free amp templates

vwp ویزای استا آمریکا

برنامه معافیت از ویزا

برنامه معافیت از ویزا * vwp * ویزای استا آمریکا

شهروندان کشورهای مشارکتی این برنامه می توانند به مدت 90 روز یا کمتر برای گردشگری یا کسب و کار بدون نیاز به گرفتن ویزا به ایالات متحده سفر کنند. مسافران باید قبل از مسافرت برای سیستم الکترونیکی مجوز سفر * استا درخواست کرده و تاییدیه بگیرند. واگر مایل باشند، می توانند برای ویزای نوع *بی* نیز درخواست دهند



برای شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا آمریکا، برنامه استا را می توانند توسط کارشناسان ویزای ما انجام دهند. می توانید با متخصصان ویزا از طریق ایمیل در ارتباط باشید

مدارک روادید آمریکا

ویزا

شرایط لازم برای برنامه معافیت از ویزا

هدف سفر با ویزای بازدیدکننده نوع *بی* مطابقت داشته باشد

اهداف تجاری

شرکت در کنفرانس های علمی، آموزشی، حرفه ای یا تجاری

شرکت در دوره آموزشی کوتاه مدت

مذاکره برای یک قرارداد



اهداف توریستی

توریستی

بازدید از دوستان یا بستگان

درمان پزشکی

شرکت در فعالیت های سازمان های خدمات اجتماعی

مشارکت آماتور در مسابقات موسیقی، ورزش یا رویدادهای مشابه

ثبت نام برای دوره های کوتاه مدت * برای کسب رتبه نباشد مانند کلاس آشپزی در حین تعطیلات



شرایط نا مناسب برای برنامه معافیت از ویزا

شرکت در یک دوره آموزشی با اعتبار

کار

برای رسانه های خارجی، رادیو، فیلم، روزنامه یا سایر رسانه های اطلاعاتی کار کنید

اقامت دائم در ایالات متحده آمریکا

مسافر باید شهروند یکی از کشورها ذکر شده در زیر باشد و نیز شهروندان عراق، ایران، سوریه یا سودان نباشد. در این صورت می تواند به ایالات متحده سفر کند

آندورا مجارستان نروژ
استرالیا ایسلند پرتقال
اتریش ایرلند سان مارینو
بلژیک ایتالیا سنگاپور
شیلی ژاپن اسلواکی
چک لتونی اسلوونی
دانمارک لهستان کره جنوبی
استونی لیتوانیا اسپانیا
فنلاند لوگزامبورگ سوییس
فرانسه مالتا سوئد
آلمان موناکو تایوان
یونان هلند انگلستان
برونئی نیوزلند

برای مسافرت تحت این نوع ویزا، شهروندان بریتانیایی باید اقامت نامحدود در انگلستان، اسکاتلند، ولز، ایرلند شمالی، جزایر کانال و جزیره مان داشته باشند


فردی که با این ویزا سفر می کند باید در محدوده استا مجوز داشته باشد

برای سفر بدون روادید با این برنامه ، قبل از سوار شدن به هواپیما یا کشتی آمریکایی، باید مجوز سفر استا داشته باشید



مسافران در دسته های زیر مناسب سفر به ایالات متحده تحت این برنامه ویزا نیستند

کسانی در تاریخ 1 مارس 2011 یا بعد به ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه، یمن سفر کرده اند و یا در این کشورها اقامت دارند



شهروندان کشورهای ذکر شده در بالا که همچنین شهروندان ایران، عراق، سودان و سوریه هستند



شخصی که با این نوع ویزا مسافرت می کند، باید دارای گذرنامه صحیح باشد

اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه پس از خروج از ایالات متحده باشد. برای خانواده ها، هر یک از اعضای خانواده باید گذرنامه خود را داشته باشند



علاوه بر این، از 1 آوریل 2016 باید یک گذرنامه الکترونیکی برای استفاده ازاین ویزا داشته باشید

یک پاسپورت الکترونیکی پاسپورت امن با یک تراشه الکترونیکی پیشرفته است. تراشه را می توان برای مطابقت با هویت مسافر با گذرنامه اسکن کرد. گذرنامه های الکترونیکی باید با استانداردهای سازمان بین المللی هوانوردی بین المللی مطابقت داشته باشد



سوالات متداول

آیا می توانم به جای استفاده از معافیت ویزا برای ویزا درخواست دهم؟

مسافران واجد شرایط برای معافیت در صورت ترجیح می توانند برای ویزای بازدیدکننده درخواست کنند. اگر معیارهای بالا را نداشتید، باید برای ویزا درخواست کنید. علاوه بر این، اگر می خواهید بیشتر از 90 روز بمانید باید ویزا بگیرید



آیا می توانم به کانادا، مکزیک و یا جزایر نزدیک سفر کنم؟

می توانید به یک سفر کوتاه به یک جزیره نزدیک بروید و دوباره مطابق با برنامه معافیت روادید باقی مانده 90 روز را در آمریکا بمانید. بنابراین کل اقامت شما، از جمله سفر کوتاه شما، باید 90 روز یا کمتر باشد



آیا می توانم اقامتم در ایالات متحده را گسترش دهم؟

افرادی که تحت برنامه معافیت ویزا پذیرفته شده اند مجاز به اقامت بیشتر خود در ایالات متحده نیستند. هنگام ورود به ایالات متحده، باید ایالات متحده را در تاریخ یا قبل از تاریخ مهرترک کنید



آیا می توانم موقعیت خود را در ایالات متحده تغییر دهم؟

افراد تحت برنامه معافیت ویزا نمی توانند وضعیت خود را در ایالات متحده تغییر دهند

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا