bootstrap html templates

انگلیس

مرکز ویزا

برای ویزای انگلیس ، به روزترین لیست مدارک مناسب با شرایط خود را از طریق تماس با نزدیکترین مرکز ویزای انگلیس درخواست کنید
نمایندگان مان لیست مدارک مورد نیاز تان را از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهند کرد

ویزای انگلیس

از آنجاییکه برای درخواست ویزای انگلیس ، دریافت اطلاعات بیومتریک و تقاضانامه از کنسولگری انگلیس فقط به شرکت TLScontact سپرده شده، برای تکمیل درخواست ویزای انگلستان ، مرکز ویزا خدمات فردی و شرکتی ارائه می دهد.مرکز ویزا درازای مشاوره های تلفنی، پاسخ به سوالات از طریق ایمیل و یا پیامک هیچ هزینه ای دریافت نمی کند
لیست مدارک مورد نیاز وهزینه برای اخذ ویزای انگلیس را میتوانید با مراجعه به صفحه مربوطه ببینید و یا از مشاوران مرکز ویزا درخواست کنید. شماره تماس ۰۰۹۰۵۰۷۶۷۶۰۷۸۷


مرکز ویزای انگلیس
مرکز ویزای انگلیس پرونده درخواست ویزای شما وتمام جزئیات مربوط به آن را با دقت بررسی میکند تا نتیجه مطلوب بگیرید. با خدمات مشاوره حرفه ای مرکز ویزا، فرآیند پیچیده درخواست ویزا بدون هیچ گونه مشکلی انجام میگیرد و بهترین راه حل برای درخواست ویزا متناسب با نوع ویزای درخواستی ومدارک ارائه شده است


اخذ ویزای انگلیس
هنگام درخواست ویزای انگلیس، هدف باید کوتاه مدت باشدبه این معنی که محدوده تاریخ مشخص شده در تقاضانامه نباید بیش از 10 روز باشد. مدت زمان اقامت با ویزای توریستی نباید بیش از 6 ماه باشد (6 ماه برای هر 12 ماه). بنابراین با یک ویزای 2 ساله توریستی انگلیس، می توانید 6 ماه در 12 ماه اول و6 ماه در 12 ماه دوم در انگلستان بمانید. هرچند می توانید برای مدت 6 ماه با ویزای توریستی اقامت داشته باشید، در صورتی که بیش از زمانی که دردرخواست اعلام کرده اید اقامت کنید وعلت آن را ثابت نکنید ، ممکن است در درخواست های بعدی ویزای انگلیس با مشکل مواجه شوید. بعد از سفر به انگلستان تمدید اعتبار ویزا امکان پذیر نیست. ویزای 1 ساله انگلیس وجود ندارد، اما می توان برای 6 ماه، 2 سال، 5 سال و درخواست ویزا کرد
انگلیس در حوزه ویزای شنگن نیست به همین دلیل امکان ورود به انگلیس با ویزای شنگن وجود ندارد


مدارک مورد نیاز برای ویزای انگلیس
مدارک مورد نیاز برای ویزای انگلیس باید با دقت آماده شوند. قبل از سفر به انگلستان، توصیه می شود که مدت اعتبار گذرنامه خود را بررسی کنید چون مدت گذرنامه شما باید برای شش ماه پس از تاریخ ورود به انگلستان معتبر باشد
درخواست ویزای انگلیس را باید متناسب با نوع ویزا که برای سفر شما مناسب است، انتخاب کنید، بدین معنی که مدارک لازم برای ویزای انگلیس را متناسب با نوع ویزا انتخاب کنید. انواع ویزاهای کوتاه مدت انگلیس مانند تجاری، توریستی، دیداربا اقوام را میتوانید در صفحه مرکز ویزای انگلیس ببینید. لیست مدارک در صفحه مرکز ویزای انگلیس شامل مدارک درخواست شده توسط کنسولگری انگلیس برای درخواست ویزا است
فرم درخواست آنلاین در وب سایت رسمی کنسولگری انگلیس یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای ویزای انگلیس است. در فرم درخواست ویزا که باید با دقت کامل پر شود، ناسازگاری در اطلاعات ارائه شده، منجر به رد ویزا خواهد شد. شما می توانید با نمایندگان مرکز ویزا برای پشتیبانی حرفه ای تماس بگیرید. بخش ویزای کنسولگری انگلیس اطلاعاتی را که در این فرم ارائه می دهید با سایر مدارک مقایسه و ارزیابی می کند
اگر برای دیدار با اقوام به انگلستان سفر می کنید ، باید اصل و کپی دعوت نامه ، مدارک شناسایی دعوت کننده ، مدارکی دال بر پرداخت مالیات توسط دعوت کننده در انگلیس و آخرین فیش حقوقی شخص دعوت کننده را به مدارک خود اضافه کنید. اگر هدف سفر تجاری باشد مانند حضور در کنفرانس، جلسه کاری یا سمینار، مدارک شناسایی دعوت کننده و دعوت نامه را باید به مدارک خود اضافه کنید. دعوت نامه های شرکتی باید شامل امضا و مشخصات فردی شخص امضا کننده باشد
دعوت نامه هایی که برای درخواست ویزا برای انگلستان مورد استفاده قرار می گیرند، لازم نیست که امضا داشته باشند. بنابراین، دعوت نامه را می توان از طریق ایمیل به متقاضی ویزای انگلیس فرستاد و درخواست را به این طریق انجام داد
در درخواست برای ویزای انگلیس، فرم درخواست ویزا باید به زبان انگلیسی نوشته شود، تاریخ رفت و برگشت سفر واین که چه کسی هزینه های سفر را پوشش می دهد باید مشخص شود. عدم ارائه اطلاعات و اطلاعات ناقص، اطمینان حاصل خواهد کرد که درخواست ویزای شما به درستی پردازش می شود کارکنان شرکت، صاحبان، شرکای شرکت یا کارمندان دولتی از موسسه ای که برای آنها کار می کنند، با سربرگ شرکت درخواست خود را به کنسولگری ارائه دهند
از مدارک مورد نیاز برای ویزای انگلیس پرینت حساب بانکی ۶ ماه گذشته است. اگر پول کافی در حساب بانکی نباشد، برای گرفتن ویزای انگلیس ریسک دار است. حداقل ۱۰۰ میلیون تومان تمکن مالی در حساب کوتاه مدت باید به عنوان مدارک درخواست آماده شود. کنسولگری بریتانیا همچنین منبع مبادلات حساب بانکی و نحوه فعالیت حساب را بررسی می کند
مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کوتاه مدت (6 ماه) ، تجاری و خانوادگی، مشترک هستند ولی مدارکی نیز وجود دارد که با توجه به نوع ویزا متفاوت است. مدارک معتبر برای تقریبا هر ویزا ، پاسپورت جدید با حداقل ۶ ماه اعتبار،کپی شناسنامه و  و کارت ملی است. مدارک دیگر با توجه به نوع ویزا متفاوت است. لیست به روز ترین مدارک مورد نیاز برای ویزای انگلیس را می توانید از طریق تماس با نمایندگان مرکز ویزا و یا از طریق ایمیل دریافت کنید
افرادی که می خواهند ویزای انگلیس دریافت کنند اما در بخش دولتی یا خصوصی کار نمی کنند، و یا درآمد رسمی ندارند، می توانند همراه با مدارک حامی مالی خود که هزینه های مسافرت را پوشش می دهد، اقدام کنند. حامی مالی باید یک نامه حمایت مالی ارائه کند و همچنین در درخواست ویزا مشخص شود که هزینه های سفر را چه کسی پوشش می دهد. پرینت حساب بانکی، برگه حقوق و مدارک مشابهی که اطلاعات مربوط به قدرت مالی حامی مالی را ارائه می دهند باید به مدارک اضافه شوند. به جز موارد استثنایی، حامی مالی بودن برای بستگان درجه اول (پدر، مادر، خواهر و برادر) پذیرفته می شود


درخواست ویزای انگلیس
انگشت نگاری برای درخواست ویزای انگلیس و انتقال مدارک لازم به کنسولگری توسط مراکز درخواست ویزای مجاز انجام می شود. مرکز ویزا مسئول پیگیری دقیق مدارک درخواست شده برای درخواست ویزا در انگلیس ، تشخیص اسناد ناقص و تعیین شرایطی است که دریافت ویزا را با مشکل روبرو کند
هدف از سفر به انگلیس باید قبل از درخواست ویزا تعیین شود. ویزای کوتاه مدت برای مقاصد توریستی، تجاری، خانوادگی، آموزشی یا پزشکی در انگلیس درخواست می شود. اطلاعات و مدارک این دسته از ویزا ها در منوی زیر از بخش خدمات ویزای انگلیس مرکز ویزا قابل دسترسی است. می توانید مدارک ویزای مورد نیاز توسط شرایط کاری یا وضعیت اجتماعی خود را به مرکز ویزا به صورت شخصی یا توسط پست ارسال کنید
نتیجه مثبت یا منفی ویزای انگلیس به تصویب کنسولگری انگلیس بستگی دارد. درخواست ویزا را اداره مرزی انگلیس بررسی می کند و تصمیم نهایی ویزا را تعیین می کند

وقت ملاقات ویزای انگلیس
درخواست ویزای انگلیس تا 3 ماه قبل از سفر و از مراکز درخواست ویزا در استانبول، آنکارا، ازمیر، بورسا، گازیانتپ وآنتالیا قابل انجام است. شخص متقاضی برای ثبت اطلاعات بیومتریک در تاریخ و زمان مشخص شده شخصا باید مراجعه کند.. ثبت اطلاعات بیومتریک شامل انگشت نگاری است که اگر هیچ مانعی فیزیکی نباشد، 10 انگشت متقاضی در پایگاه داده بیومتریک ثبت و ضبط می شوند. اگر انگشت نگاری برای کشور دیگر انجام گرفته باشد، برای اخذ ویزای انگلیس قابل قبول نیست.تاریخ و ساعت انگشت نگاری توسط نمایندگان مرکز ویزا به شما اطلاع داده می شود. دستیار مرکز ویزا نیز در روز مشخص شده شما را همراهی خواهد کرد


مدارکی که در روز ملاقات باید همراهتان باشند
پرینت فرم درخواست ویزا
برگه وقت ملاقات ویزای انگلیس
فتوکپی مدارکی که می خواهیداصل آن بازگردانده شود و مدارک اضافی دیگر
پرینت ایمیل تایید پرداخت هزینه ویزا

مدت زمان دوره درخواست ویزای انگلیس چقدر است؟
این مدت به طور متوسط 21 روز یا 15 روز کاری است و این در صورتی است که همه مراحل به درستی انجام گرفته شده باشد. در برخی موارد، کنسولگری انگلیس ممکن است مدارک اضافی درخواست کند. آماده کردن و ارائه مدارک اضافی می تواند زمان اخذ ویزا را بیشتر کند. به همین دلیل، درخواست ویزا متناسب با هدف سفر بسیار مهم است. موقعیت های غیر منتظره مانند برنامه کاری فشرده کنسولگری ممکن است موجب دیرکرد ویزای انگلیس شود به همین دلیل بهتر است حداقل 3 ماه قبل از سفر درخواست ویزای خود را بدهید. همچنین برای مراجعه به کنسولگری تعطیلات رسمی انگلیس و ترکیه را مد نظر بگیرید


هزینه ویزای انگلیس
هزینه ویزای انگلیس نسبت به نوع ویزای درخواستی شما(توریستی، تجار، دیدار با اقوام) متفاوت است. باراول، معمولا یک ویزای انگلیس 6 ماهه دریافت خواهید کرد. در درخواست های بعدی میتوانید ویزای 2 ساله، 5 ساله درخواست کنید و اگر در سفر قبلی خود قوانین را رعایت کرده باشید ، ویزای شما تایید خواهد شد. هزینه ویزای انگلیس توسط کنسولگری تعیین می شود، و هزینه مشاوره مرکز ویزا جدا از این هزینه است. در صورت ازدواج با یک شهروند اتحادیه اروپا، این هزینه ممکن است متفاوت باشد. هزینه ویزا طبق نوع و مدت درخواست ویزا توسط نمایندگان مرکز ویزا همراه با مدارک مورد نیاز یه شما اطلاع داده میشود

ویزای اکسپرس انگلیس
اگر شما نیاز دارید که به صورت فوری به انگلیس سفر کنید، می توانید برای یکی از گزینه های Express و Super Express Visa درخواست بدهید. درخواستهای ویزای UK Express از مراکز ویزای آنکارا و استانبول در 3 تا 4 روز کاری نتیجه میگیرد. با این حال، این زمان برای بعد ازوقت ملاقات است. برای دریافت اطلاعات در مورد ویزای اکسپرس انگلیس میتوانید با نمایندگان مرکز ویزا تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه