free html web templates

انواع ویزای آمریکا

روادید ایالات متحده آمریکا

به دپارتمان ویزای آمریکای مرکز ویزا خوش آمدید

دپارتمان ویزای آمریکای مرکز ویزا ، درخواست ویزای آمریکایی یا برای مسافرتی که بیش از 90 روز نیست خدمات مشاوره ارائه می دهد


فرم درخواست ویزای آمریکا را می توانید در وب سایت ما ببینید. توجه داشته باشید که باید فرم درخواست و فرم کامپیوتیر را با دقت پر کنید.هم چنین می توانید فهرست مدارک را با توجه به نوع ویزای آمریکا از وب سایت ما درخواست کنید، و یا ازفرم درخواست برای سوالات خود استفاده کنید. هنگام درخواست ویزای خود، به نمایندگان ویزای ما اطلاعات مربوط به وضعیت کاری خود را نیزارائه دهید


درخواست اخذ ویزای آمریکا را حداقل از 90 روز قبل میتوان انجام داد. برای جلوگیری از هرگونه مشکل درخواست های ویزای خود را در اسرع وقت با توجه به تعطیلات رسمی و تراکم کنسولگری انجام دهید. بلیط هواپیما و هتل را تا زمانی که درخواست ویزا تکمیل نشده است قطعی نکنید. نتیجه درخواست ویزایتان در طول مصاحبه در همان روز مشخص می شود

ویزای توریستی آمریکا

درخواست ویزای آمریکا چگونه است؟

توصیه می کنیم روند درخواست ویزا را 6 الی 8 هفته قبل از سفر خود شروع کنید. اگر قصد شما سفر کوتاه مدت های مسافرتی، تجاری و یا بازدید از خانواده باشد، برای ویزای غیر مهاجرتی اقدام کنید.نوع ویزا با توجه به هدف سفراز جمله مسافرتی، تجاری ، دانشجویی و برنامه تبادل ممکن است متفاوت باشد. در همه ویزا های غیر مهاجرتی، متقاضیان باید فرم درخواست آنلاین ویزا *دی اس 160 * را در وب سایت کنسولگری آمریکا تکمیل کنند



برای اینکه فرایند درخواست ویزای متقاضیان توسط کنسولگری آمریکا ارزیابی شود فرم آنلاین *دی اس 160 * ویزای غیرمهاجرتی باید به زبان انگلیسی تکمیل شود. بسیارمهم است که در فرم درخواست شهری که برای مصاحبه خواهید رفت و نوع ویزا را متناسب با هدف سفر انتخاب کنید



نمونه فرم درخواست *دی اس 160

پس از تکمیل فرم *دی اس 160 * از طریق وب سایت رسمی کنسولگری ایالات متحده، باید از کنسولگری آمریکا برای تحویل مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا، مصاحبه و اثر انگشت، وقت بگیرید. کنسولگری ایالات متحده پذیرش درخواست های ویزای آمریکا را بدون هیچ تبعیضی انجام میدهد. مرکز ویزا مسئول پیگیری روند ویزای افراد با درخواست ویزای غیر مهاجرتی ایالات متحده است. هنگام تماس با نمایندگان ما ، با ایمیل می توانید از لیست مدارک مورد نیاز با توجه به وضعیت تان مطلع شوید و روند درخواست را برای شما انجام می دهیم



هنگام درخواست ویزای آمریکا مرکز ویزا طبق اطلاعات گرفته شده از شما تمام مراحل از پر کردن فرم تا گفتن وقت مصاحبه را انجام داده و به شما گزارش می دهد. با این حال، سفارت و کنسولگری آمریکا تنها موسساتی هستند که تصمیم می گیرند که نتیجه ویزا چیست

سوالی در مورد ویزای آمریکا دارین؟

مدارک لازم برای درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا

مدارک مورد نیاز برای ویزای آمریکا توسط کنسولگری ایالات متحده تعیین می شود و اطلاعات جامع در مورد متقاضی درخواست می شود. مدارک مورد نیاز برای ویزای غیر مهاجرتی با توجه به مقصد سفر، اطلاعات کاری و موقعیت شغلی متفاوت است. در تمام درخواست های ویزای آمریکا، فرم دی اس 160 باید به زبان انگلیسی تکمیل شود. فرم، که با اطلاعات کامل و دقیق پر شده است، باید حداقل 3 روز کاری قبل از تعیین وقت ویزا از طریق اینترنت ارسال شود. عکس مورد نیاز برای فرم باید تا 5 در 5 سانتی مترو بالاتر از استانداردهای تعیین شده توسط کنسولگری آمریکا باشد. عکس را نباید در گذرنامه خود استفاده کنید و نباید درویزاها ی قبلی باشد، بدون عینک با پس زمینه سفید باشد


نمونه عکس

توجه داشته باشید که فرم دی اس 160 باید چاپ شده و همراه با امضای دیجیتال شما باشد. امضای دیجیتال خود را می توانید با فشار دادن دکمه فرم را امضا کن در انتهای فرم امتحان کنید. گذرنامه شما باید 6 ماه پس از سفر معتبر باشد. با توجه به دلیل مسافرت به ایالات متحده صاحبان شرکت، کارمندان، بازنشستگان، کارمندان دولت، فهرست مدارک لازمرا می توانیددر صفحه مربوطه ببینید. مستندات برای کسانی که هزینه های سفر را پوشش می دهند بسیار مهم است. در این مرحله اطلاعات شخصی و گردش حساب حامیان مالی زنان خانه دار و دانش آموزان که هزینه های سفر را برآورده خواهد کرد بسیارمهم است. در صورت لزوم، کنسولگری ایالات متحده ممکن است مدارک اضافی را از متقاضی درخواست کند. برای تعیین اولویت درخواست ویزا و درخواست صحیح، لطفا با ما تماس بگیرید


لطفا با دقت بخوانید

در محدوده قانون مهاجرت و شهروندی آمریکا؛ آمریکا برای درخواست ویزای غیر مهاجرتی باید یک محل اقامت در خارج از آمریکا داشته و روابط خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی کافی با کشورخود داشته باشید

اخذ روادید آمریکا

آیا گرفتن وقت مصاحبه برای درخواست ویزا اجباری است؟

روند درخواست روادید آمریکا از جمله ویزای توریستی، ویزای کسب و کار آمریکا، ویزای بازدید کنندگان، دانشجویی و تبادل دانشجو، ویزای درمانی ، ویزای بازدید کنندگان و ویزای ترانزیت آمریکا، درسفارت ایالات متحده در آنکارا یا سرکنسولگری ایالات متحده در استانبول انجام می شود . گرفتن اثر انگشت و مصاحبه با مقامات کنسولی باید انجام گیرد. اگر قبلا ویزای آمریکا گرفته اید و اطلاعات هویت تان تغییر کرده بهتر است دوباره درخواست ویزا بدهید



در صورت نیاز به ویزای آمریکا، با نمایندگان مرکز ویزا تماس بگیرید



سوالاتی که درمصاحبه ویزای آمریکا می پرسند

سوالاتی که در یک مصاحبه برای یک ویزای آمریکایی مطرح می شوند با توجه به هدف سفر به امریکا متفاوت است.به سوالاتی چون تاریخ سفر و محل اقامت در ایالات متحده، همراهتان، حامی مالی، اینکه آیا آشنایی در ایالات متحده دارید، باید پاسخ کوتاه و شفاف باشد. توصیه می شود که از پاسخ ها و اقداماتی که برای مقامات رسمی کنسولی علامت سوال ایجاد کند دوری کنید. مصاحبه ویزای آمریکایی به زبان انگلیسی انجام می شود. پاسخگویی به سوالات در طول مصاحبه نباید با اطلاعاتی که در فرم ارائه کردید، در تناقض باشد. از آوردن کوله پشتی بزرگ، چمدان، دوربین عکاسی، دستگاه کنترل از راه دور، لپ تاپ، و عطر به سفارت خودداری کنید. فردی که درخواست ویزا می کند، باید شخصا مصاحبه کند. اثر انگشت نیز قبل از قرار ملاقات شما در روز تعیین شده در کنسولگری انجام می شود

ویزای ترانزیت آمریکا

مدت زمان دوره درخواست ویزای آمریکا چقدر است؟

توصیه می شود درخواست خود را برای ویزای آمریکا حداقل 6 تا 8 هفته قبل از تاریخ سفر ارائه دهید، زیرا نزدیک ترین تاریخ با توجه به مراجعات کنسولگری متفاوت خواهد بود. در صورتی که ویزای شما تایید شده باشد، در تاریخ مصاحبه خود مطلع خواهید شد. اگر ویزای تایید شده باشد، گذرنامه خود را در مدت 3 روز کاری به نزدیکترین مرکز پست ارسال می شود. محل دریافت مدارک از مرکز پست مورد نظر را فقط می توانید تا 24 ساعت قبل تغییر دهید. اگر درخواست ویزا شما منجر به رد شدن شود، گذرنامه شما در روز مصاحبه ارسال خواهد شد



هرینه ویزای آمریکا

هزینه ویزای آمریکا ی توریستی، تجاری، بازدید خانوادگی و سایر انواع ویزاها متفاوت است. هزینه ویزای آمریکا باید به حساب کنسولگری آمریکا ترکیه پرداخت شود. لازم است که رسید واریزهزینه بین مدارک درخواست باشد. کپی اصلی رسید باید در درخواست ویزا ارسال شود. قبل از اطلاع در مورد شرایط ویزای آمریکا ، خرید بلیط هواپیما و هتل ممکن است شما را ناراحت کند. پس از اتمام مراحل ویزا، می توانید بلیط و هتل را قطعی کنید. همچنین می توانید با نمایندگان مرکز ویزا برای دریافت لیستی از مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ایالات متحده و همچنین هزینه های ویزا تماس بگیرید



آیا برای درخواست ویزا شخصا باید مراجعه کنم؟

برای درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا، باید شخصا در کنسولگری حضور داشته باشید. کنسولگری ایالات متحده متقاضی را برای مصاحبه و درخواست اثر انگشت دعوت می کند. اما برخی موارد استثنایی وجود دارد. افرادزیر14 سال، 80 سال و بالاتر برای تمدید ویزا نیازی به رفتن به بخش کنسولی و مصاحبه ویزا ندارند. در چنین مواردی، پس از آماده کردن مدارک لازم برای درخواست ویزا، می توانید مدارک را از طریق پست ارسال کنید



چگونه نمایندگان مرکز ویزا در برنامه سفر آمریکا به شما کمک می کنند؟
مرکز ویزا به شما کمک می کند که ویزای مورد نیاز خود را با یک روند حرفه ای با کارکنان حرفه ای دریافت کنید. پر کردن فرم درخواست آنلاین، بیان هدف سفر به صراحت، گرفتن وقت مصاحبه و رزرو هتل و بلیط از جمله مراحل روند مرکز ویزاست . مرکز ویزا شما را در درخواست ویزای متناسب با سفرتان بهشما کمک و در مورد نحوه آماده کردن درخواست ویزا مشاوره می دهد

برای جلوگیری از اتلاف وقت و مشکلات احتمالی مرکز ویزا شما را در تمتم مراحل یاری خواهد کرد. لیست کاغذ ویزا و آخرین اطلاعات مربوط به ویزای آمریکا طبق قواعد تعیین شده توسط کنسولگری آمریکا رامی توانید از وب سایت ما ببینید. تنها مسئول کنسولگری یا سفارت آمریکا است و تنها اختیارات تصمیم گیری درمورد ویزا در آمریکا هم بر عهده آنهاست



در صورت رد ویزا چه باید کرد؟

در صورتی که درخواست شما برای ویزا رد شود، با یک بیانیه کتبی در روز مصاحبه مطلع خواهید شد. اگر درخواست ویزا مطابق با ماده 214 قانون مهاجرت آمریکا رد شود، درخواست تجدید نظر نمی توان داد. کنسولگری آمریکا موظف به پاسخگویی به هیچ سؤالی نیست که چرا تصمیم رد ویزا صادر شده است. اگر می خواهید ویزای آمریکا دریافت کنید، باید برای ویزای جدید درخواست کنید و مجددا روند درخواست ویزای خود را آغاز کنید. در این مورد، به دقت پرونده های خود را مطابق با الزامات کنسولگری آمریکا بررسی کنید و مطمئن شوید که پاسخ صحیح و دقیق در فرم ارائه می دهید. مدارک مورد نیاز نوع ویزای شما باید کامل باشد. علاوه بر فرم دی اس 160، ممکن است لازم باشد فرم های دیگری را پر کنید. می توانید از مشاوران مرکز ویزا برای هر گونه سوال در مورد درخواست ویزای آمریکا خود درخواست کنید. ما در حال حاضر با دفاتر در استانبول و آنکارا در خدمت شما هستیم تا از شما در تمام موضوعات مربوط به روند ویزای آمریکا حمایت کنیم


برای همه سوالات و نظرات خود درباره ویزای آمریکا با ما تماس بگیرید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا