web maker

اخذ اقامت انگلستان

مرکز ویزا

اجازه اقامت انگلیس

برای سفر به انگلیس و اقامت بیش از 6 ماه نزد یکی از اعضای خانواده به کسب اجازه اقامت این کشور نیاز دارید. جهت درخواست اجازه اقامت، فردی که نزدش زندگی خواهید کرد باید دارای یکی از شرایط زیر باشد
همسر و یا شریک زندگی
نامزد و یا شریک زندگی که پیشنهاد ازدواج داده باشد
فرزند
والدین
بستگانی که به مدت طولانی از شما مراقبت کنند
نتیجه درخواست معمولا طی 12 هفته مشخص می شود. گاهی به علت وجود برخی مشکلات و یا پیچیدگی درخواست، این مدت زمان ممکن است بیشتر شود که در این صورت با شما تماس گرفته می شود. به عنوان مثال
درآمد کمتر از حداقل لازم
دانش زبان انگلیسی ناکافی
نیاز به مصاحبه حضوری
وضعیت شخص *مثل وجود سوء پیشینه
قربانیان خشونت خانگی و یا افرادی که همسر یا والدینشان در انگلیس پناهنده هستند و قصد پیوستن به آنها را دارند نیز می توانند برای ویزای اقامت انگلیس اقدام کنند

در چه مواردی نمی توانید برای اجازه اقامت انگلیس اقدام کنید؟

عضو خانوادتان دارای ویزای تحصیلی یا کاری موقت باشد
دارای ویزای بازدید کننده 6 ماهه و یا کوتاهتر باشید

لیست مدارک ویزای انگلیس

اجازه اقامت چگونه اخذ می شود؟

درخواست اجازه اقامت همسر یا شریک زندگی
جهت اقدام برای درخواست اقامت همسر یا شریک زندگی باید سن شما و همسر یا شریکتان بالای 18 سال باشد. همچنین همسر و یا شریکتان باید تبعه انگلیس، مقیم و دارای کارت اقامت دائم انگلیس، در انگلیس پناهنده یا تحت حمایت بشر دوستانه باشد. علاوه بر این قصد ادامه زندگی دائم همراه همسرتان در انگلیس بعد از درخواست ویزای قامت نیز جزو شروط است
جهت درخواست اجازه اقامت انگلیس باید دارای حداقل یکی از شرایط زیر باشید
در انگلیس در یک رابطه شخصی شناخته شده هستید و یا ازدواج کرده اید
هنگام درخواست در رابطه ای هستید که حداقل به مدت 2 سال با هم زندگی می کنید
نامزد هستید و یا قصد ازدواج دارید و طی مدت 6 ماه پس از ورود به انگلیس ازدواج خواهید کرد
علاوه بر این باید واجد شرایط زیر نیز باشید
تسلط به زبان انگلیسی
توانایی مالی کافی برای خود و افراد تحت تکفل
اگر واجد شرایط مذکور نیستید، درصورتیکه واجد حداقل یکی از شرایط زیر باشید همچنان می توانید برای اجازه اقامت اقدام کنید
فرزندی دارید که تبعه انگلیس است و یا 7 سال است که در انگلیس زندگی می کند و دلیل منطقی ای برای خروجش وجود ندارد
زندگی به همراه همسرتان خارج از انگلیس برخی مشکلات مهم غیر قابل حل برایتان ایجاد خواهد کرد
ممانعت از ورود شما به انگلیس و یا اجبار شما به ترک انگلیس موجب نقض حقوق بشر خواهد شد
اگر به عنوان نامزد و یا فردی که پیشنهاد ازدواج داده است اقدام می کنید (در این صورت باید ازدواج سابق تان به طور کامل پایان یافته باشد، باید طی 6 ماه پس از ورود به انگلیس ازدواج کنید و در این مدت اجازه کار ندارید )
در صورت موافقت با درخواست اجازه اقامت می توانید به مدت 2.5 سال در انگلیس بمانید. این مدت برای برای کسانی که به عنوان نامزد اقدام می کنند 6 ماه می باشد، پس از پایان این مدت زمان می توانید برای تمدید اقدام کنید
جهت اقدام برای اجازه اقامت باید فرم آنلاین را به طور کامل و صحیح تکمیل کرده و سپس از مرکز مسئول درخواست ویزا وقت بگیرید. به دلیل اینکه ممکن است کوچکترین اشتباه باعث رد درخواست شود، به شدت توصیه می کنیم با کارشناسان ویزای ما که می توانند تمامی مراحل و فرایند اجازه اقامت را از طرف شما به صورت حرفه ای و بدون مشکل انجام دهند مشورت کنید
پس از انجام مراحل درخواست، حتما در روز و ساعت تعیین شده در مرکز مسئول ویزا حضور داشته باشید، این نوبت برای دریافت مشخصات بایومتریک شما (اثر انگشت و عکس) می باشد
فرزندان زیر 18 سال یا فرزندانی که هنگام اولین درخواست زیر 18 سال سن داشته و زندگی مستقل نداشته باشند (مثلا زندگی با والدین، مجرد، بدون فرزند) را نیز میتوانید به درخواست اجازه اقامت خود اضافه کنید
جهت دریافت به روز ترین، مناسب ترین و معتبر ترین لیست مدارک مورد نیاز، می توانید از طریق شماره های تماس و یا آدرس ایمیل info@markazeviza.com با کارشناسان ما در زمینه ویزای انگلیس تماس حاصل فرمایید

اجازه اقامت دائم انگلیس
پس از 5 سال اقامت بدون وقفه در انگلیس به همراه همسر یا شریک زندگی تان می توانید برای اقامت دائمی اقدام کنید. در صورتیکه نامزد باشید و یا قصد ازدواج داشته باشید به هیچ عنوان امکان ادامه اقامت در انگلیس نخواهید داشت. کسانی که قبل از تاریخ 9جولای 2012 اقدام کرده اند در صورت برآورده ساختن شرایط زیر می توانند ویزای خود را تمدید کنند
اخذ اجازه اقامت انگلیس برای همسر یا شریک زندگی قبل از 9 جولای 2012
واجد شرایط نبودن جهت درخواست اقامت دائم
نداشتن درخواست ویزای ریجکتی
تمکن مالی کافی برای معیشت خود و همسر بدون نیاز به حمایت مالی اجتماعی
تسلط به زبان انگلیسی

درخواست اجازه اقامت والدین
برای زندگی همراه فرزندتان در انگلیس می توانید اقدام کنید. جهت اقدام فرزندتان می تواند
هنگام درخواست کمتر از 18 سال سن داشته باشد
هنگام اولین درخواست زیر 18 سال سن داشته باشد و در حال زندگی مستقل نباشد
فرزندتان می تواند در حال زندگی مستقل باشد *مثلا جدا از خانواده یا متاهل و دارای فرزند
فرزندتان باید در انگلیس در حال زندگی باشد
فرزندتان باید تبعه انگلیس باشد و یا ساکن انگلیس بوده و اجازه اقامت دائم داشته باشد
در صورتیکه حضانت فرزندتان مشترک باشد، پدر یا مادری که در حق حضانت فرزند اشتراک دارد نباید همسر شما باشد، هردو والدین باید تبعه یا مقیم انگلیس نباشند، اگر فرزندتان با پدر یا مادر خود زندگی میکند برای ملاقات باید حکم دادگاه داشته باشید
جهت درخواست اجازه اقامت انگلیس به عنوان والدین بایستی شرایط زیر را برآورده سازید
ثابت کنبد نقش فعالی در پرورش فرزندتان داشته اید و بعد از درخواست نیزخواهید داشت. برای این کار می توانید از مدرسه فرزندتان گواهی رفت و آمد بگیرید و یا از دندانپزشک فرزندتان نامه ای بگیرید مبنی بر اینکه فرزندتان را مرتب برای معاینه می بردید
به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشید
تمکن مالی کافی برای معیشت خود و فرزندتان بدون نیاز به کمک های دولتی داشته باشید
در صورت موافقت با درخواست اجازه اقامت می توانید به مدت 2.5 سال در انگلیس بمانید. پس از پایان این مدت می توانید درخواست تمدید کنید
جهت اقدام برای اجازه اقامت باید فرم آنلاین را به طور کامل و صحیح تکمیل کرده و سپس از مرکز مسئول درخواست ویزا وقت بگیرید. به دلیل اینکه ممکن است کوچکترین اشتباه باعث رد درخواست شود، به شدت توصیه می کنیم با کارشناسان ویزای ما که می توانند تمامی مراحل و فرایند اجازه اقامت را از طرف شما به صورت حرفه ای و بدون مشکل انجام دهند مشورت کنید
پس از انجام مراحل درخواست، حتما در روز و ساعت تعیین شده در مرکز مسئول ویزا حضور داشته باشید، این نوبت برای دریافت مشخصات بایومتریک شما (اثر انگشت و عکس) می باشد
فرزندان زیر 18 سال یا فرزندانی که هنگام اولین درخواست زیر 18 سال سن داشته و زندگی مستقل نداشته باشند (مثلا زندگی با والدین، مجرد، بدون فرزند) را نیز میتوانید به درخواست اجازه اقامت خود اضافه کنید

چه زمانی می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید؟

پس از 5 سال اقامت بدون وقفه در انگلیس با ویزای اقامت والدین، می توانید برای اقامت دائمی اقدام کنید

درخواست اجازه اقامت فرزند
کودکانی که حداقل یکی از والدینشان ساکن انگلیس باشد می توانند برای اجازه اقامت اقدام کنند
در صورتیکه کمتر از 18 سال سن دارید
بایستی متاهل نباشید و مستقل زندگی نکنید
از حمایت مالی کافی بدون نیاز به کمک های دولتی برخوردار باشید
بایستی حداقل یکی از والدینتان نیز متقاضی ویزا باشد
در صورتیکه واجد شرایط مذکور نباشید ولی دلایل مهم و معتبری برای مهاجرت به انگلیس داشته باشید همچنان ممکن است بتوانید برای اجازه اقامت اقدام کنید
در صورتیکه بیشتراز 18 سال سن دارید
اگر قبل از 18 سالگی اقامت انگلیس داشته اید
اگر از خانواده جدا نشده، ازدواج نکرده، صاحب فرزند نشده اید و مستقل زندگی نمی کنید
والدینتان می توانند درخواست اقامت شما را ضمیمه درخواست خود کنند یا اینکه می توانید به طور مستقل درخواست ارائه نمایید
جهت اقدام برای اجازه اقامت باید فرم آنلاین را به طور کامل و صحیح تکمیل کرده و سپس از مرکز مسئول درخواست ویزا وقت بگیرید. به دلیل اینکه ممکن است کوچکترین اشتباه باعث رد درخواست شود، به شدت توصیه می کنیم با کارشناسان ویزای ما که می توانند تمامی مراحل و فرایند اجازه اقامت را از طرف شما به صورت حرفه ای و بدون مشکل انجام دهند مشورت کنید
پس از انجام مراحل درخواست، حتما در روز و ساعت تعیین شده در مرکز مسئول ویزا حضور داشته باشید، این نوبت برای دریافت مشخصات بایومتریک شما (اثر انگشت و عکس) می باشد

درخواست اجازه اقامت به عنوان فرد بالغی که در انگلیس تحت مراقبت بستگانش خواهد بود

اگر به مراقبت طولانی مدت یکی از والدین، نوه،خواهر،برادر یا فرزندتان که مقیم انگلیس است نیاز دارید، می توانید برای اجازه اقامت انگلیس اقدام کنید
شرایط اقدام برای این نوع درخواست اقامت انگلیس
بستگانتان باید یا تبعه انگلیس یا دارای اقامت دائمی انگلیس و یا پناهنده و تحت حمایت بشر دوستانه باشند
باید به علت بیماری، معلولیت و یا کهولت سن نیاز به مراقبت روزانه طولانی مدت داشته باشید
مراقبت مورد نیازتان باید در ترکیه و ایران ممکن نباشد
شخصی که مراقبتتان را در انگلیس به عهده می گیرد باید توانایی تامین مسکن و مراقبت به مدت 5 سال بدون بهره گیری از کمک های دولتی را داشته باشد
باید بیشتر از 18 سال سن داشته باشید
هنگامی که برای این نوع اجازه اقامت درخواست ارائه می نمایید، اگر شخصی که مراقبت را بر عهده دارد تبعه یا مقیم انگلیس باشد، نیازی به تمدید مدت زمان اقامت ندارید و می توانید بدون محدودیت در انگلیس بمانید. اگر شخص مراقب پناهنده و یا تحت حمایت های بشر دوستانه باشد، امکان اقدام برای تمدید اقامت شما وابسته به شرایط و وضعیت اقامت شخص مراقب خواهد بود
جهت اقدام برای اجازه اقامت باید فرم آنلاین را به طور کامل و صحیح تکمیل کرده و سپس از مرکز مسئول درخواست ویزا وقت بگیرید. به دلیل اینکه ممکن است کوچکترین اشتباه باعث رد درخواست شود، به شدت توصیه می کنیم با کارشناسان ویزای ما که می توانند تمامی مراحل و فرایند اجازه اقامت را از طرف شما به صورت حرفه ای و بدون مشکل انجام دهند مشورت کنید
پس از انجام مراحل درخواست، حتما در روز و ساعت تعیین شده در مرکز مسئول ویزا حضور داشته باشید، این نوبت برای دریافت مشخصات بایومتریک شما (اثر انگشت و عکس) می باشد

درخواست اجازه اقامت بر اساس زندگی شخصی
جهت اقدام برای این نوع اقامت
باید در حال حاضر ساکن انگلیس باشید
اگر کمتر از 18 سال سن داشته باشید باید حداقل 7 سال گذشته را در انگلیس زندگی کرده باشید
اگر بین 18 تا 24 سال سن داشته باشید باید حداقل نصف عمرتان را در انگلیس زندگی کرده باشید
اگر بیشتر از 18 سال سن داشته باشید و کمتر از 20 سال در انگلیس زندگی کرده باشید، بایستی در صورت برگشت به کشور خود با مشکلات مهمی مانند عدم توانایی صحبت به زبان آن کشور مواجه شوید
اگر بیشتر از 25 سال سن داشته باشید باید حداقل 20 سال گذشته را بدون وقفه در انگلیس زندگی کرده باشید
هنگام ارائه درخواست اجازه اقامت انگلیس باید دانش زبان انگلیسی خود را ثابت کنید. این قاعده شامل کودکان، افراد بالای 65 سال و افراد متقضی ویزای مراقبت نمی شود
بدین منظور
کسب حداقل نمره 4 در بخش های خواندن، نوشتن، شنیدار و مکالمه آزمون آیلتس
داشتن تحصیلات آکادمیک به زبان آنگلیسی معادل سازی شده با یکی از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری در انگلیس توسط سازمان ارزشیابی مدارک خارجی

ابراز درآمد و تمکن مالی مورد نیاز برای درخواست اجازه اقامت انگلیس
در صورتیکه به عنوان همسر یا شریک زندگی برای اجازه اقامت انگلیس اقدام می کنید (و قصد اخذ اقامت دائم طی 5 سال آینده را دارید) باید به همراه همسرتان سالیانه حداقل 18600 پوند درآمد پس انداز داشته باشید و اگر برای فرزندانتان نیز اقدام کنید برای فرزند اول مبلغ 3800 پوند و به ازای هر فرزند بعدی 2400 پوند به مبلغ اصلی اضافه می شود
موارد زیر به میتوانند به عنوان تمکن مالی محسوب شوند
درآمد حاصل از شغل بعد از کسر حق بیمه و مالیات *در صورت اشتغال در انگلیس فقط از درآمد خود می توانید استفاده کنید
درآمد حاصل از شغل آزاد و یا مدیریت یک شرکت محدود در انگلیس
صرفه جویی های نقدی بیشتر از 16000 پوند
حقوق بازنشستگی
حقوق بیکاری، درآمد از اجاره و یا پورسانت
در صورتیکه درآمدتان حاصل از شغل آزاد یا استخدام است باید ثابت کنید شما یا همسرتان به مدت 6 ماه یا بیشتر است که به این میزان درآمد دارید
اگر قصد دارید برای اجازه اقامت همسر یا شریک زندگی اقدام کنید و طی 5 سال اقامت دائم انگلیس اخذ کنید باید واجد شرایط حداقل درآمد قانون کار باشید. در غیر این صورت طی 10 سال با برآورده کردن تمام شرایط میتوانید اقدام کنید
در برخی موارد جهت اخذ اقامت دائم انگلیس طی 5 سال، ممکن است لازم نباشد واجد شرایط حداقل درآمد باشید. به عنوان مثال اگر به عنوان والدین یا معلول نیازمند مراقبت اقدام می کنید لزومی ندارد واجد شرایط حداقل درآمد باشید. ولی به هر حال باید ثابت کنید توانایی مالی معیشت خود و خانوادتان بدون استفاده از کمک های دولتی را دارید

مدارک مورد نیاز برای اجازه اقامت انگلیس
پاسپورت معتبر *دارای حداقل یک برگ خالی
پاسپورت های قبلی
2 عدد عکس رنگی در ابعاد عکس پاسپورت
جزئیات درخواست های مهاجرتی سابق *در صورت وجود
سوابق کیفری
شماره بیمه
شناسنامه
ترجمه رسمی تایید شده مدارک غیر انگلیسی زبان
گواهی تمکن مالی بانک
فیش حقوق 6 ماهه
نامه رسمی کارفرما با سربرگ
مواردی که باید در این نامه ذکر شوند
اشتغال شما یا همسرتان در آنجا
عنوان یا موقعیت شغلی شما یا همسرتان
مدت زمان اشتغال شما یا همسرتان
نوع قرارداد کاری *مانند دائمی،موقت
میزان حقوق ناخالص شما یا همسرتان
صحت فیش حقوق و دستمزد
نتایج معتبر آزمون زبان انگلیسی
اسناد و مدارک اثبات رابطه برای درخواست به عنوان همسر یا شریک زندگی
جهت دریافت به روز ترین، مناسب ترین و معتبر ترین لیست مدارک مورد نیاز، می توانید از طریق شماره های تماس و یا آدرس ایمیل ما با کارشناسان ما در زمینه ویزای انگلیس تماس حاصل فرمایید
جهت اقدام برای اجازه اقامت باید فرم آنلاین را به طور کامل و صحیح تکمیل کرده و سپس از مرکز مسئول درخواست ویزا وقت بگیرید. به دلیل اینکه ممکن است کوچکترین اشتباه باعث رد درخواست شود، به شدت توصیه می کنیم با کارشناسان ویزای ما که می توانند تمامی مراحل و فرایند اجازه اقامت را از طرف شما به صورت حرفه ای و بدون مشکل انجام دهند مشورت کنید
پس از انجام مراحل درخواست، حتما در روز و ساعت تعیین شده در مرکز مسئول ویزا حضور داشته باشید، این نوبت برای دریافت مشخصات بایومتریک شما (اثر انگشت و عکس) می باشد
پس از موافقت با اجازه اقامت انگلیس می توانید در انگلیس به کار یا تحصیل بپردازید. از کمک های دولتی نمی توانید استفاد کنید و تا زمانی که واجد شرایط نباشید نمی توانید برای اقامت دائم اقدام کنید

درباره ما

تماس با ما

وبسایت مرکز ویزا توسط پرویزهستم طراحی و ساخته شده، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
مرکز ویزا