easy site builder

آمریکا

انواع ویزای آمریکا

برای ویزای آمریکا ، به روزترین لیست مدارک مناسب با شرایط خود را از طریق تماس با مرکز ویزای آمریکا درخواست کنید

نمایندگان مان لیست مدارک مورد نیاز تان را از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهند کرد

ویزای آمریکا

مرکز ویزا، با یک چهارم قرن سابقه، تمام مراحل ویزا را در چارچوب اصول اعتماد و احترام تسهیل می کند. اطلاعات بیشتر در مورد لیست مدارک ویزای آمریکا و روند ویزای آمریکا که توسط کنسولگری ایالات متحده تعیین شده است،را می توانید پیدا کنید. تنها آدرس برای سوالات و مشکلات خود در مورد درخواست ویزای ایالات متحده، مرکز ویزا است که دارای کارکنان تخصصی در مشاوره ویزا است

طبق قانون مهاجرت، آمریکا بر اساس نوع ویزا درخواست ها را می پذیرد. برای تأیید درخواست ویزای آمریکا، باید تمام شرایط تعیین شده توسط نمایندگی دیپلماتیک ایالات متحده را به جا آورید. و تمایز بین انواع گذرنامه وجود ندارد

کنسولگری های ایالات متحده برای حفظ امنیت کشور به بهترین نحو ممکن امور اخذ ویزا را به صورت جدی و منصفانه انجام میدهند. در ایالات متحده، درخواست ویزا بر اساس خصوصیت ویژگی فرد، از جمله سن و وضعیت شغلی او در نظر گرفته می شود

برای اخذ ویزای آمریکا ابتدا باید نوع آنرا مشخص کنید. برای انجام این کار، می توانید صفحه روش های اخذ ویزا را ببینید

سوالی در مورد ویزای آمریکا دارین؟

نحوه گرفتن ویزای آمریکا

درخواست های ویزا ایالات متحده به دو دسته "ویزای مهاجر " و " ویزای غیر مهاجر" تقسیم می شود. تمام متقاضیانی که برای دسته ویزای غیر مهاجری درخواست می کنند، بایدفرم * دی اس 160 * را تکمیل کنند. مراحل اصلی برای اخذ ویزای آمریکا؛ تکمیل فرم درخواست * دی اس 160 *، گرفتن وقت مصاحبه، تهیه مدارک لازم نسبت به نوع ویزا، عکس، انگشت نگاری و مصاحبه ویزا است. هم چنین باید شخصا برای مصاحبه ویزای آمریکا بروید. ویزای آمریکا معمولا 10 ساله است، اما این بدان معنا نیست که شما می توانید در آمریکا 10 سال بمانید. زمان اقامت شما در ایالات متحده توسط مأمور گمرک در درب تعیین می شود. حتی اگر ویزای شما 10 ساله باشد، باید آمریکا را قبل از حداکثر 6 ماه ترک کنید

اگر برای ویزای آمریکا از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، وقت مصاحبه شمارا با توجه به شرایط تان در کمترین زمان تعیین خواهیم کرد. در این مرحله انگشت نگاری و مصاحبه انجام می گیرد و در طول آن دستیار مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد. مرکز ویزا می تواند از طرف شما درخواست ویزای تان را انجام دهد. هم چنین لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای خود را می توانید نسبت به قصد سفر و وضعیت تان در صفحه مدارک ببینید

اخذ روادید آمریکا

روادید ایالات متحده

در روند ویزای ایالات متحده مصاحبه خواهید داشت. با توجه به پر استرس بودن مرحله مصاحبه ویزای ایالات متحده، نماینده مرکزویزا ویزا قبل از شروع مصاحبه همراه شما خواهد بود. در زمان محدود مصاحبه که در ویزای ایالات متحده تعیین کننده است، باید دقیقا قصد سفر خود را، هدف خود، مدت اقامت خود را در ایالات متحده، محل اقامت خود را بیان کنید. دستورالعمل های لازم را می توانید از نمایندگان ما برای مصاحبه ویزای آمریکا دریافت کنید. با توجه به تجربه مرکز ویزا، می توانید اطمینان حاصل کنید که سفر شما به آمریکا * تعطیلات، کسب و کار، پروژه، آموزش، و غیره* بدون هیچ گونه مشکلی در تاریخ و زمان برنامه ریزی شده انجام می شود


نحوه گرفتن ویزای آمریکا

درخواست های ویزا ایالات متحده به دو دسته "ویزای مهاجر " و " ویزای غیر مهاجر" تقسیم می شود. تمام متقاضیانی که برای دسته ویزای غیر مهاجری درخواست می کنند، بایدفرم * دی اس 160 * را تکمیل کنند. مراحل اصلی برای اخذ ویزای آمریکا؛ تکمیل فرم درخواست * دی اس 160 *، گرفتن وقت مصاحبه، تهیه مدارک لازم نسبت به نوع ویزا، عکس، انگشت نگاری و مصاحبه ویزا است. هم چنین باید شخصا برای مصاحبه ویزای آمریکا بروید. ویزای آمریکا معمولا 10 ساله است، اما این بدان معنا نیست که شما می توانید در آمریکا 10 سال بمانید. زمان اقامت شما در ایالات متحده توسط مأمور گمرک در درب تعیین می شود. حتی اگر ویزای شما 10 ساله باشد، باید آمریکا را قبل از حداکثر 6 ماه ترک کنید


اگر برای ویزای آمریکا از طریق مرکز ویزا درخواست می کنید، وقت مصاحبه شمارا با توجه به شرایط تان در کمترین زمان تعیین خواهیم کرد. در این مرحله انگشت نگاری و مصاحبه انجام می گیرد و در طول آن دستیار مرکز ویزا شما را همراهی خواهد کرد. مرکز ویزا می تواند از طرف شما درخواست ویزای تان را انجام دهد. هم چنین لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای خود را می توانید نسبت به قصد سفر و وضعیت تان در صفحه مدارک ببینید



مدت زمان دوره درخواست ویزای آمریکا
بهتر است درخواست ویزای خود را در اسرع وقت انجام دهید. هرچه زودتر درخواست خود را اعمال کنید، موانعی که ممکن است در ویزای آمریکا به دلیل طول مدت روند ایجاد شود کمتر است. اگرزودتر درخواست کنید و کنسولگری ایالات متحده مدارک اضافی درخواست کند، زمان کافی برای تهیه مدارک خود دارید. با تماس با نمایندگان مرکز ویزا نیز می توانید اطلاعات دقیق درباره زمان انتظار برای اخذ ویزای غیر مهاجرتی ایالات متحده را بدست آورید

اگر چه کنسولگری ایالات متحده ویزا با توجه به تاریخ سفر متقاضیان ویزا تنظیم می کند، ممکن است زمان صدور نتیجه افزایش یابد. درخواست ویزای آمریکای شما ممکن است بسته به مدارک اضافی درخواست شده توسط کنسولگری ایالات متحده و دوره ارزیابی اطلاعاتی که در پرونده درخواست ویزای آمریکا اعلام می کنید طولانی تر شود. به همین دلیل، توصیه می کنیم که درخواست خود را حداقل یک ماه قبل از سفر ارائه دهید



** توصیه می کنیم در درخواست ویزای آمریکا تا ویزایتان تایید نشده بلیط و هتل خودرا رزرو کنید و پول نپردازید



** لطفا با دقت بخوانید

در محدوده قانون مهاجرت و شهروندی آمریکا؛ متقاضیان ویزای غیر مهاجر باید در خارج از ایالات متحده اقامت داشته و در کشور خود روابط خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی محکم داشته باشد. بنابراین؛ کنسولگری ایالات متحده، علاوه بر مدارک مورد نیاز از متقاضی، مدارک مربوط به هدف از این دیدار و شواهدی که نشان دهد پس از بازدید آمریکا به کشورخود باز خواهد گشت درخواست می کند



اگر درخواست ویزای آمریکایی برای اهداف آموزشی باشد، کنسولگری ایالات متحده حساسیت لازم را نشان خواهد داد. اگر شرایط لازم را رعایت کنید، ویزای شما قبل از تاریخ سفر اعلام شده شما نهایی می شود. اگر یک ماه پیش از سفردرخواست کنید، ازهر گونه مشکلی که ممکن است رخ دهد جلوگیری می شود



در مرحله درخواست ویزا، هر دارنده گذرنامه باید فرم * دی اس 160 * را پر کند. تمام پروسه های درخواست برای افراد زیر 18 سال نیز یکسان است. تعداد سوالات در فرم با توجه به هدف سفرشما تغییر می کند. تهیه فرم شامل 50 سوال و وقت مصاحبه در کنسولگری ایالات متحده و تمامی مراحل درخواست ویزای آمریکا باید به صورت آنلاین انجام شود

ویزای کار آمریکا

دسته بندی ویزای آمریکا

روند اخذ ویزای آمریکا به دو دسته تقسیم می شود: ویزای آمریکایی مهاجر و ویزای آمریکایی غیر مهاجر. طبق قانون مهاجرت ایالات متحده آمریکا برای درخواست ویزای غیر مهاجرتی و کوتاه مدت باید در کشور خود یک آدرس ثبت شده و وابستگی مانند کاری یا دانشجویی داشته باشید


اگر برای ویزای آمریکایی درخواست ویزای غیرمهاجرتی می کنید، باید نوع ویزای مناسب را تعیین کنید و برای ویزای خود درخواست کنید. دسته بندی ویزای ایالات متحده به صورت حروف و اعداد است که در لیست انواع ویزا میتوانید ببینید


** برای اهداف گردشگری ویزای بی 1 / بی 2 تجاری یا توریستی درخواست کنید


فرم درخواست ویزای آمریکا - فرم * دی اس 160 *


فرم درخواست ویزای ایالات متحده به صورت آنلاین بوده، از اولین مراحل اخذ ویزا و مهم ترین مرحله است. فرم درخواست، که به صورت آنلاین از وب سایت کنسولگری ایالات متحده پر می شود، باید با سطح پیشرفته انگلیسی و اطلاعات واقعی پر شود. اظهارات نادرست باعث رد ویزا خواهد شد. بنابراین، در نظر گرفتن نکات زیر بسیار مهم است


اطلاعات مربوط به لغو ویزا را می توانید در صفحه رد ویزای آمریکا ببینید


فرم درخواست ویزا توسط کنسولگری ایالات متحده تهیه شده است و اطلاعات مربوط به متقاضیان ویزا را درخواست می کند. در حالی که فرم درخواست ویزای آمریکا باید از طریق اینترنت و به زبان انگلیسی به صورت الکترونیکی پر شود، این فرم مهم ترین مرحله برای درخواست ویزا است


کنسولگری ایالات متحده هیچ یک از درخواست های بدون فرم درخواست ویزا یا درخواست با فرم های ناقص را قبول نمی کند. اگر فرم درخواست ویزا در اینترنت پر شده باشد، می توانید اطلاعات خود را اصلاح کنید


علاوه بر این، پر کردن و امضای فرم درخواست ویزای ایالات متحده؛ به معنی قبول کردن شما به اطلاعات صحیح در فرم درخواست و اطلاعات دقیق را در طول مصاحبه است


فرم درخواست ویزای آمریکا باید به زبان انگلیسی تکمیل شود و باید به طور کامل پر شود. همچنین شماره پاسپورت و حرف اول آن را باید بدون فاصله تایپ کنید


محل تولد شما باید همانطور که در گذرنامه نوشته شده، باشد. اگر در پاسپورت اسم منطقه باشد، باید وارد شود


فرم درخواست ویزا باید 3 روز قبل از پروسه درخواست تکمیل شود

فرم دی اس صد و شصت

نحوه پر کردن فرم درخواست ویزای آمریکا

حدود 60 سوال انگلیسی در فرم وجود دارد و برای تمام انواع ویزای ایالات متحده مورد نیاز است، باید به زبان انگلیسی تکمیل شود. با این وجود، اطلاعات ناقص یا نادرست نباید در طول تکمیل فرم ارائه شود. حداقل یک روز قبل از تاریخ مصاحبه، باید فرم آ را تکمیل کنید. مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای ایالات متحده و مدارک مورد نیاز در مصاحبه ای که در کنسولگری برای ویزای آمریکا ارائه می شود، باید به طور کلی از یکدیگر پشتیبانی کنند


وقت مصاحبه ویزای آمریکا

وقت مصاحبه ویزای ـمریکا بسته به تعداد درخواست ها ممکن است تغییر کند. به همین دلیل بهتر است 8 هفته قبل از تاریخ سفرتان اقدام کنید


برای تمامی ویزاهای غیر مهاجرتی از جمله ویزای توریستی آمریکا ، ویزا ی تجاری ، ویزای دانشجویی، ویزای درمانی و ویزای ترانزیت آمریکا باید با سفارت آمریکا در آنکارا و کنسولگری آمریکا در استانبول ملاقات کنید. فهرست مدارک بسته به نوع ویزا متغیر است . انگشت نگاری برای هر نوع ویزا اعمال می شود. متقاضیان زیر 14 سال که دارای گذرنامه معتبر ایالات متحده هستند و متقاضیانی که بیش از 80 سال سن دارند و قبلا ویزای آمریکا دریافت کرده اند از مصاحبه ویزا معاف هستند. می توانید با نمایندگان مرکز ویزا تماس بگیرید تا بتوانید ویزای آمریکا را در اسرع وقت دریافت کنید


هزینه ویزای آمریکا

هزینه ویزای ایالات متحده بسته به مقصد سفر، تاریخ مسافرت، توریستی، تجاری، بازدید از خانواده / دوستان و سایر ویزا ها متفاوت است. با تماس با مرکز ویزا می توانید اطلاعات دقیق در مورد ویزای ایالات متحده را با توجه به وضعیت خود بدست آورید. بازدید کننده گرامی، فراموش نکنید که فیش واریزی خود را به پرونده درخواست ویزای ایالات متحده خود اضافه کنید

مدارک کلی برای درخواست ویزای آمریکا

در درخواست ویزای ایالات متحده برای سفر به امریکا گذرنامه فعلی شما ، سپس تاریخ خود بازگشت از امریکا باید برای حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. اگر قبلا ویزای آمریکا دریافت کرده اید، در هنگام درخواست، باید گذرنامه ای را که در آن قبلا ویزا صادر شده را نیز ارسال کنید


باید تاییدیه فرم درخواست ویزا را که در زمان تأیید در فرم الکترونیکی تکمیل کرده اید ارسال کنید. توصیه می کنیم که فرم حداقل 3 روز قبل از تاریخ مصاحبه تکمیل شود. لازم نیست فرم را یکباره تکمیل کنید، اگر زمان کافی ندارید و یا مطمئن نیستید، می توانید فرم را ذخیره کنید و سپس پر کردن فرم را از جایی که رها کرده اید تکمیل کنید. پس از تکمیل فرم وقت مصاحبه ویزای آمریکا دریافت می شود. هنگام ایجاد وقت مصاحبه ، باید اطلاعاتی مانند شماره گذرنامه، ملیت، هدف سفر خود را وارد کنید

برای هر گونه سوال ممکنه، لطفا با مرکز ویزا تماس بگیرید

عکس شما برای پرونده درخواست ویزای آمریکایی شما باید در قالب 5X5 سانتی متر باشد. عکس های با عینک برای درخواست ویزای آمریکا پذیرفته نمی شوند. اطمینان حاصل کنید که عکس شما مطابق با شرایط ویزای آمریکا و بدون عینک است. این عکس باید به بخش عکس فرم ارسال شود



متقاضیان زیر 14 ساله باید یک کپی از کارت شناسایی، یک کپی از ویزای معتبر آمریکایی و یک کپی از گذرنامه معتبر هر دو والد داشته باشند



اگر ازدواج کرده اید، فراموش نکنید که یک کپی از گواهی ازدواج خود را در اسناد درخواست خود قرار دهید

** داشتن ویزای شینگن در گذرنامه تان برای درخواست ویزای آمریکا مفید خواهد بود


برای دسترسی به تمام مدارک مورد نیاز برای ویزای ایالات متحده، می توانید از صفحه ویزای ایالات متحده بازدید کنید


ویزای بازدیدکننده آمریکا B1,B1/B2, B2

مدارک ویزای توریستی و تجاری آمریکا را می توانید در وب سایت ما ببینید. اگر در مدت یکسال اخیر از دانشگاه فارغ التحصیل شده اید، باید ریز نمرات خود را در مصاحبه ویزا همراهتان بیاورید. و اگر دیپلم و مدارک مشابهی که از دانشگاه دریافت کرده اید شامل ریز نمرات نمی شود، ممکن است مورد قبول نباشد



ویزای ترانزیت آمریکا C

کسانی که قصد سفر به کشور دیگری از طریق ایالات متحده دارند باید ویزای ترانزیت دریافت کنند. کارکنانی که قصد مسافرت از طریق هواپیما یا دریا به ایالات متحده و خروج از بندر کشورهای خارج از ایالات متحده توسط کشتی یا وسیله نقلیه دیگردارند، باید برای ویزای ترانزیت درخواست کنند


ویزای دانشجویی آمریکا F1, F2, M1, M2

فرم I-20

فیش پرداختی متقاضیان F1، M1

اگر هنوز دانشجو هستید یا تازه فارغ التحصیل شده اید، ریز نمرات

سی وی ، دعوت نامه از موسسه آموزشی در آمریکا

گواهی سربازی خود را به فایل درخواست خود اضافه کنید

ویزای اف 2 و ام2 نوع ویزا برای همسر یا فرزندان با فردی است که قصد تحصیل دارد

اخذ اقامت آمریکا

ویزای تجاری / سرمایه گذار آمریکا E1 / E2

فرم دی اس 156 ای و فرم جی 28 تکمیل شده به نمایندگی از متقاضی ویزا ایالات متحده که شامل اطلاعات تماس و آدرس ایمیل شما باشد

درخواست شرکتی که متقاضی ویزای تجاری آمریکایی است. این پرونده مطابقت ویزای ای1 و ای 2 سازمان و کارمند است. در درخواست ویزای تجاری باید تاریخ ورودو خروج آمریکا همراه با بلیط مشخص شود

طرح کسب و کار این شرکت برای پنج سال آینده و بیانیه مالیاتی سه ساله

گواهی مالکیت شرکت و گواهی ثبت شرکت

سند فعالیت های تجاری این شرکت. اگر تجارت چند ملیتی باشد، شواهدی از تجارت بین کشور قرارداد و آمریکا


ویزای درمانی آمریکا B2

مدارک درخواست شده از کسانی که به خاطر سلامت به امریکا سفر می کنند


یک گزارش معاینه پزشکی یا دوره درمان از یک دکتر در ایالات متحده

گزارش باید شامل تاریخ ملاقات با پزشک، درمان مورد استفاده، مدت تخمین زده شده درمان و هزینه درمان باشد

برگه ای که نشان دهد هزینه پرداخت کرده اید و گواهی بیماری تان از بیمارستان

مدارکی که نحوه پرداخت هزینه های درمان را نشان می دهد



علاوه بر اصل این مدارک، باید ترجمه انگلیسی را به دفتر کنسولگری ایالات متحده ارائه دهید



تکمیل مدارک هم ممکن است برای تایید ویزای آمریکا کافی نباشد. در طی مصاحبه ویزا، مقامات کنسولگری ایالات متحده در چارچوب قانون مهاجرت و شهروندی آمریکا تصمیم می گیرند



طبق قوانین مهاجرت ایالات متحده و تابعیت در رده غیرمهاجرتی در خارج از ایالات متحده آمریکا باید اقامت کشور خود را داشته و وابستگی خود را ثابت کنید. لطفا مطمئن شوید که عکس شما مناسب برای فرمت 5 * 5 است



مدارکی چون کارت هویت کاری ، حقوق و دستمزد، صورتحساب های بانکی، حساب بانکی، اسناد ملک های خود و یا خانواده خود، اظهارنامه مالیاتی، گردش حساب بانکی و برگه دانشجویی میتوانند اثباتی برای بازگشت شما باشند . اگر در یک شرکت کار می کنید، برگه ای از طرف شرکت می تواند مفید واقع شود. فراموش نکنید که برگه درآمد خود را به فایل درخواست خود اضافه کنید



سند هر گونه ملکی و دارایی که به اسم شما باشد نیز می تواند اثباتی برای بازگشت شما به کشور خود باشد. و در صورت نبود این شرط سند ملکی اعضای خانواده نیز می تواند تاثیر گذار باشد



فراموش نکنید که اطلاعات بلیط و محل اقامت خود درآمریکا را در پرونده درخواست خود قرار دهید

گرین کارت

کارت اقامت دائمی یا گرین کارت یک سند رسمی تایید وضعیت شخص مهاجر است

قرعه کشی گرین کارت، جذب ایالات متحده 50000 نفر سالانه برای یک ویزای مهاجرتی جهت افزایش تعداد افرادی که به ایالات متحده مهاجرت می کنند و به منظور افزایش تنوع جمعیت است. این قرعه کشی توسط دفتر مهاجرت آمریکایی سازماندهی شده است و نتایج این طرح تنها در وب سایت رسمی موجود است

قرعه کشی گرین کارت

در قرعه کشی گرین کارت حقوق تمامی افراد برابر است. برندگان قرعه کشی با یک سیستم کاملا دیجیتال و کامپیوتری تعیین می شوند. برای شرکت در قرعه کشی باید حداقل یک فارغ التحصیل دبیرستان یا حداقل دو سال تجربه کاری داشته باشید



فردی که گرین کارت دارد، حق دارد در ایالات متحده آمریکا در صورت تمایل کار کند، برای شروع حق کسب و کار، زندگی، تحصیل داشته باشد. گرین کارت ، حق کار در هر مکان و در هر مکانی که می خواهید، صرف نظر از اینکه آیا آن دفتر دولتی یا بخش خصوصی است، به شما حق کسب کسب و کار در بخش مورد نظر رامی دهد



برای دانشجویان دارنده گرین کارت ، در دانشگاه های دولتی می توانند از هزینه های تخفیف داربهره مند شوند، و احتمالا درخواست دریافت کمک هزینه تحصیلی یا اعتبار از دولت ایالات متحده خواهند داشت

فرم درخواست گرین کارت را میتوانید در صفحه مربوطه ببینید



نکات ویزای آمریکا 2019

تایید درخواست ویزای آمریکا شما به این معنی نیست که می توانید وارد ایالات متحده شوید. مقامات در مرز گمرک ایالات متحده دارای اختیارات لازم برای ورود به ایالات متحده هستند و تصمیم می گیرند چه مدت در ایالات متحده بمانید

اطمینان حاصل کنید که یک گذرنامه با صفحه پاره برای درخواست ویزای آمریکا ارائه ندهید

مدت زمان ویزای توریستی آمریکا بیشتر از 10 سال است. با این حال، اعتبار ویزای شما به مدت ویزا نیست. به عنوان مثال، ویزای آمریکا شما ممکن است برای 10 سال معتبر باشد، اما مدت اقامت در ایالات متحده نباید بیش از 6 ماه باشد

فقط افراد زیر 14 سال و کسانی که بیش از 80 سال دارند از شرایط تمدید ویزا معاف هستند. در یک ویزای خانوادگی آمریکا هر یک از اعضای خانواده باید برای یک درخواست فردی اقدام کنند

با توجه به قوانین ایالات متحده آمریکا ارزیابی ونهایی سازی ویزا متعلق به وزارت امور خارجه و کنسولگری آمریکا در ترکیه است. افسر کنسولگری ایالات متحده در طول مصاحبه درخواست شما را ارزیابی می کند و تصمیم می گیرد که آیا شما برای آمریکا ویزا واجد شرایط هستید



بازدید کننده محترم که قصد سفر به آمریکا دارید،ویزای دریافتی شما به معنی تایید شدن سفر توسط ماموران کنسولگری است ولی به معنی اجازه ورود شما به آمریکا نیست. لطفا توجه داشته باشید که هیچکدام از کارکنان مرکز ویزا نمیتوانند در نتیجه درخواست ویزای ایالات متحده نقش داشته باشند و بر نتیجه تاثیر نخواهد گذاشت. ما در خدمت شما هستیم تا در کل روند ویزا مشاوره و سرعت بخشیدن به کارهای کاغذی خود را با تجارب ما. افسر ارشد ویزا و گذرنامه در مرز گمرک ایالات متحده، ورود شما به آمریکا را ارزیابی می کند و از شما سؤال می کند. توصیه می کنیم برای این وضعیت آماده باشید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا