how to build a site

اقامت انگلیس

مرکز ویزا

اجازه اقامت انگلیس و معاهده آنکارا

نحوه اخذ اجازه اقامت انگلیس
درخواست اجازه اقامت همسر یا شریک زندگی
جهت اقدام برای درخواست اقامت همسر یا شریک زندگی باید سن شما و همسر یا شریکتان بالای 18 سال باشد. همچنین همسر و یا شریکتان باید تبعه انگلیس، مقیم و دارای کارت اقامت دائم انگلیس، در انگلیس پناهنده یا تحت حمایت بشر دوستانه باشد. علاوه بر این قصد ادامه زندگی دائم همراه همسرتان در انگلیس بعد از درخواست ویزای قامت نیز جزو شروط است

درخواست اجازه اقامت والدین
برای زندگی همراه فرزندتان در انگلیس می توانید اقدام کنید. جهت اقدام فرزندتان می تواند
هنگام درخواست کمتر از 18 سال سن داشته باشد
هنگام اولین درخواست زیر 18 سال سن داشته باشد و در حال زندگی مستقل نباشد
فرزندتان می تواند در حال زندگی مستقل باشد (مثلا جدا از خانواده یا متاهل و دارای فرزند)
فرزندتان باید در انگلیس در حال زندگی باشد
فرزندتان باید تبعه انگلیس باشد و یا ساکن انگلیس بوده و اجازه اقامت دائم داشته باشد

لیست مدارک ویزای انگلیس

درخواست اجازه اقامت فرزند

کودکانی که حداقل یکی از والدینشان ساکن انگلیس باشد می توانند برای اجازه اقامت اقدام کنند
در صورتیکه کمتر از 18 سال سن دارید
بایستی متاهل نباشید و مستقل زندگی نکنید
از حمایت مالی کافی بدون نیاز به کمک های دولتی برخوردار باشید
بایستی حداقل یکی از والدینتان نیز متقاضی ویزا باشد
درخواست اجازه اقامت به عنوان فرد بالغی که در انگلیس تحت مراقبت بستگانش خواهد بود
اگر به مراقبت طولانی مدت یکی از والدین، نوه،خواهر،برادر یا فرزندتان که مقیم انگلیس است نیاز دارید، می توانید برای اجازه اقامت انگلیس اقدام کنید

درخواست اجازه اقامت بر اساس زندگی شخصی
جهت اقدام برای این نوع اقامت
باید در حال حاضر ساکن انگلیس باشید
اگر کمتر از 18 سال سن داشته باشید باید حداقل 7 سال گذشته را در انگلیس زندگی کرده باشید
اگر بین 18 تا 24 سال سن داشته باشید باید حداقل نصف عمرتان را در انگلیس زندگی کرده باشید
اگر بیشتر از 18 سال سن داشته باشید و کمتر از 20 سال در انگلیس زندگی کرده باشید، بایستی در صورت برگشت به کشور خود با مشکلات مهمی مانند عدم توانایی صحبت به زبان آن کشور مواجه شوید
اگر بیشتر از 25 سال سن داشته باشید باید حداقل 20 سال گذشته را بدون وقفه در انگلیس زندگی کرده باشید
جهت اقدام برای اجازه اقامت انگلیس می توانید با کارشناسان ما در زمینه ویزای انگلیس تماس بگیرید. از طریق شماره تلفن های تماس و یا آدرس ایمیل موجود در وب سایت می توانید تمامی اطلاعت و مدارک مورد نیاز درباره اجازه اقامت انگلیس را کسب کرده و درخواست خود را به سریعترین و صحیح ترین شکل ارائه دهید

فرم اخذ ویزای انگلیس

معاهده آنکارا *مخصوص شهروندان ترک

از طریق ویزای معاهده آنکارا، هر شهروند ترکیه که قصد دارد در انگلیس شغل آزاد داشته باشد می تواند در انگلیس کار کرده و پس از 4 سال برای اقامت دائم اقدام کند و پس اتمام 5 سال می تواند برای شهروندی انگلیس اقدام کند
این اجازه اقامت صرفا شامل افرادی می شود که، شغل خود را به صورت شغل آزاد انجام دهند، حقوقشان ثابت و تحت کنترل هیچ گونه شخص یا شرکتی نباشد، شغلشان کاملا مستقل و خویش فرما باشد، مالیات بر درآمد و حق بیمه اجتماعی خود را خودشان پرداخت کنند و صاحب پاسپورت ترکیه باشند
معیارهای اصلی ویزای معاهده انگلیس آنکارا به شرح زیر می باشد
1.تعیین شغلی که به صورت خویش فرما در انگلیس انجام خواهد شد و امکان ارزیابی این شغل با عنوان شغل آزاد
مشاغل بسیاری که به شکل کارفرما/کارگر اجرا می شوند می توانند به صورت مستقل و به شکل شغل آزاد نیز اجرا شوند. به همین دلیل برای ویزای معاهده انگلیس آنکارا ، نحوه اجرای شغل و کسب و کار بیشتر از عنوان شغل و کسب و کار تعیین کننده و معیار است
اگر ساعات کاری و حقوقتان را شخص دیگری تعیین کند، درآمد روزانه، هفتگی یا ماهیانه تان مقدار ثابتی باشد، مالیات بر درآمد و حق بیمه تان از طرف شخص یا نهاد ثالثی پرداخت شود، در این صورت شغل شما به شکل عنوان کارمند/کارگر است و نمی توانید برای این نوع ویزا اقدام کنید
اما، اگر همان شغل را به صورت مستقل و بدون کنترل شخص دیگری اجرا کنید، ساعات کاری تان را خودتان تعیین کنید و تغییر دهید، درآمد تضمینی و یا ثابتی نداشته باشید، درآمدتان وابسته به محصول یا خدماتی باشد که به مشتریان ارائه می کنید، محصول یا خدماتی که ارائه می کنید به بیش از یک مشتری یا نهاد باشد و یا اینگونه برنامه ریزی شده باشد، مالیات بر درآمد و حق بیمه را خودتان پرداخت کنید، در این صورت شغل شما به شکل شغل آزاد یا خویش فرما است
هر شهروند ترکیه که بخواهد به شکل خویش فرما در انگلیس کار کند اختیار دارد شغلی که عنوان میکند را در انگلیس اجرا کند. الزامی مبنی بر اجرای شغل مذکور به شکل خویش فرما در ترکیه وجود ندارد. به عبارتی هر کسی که تا به حال به شکل کارمند/کارگر مشغول بوده است، اگر تصمیم بگیرد شغل خود را به شکل خویش فرما اجرا کند، همان طور که در ترکیه می تواند این کسب وکار را راه اندازی کند از طریق ویزای معاهده انگلیس آنکارا می تواند در انگلیس نیز راه اندازی کند
بنابراین ویزای معاهده انگلیس آنکارا فقط شامل افرادی که در حال حاضر صاحب شغل آزاد هستند نمی شود، بلکه شامل افرادی که در گذشته به شکل خویش فرما مشغول نبوده اند و قصد راه اندازی کسب و کار خود به شکل خویش فرما دارند نیز می شود. واقع بینانه بودن شغل مورد نظرتان و همخوانی شغل مورد نظرتان با معیار های عنوان شده اهمیت دارد
2.داشتن صلاحیت حرفه ای در زمینه شغلی که قرار است در انگلیس به شکل خویش فرما اجرا شود
برای اثبات صلاحیت لازم در زمینه شغل مورد نظر، ارائه هرگونه تجربه و مدرک مربوط به شغل (مانند گواهی شرکت در کلاس آموزشی، سوابق کاری، مدارک و ریز نمرات دانشگاهی) کافی خواهد بود
برای درخواست ویزای معاهده انگلیس آنکارا، هیچ گونه استاندارد تجربه یا آموزشی الزامی نمی باشد، به جز مشاغلی که از لحاظ قانونی محدودیت دارند مانند پزشکی. موضوعی که اهمیت دارد این است که بتوانید ثابت کنید صلاحیت کافی برای انجام شغل مورد نظر را دارید. با اطلاعات و مدارکی که ارائه می کنید بتوانید یک برنامه کاری واقع بینانه و قانع کننده ارائه دهید
همان طور که یک فرد با تجربه در زمینه شغلی خود با سطح تحصیلات ابتدایی می تواند برای ویزای معاهده انگلیس آنکارا اقدام کند، یک فرد بدون تجربه که آموزش کافی و مستند در زمینه شغلی مورد نظر دیده باشد حتی بدون نیاز به مدارک دانشگاهی نیز می تواند برای ویزای معاهده انگلیس آنکارا اقدام کند
3.داشتن سرمایه کافی برای شروع کسب و کار و تامین مخارج زندگی در انگلیس تا زمان شروع سود دهی و امکان اثبات منشا این سرمایه
برای موضوع میزان سرمایه در ویزای معاهده انگلیس آنکارا، شرطی به عنوان حداقل سرمایه وجود ندارد، آنچه اهمیت دارد این است که برای شروع کسب و کاری که میخواهید در انگلیس شروع کنید کافی باشد
نوع شغل مورد نظر تعیین کننده میزان سرمایه برای درخواست ویزای معاهده انگلیس آنکارا است. زمینه های شغلی وجود دارند که داشتن 2-3 هزار استرلینگ در حساب بانکی میتواند کافی باشد، شاید در صورت خرید و یا شراکت در یک کسب و کار موجود و یا شروع یک کسب و کار بزرگ،به میزان سرمایه بیشتری نیاز داشته باشید
به طور خلاصه، برای درخواست ویزای معاهده انگلیس آنکارا، برای شغل هایی مانند پرستار کودک، نظافتچی، معلم خصوصی و غیره، چند هزار استرلینگ می تواند کافی باشد ولی برای عمده فروشی، سوپرمارکت یا رستوران، سرمایه مورد نیاز به میزان ارزش بازار کسب و کار خواهد بود
میزان سرمایه دومین موردی است که افسرهای ویزا بررسی می کنند، اولین مورد میزان تحقق گرایی طرح تجاری است. ممکن است در صورت قانع کننده نبودن طرح تجاری، درخواستتان برای ویزای معاهده انگلیس آنکارا بدون توجه به میزان سرمایتان رد شود
4.دانش زبان انگلیسی کافی برای کار و زندگی بدون نیاز به شخص دیگر
برای اشتغال در انگلیس با ویزای معاهده انگلیس آنکارا، تسلط به زبان انگلیسی الزامی نمی باشد. صرفا دانش زبان انگلیسی در حدی لازم است که برای زندگی و کار بدون نیاز به کمک دیگران کافی باشد
در حالی که برخی شغل ها با سطح زبان انگلیسی پایین هم قابل اجرا هستند، برای موفقیت در برخی مشاغل به سطح زبان بالایی نیاز است. آنچه در درخواست ویزای معاهده انگلیس آنکارا اهمیت دارد این است که برای اجرای شغلتان محتاج شخص دیگری نباشید
به خصوص میزان دانش زبان مورد نیاز بزای ارتباط با مشتریانتان تعیین کننده خواهد بود. در حال حاضر حدود 300.000 الی 400.000 شهروند ترکیه در انگلیس زندگی می کنند، اگر در مناطقی که تراکم شهروندان ترکیه بالا است شاغل خواهید بود و اکثر مشتریانتان این افراد خواهند بود به حداقل دانش زبان انگلیسی نیاز دارید،اما اگر قصد داشته باشید در منطقه ای که نیاز به دانش زبان انگلیسی بیشتری خواهد داشت کار کنید و یا در سطح انگلیس خدمات یا کالا ارائه کنید، به سطح بالایی از دانش زبان انگلیسی نیاز خواهید داشت
در نتیجه مسلما باید سطح زبان انگلیسی فردی که به عنوان نظافتچی شاغل خواهد بود با سطح زبان انگلیسی یک مشاور حقوقی متفاوت باشد، معیار تعیین کننده این سطح است که اهمیت دارد
علاوه بر این، افرادی که شغلشان به سطح بالای زبان انگلیسی نیاز ندارد نیز طی مدت زمان حضور در انگلیس سطح زبانشان به خاطر مکالمات زندگی روزانه پیشرفت خواهد کرد که طبیعی ترین شکل یادگیری زبان است
ضمنا، در صورتیکه در شغلتان موفق باشید و فرصت زمانی داشته باشید، می توانید با شرکت در کلاس های زبان انگلیسی، به شکل سریع تری زبان انگلیسی خود را تقویت کنید
بنابراین مهم این است که هنگام درخواست ویزای معاهده انگلیس آنکارا، در وهله اول بتوانید ثابت کنید که در حد نیاز شغلتان دانش زبان انگلیسی دارید
5.درآمد شغل مورد نظر درانگلیس برای مخارج زندگی شما و خانوادتان (همسر و فرزندان) کافی باشد
برای درخواست های ویزای معاهده انگلیس آنکارا میزان حداقل درآمد مشخصی تعیین نشده است. درآمد مورد نیاز بسته به سبک زندگی شما و خانوادتان در صورت وجود متغیر است
ویزای معاهده انگلیس آنکارا فقط شامل مشاغل آزاد می شود و در صورت ورود به انگلیس با ویزای معاهده انگلیس آنکارا نمی توانید در شغل دیگری مشغول به کار شوید. بنابراین درآمد حاصل از شغلی که برای ویزای معاهده انگلیس آنکارا اعلام می کنید باید برای مخارج شما و خانوادتان کافی باشد
شغل آزادی که در انگلیس تحت ویزای معاهده انگلیس آنکارا انجام خواهید داد لازم است دارای پتانسیل درآمد کافی برای معیشت شما و خانوادتان باشد به طوری که به اجرای شغل دیگری به صورت غیرقاونی و یا کمک های دولتی نیاز نداشته باشید. درغیراین صورت امکان دارد حین درخواست با مشکل مواجه شوید 

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا

مرکز ویزا

ویزای کانادا

ویزای انگلستان

ویزای آمریکا

ویزای ترکیه