ملاقات در خصوص گرفتن اثر انگشت و عکس میباشد

ویزای کوتاه مدت انگلیس

برای دانشجویانی که قرار است در انگلیس آموزش دانشگاهی ببینند

برای آموزشهای دانشگاهی که قرار است بیش از ۶ ماه طول بکشد tier4 ویزای عمومی دانش آموزی مرتبط با زمان آموزشی دیگر صادر نخواهد شد به جای آن ویزای ۳۰ روزه در اختیار دانش آموز یا دانشجو قرار خواهد گرفت که بعد از ورود به انگلیس ظرف ۱۰ روز به پست خانه ای که قبلا در هنگام درخواست ترجیح داده بود ارسال خواهد شد دانش آموز اجازه اش را از پست خانه تحویل خواهد گرفت که vignette sticker نام دارد دانش آموزانی که به tier4 درخواست داده بود بعد از صادر شدن ویزایشان موظفند ظرف ۳۰ روز به انگلیس وارد شوند درصورتیکه به انگلیس وارد نشوند ویزای آنها باطل میشود و برای گرفتن ویزا باید دوباره اقدام کنند

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا